Geçmişte Saat | Güneş saati, Su saati, Ateş saati ve Mekanik saatler

• Kullanıcı Maxilife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Maxilife

Kayıtlı Üye
Silinebilir

Bundan sonra tek konu altından paylaşım yapılacaktır silinebilir teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Bence çok bilgilendirici olmuş, merakım beni videonun sonuna kadar götürdü. Ben beğendim, elinize sağlık :)

kaliteli olmuş, bir kaç tavsiye vereyim; videoları hep böyle 5 dakika altı tutun, çünkü gelen kişi ne kadar çok izlerse önerilenlere çıkman o kadar yüksek olur. Düzenli her gün bir video atın, like vs önemli değil en önemli olay gelen izleyici videonuzu ne kadar çok izlemiş youtube bu noktaya bakıyor. Tabi birazda sabır lazım, hemen pes edersen pek bir şey yapamazsın. Bir öneri daha tuhaf top 10 listeleri veya bilgi kanallarının yabancı versiyonlarına bakıp türkçe halinde özgün yayınlayabilirsiniz.

Dinazor videoları her daim popüler, ben normalde bilgi kanalı izlemem ancak dinazor trex vs görünce anında izliyorum. Ha biraz gizem kat ama korkutucu kasvetli bir hava olmasın geriyor insanı. Örnek günümüzde dinazorlar yaşasaydı ne olurdu ile alakalı bir video her kitleyi kendine çekecektir.
Not: harbi günümüzde yaşasaydılar ne olurdu :D kurbanda dinazor mu keserdik acaba? diyanet caiz'dir der miydi :D

Bence çok bilgilendirici olmuş, merakım beni videonun sonuna kadar götürdü. Ben beğendim, elinize sağlık :)
Çok teşekkür ederim hocam beğenmeniz beni çok mutlu etti umarım sonraki videolarda daha da iyisini başarabilirim :)

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

kaliteli olmuş, bir kaç tavsiye vereyim; videoları hep böyle 5 dakika altı tutun, çünkü gelen kişi ne kadar çok izlerse önerilenlere çıkman o kadar yüksek olur. Düzenli her gün bir video atın, like vs önemli değil en önemli olay gelen izleyici videonuzu ne kadar çok izlemiş youtube bu noktaya bakıyor. Tabi birazda sabır lazım, hemen pes edersen pek bir şey yapamazsın. Bir öneri daha tuhaf top 10 listeleri veya bilgi kanallarının yabancı versiyonlarına bakıp türkçe halinde özgün yayınlayabilirsiniz.

Dinazor videoları her daim popüler, ben normalde bilgi kanalı izlemem ancak dinazor trex vs görünce anında izliyorum. Ha biraz gizem kat ama korkutucu kasvetli bir hava olmasın geriyor insanı. Örnek günümüzde dinazorlar yaşasaydı ne olurdu ile alakalı bir video her kitleyi kendine çekecektir.
Not: harbi günümüzde yaşasaydılar ne olurdu :D kurbanda dinazor mu keserdik acaba? diyanet caiz'dir der miydi :D

Bu güzel yorumunuz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim hocam.
Maalesef her gün video atma şansım yok. Hem çalışıyorum hem de bu tarz bir videoyu hazırlamak yaklaşık 4 5 günümü alıyor. Photoshop, illustrator, after effects, premier pro programlarını kullanarak materyalleri oluşturuyor veya internetten bulduğum materyalleri düzenliyor ve kullanabileceğim şekle şemale sokuyorum ki bu benim videoyu hazırlarken en çok vakit harcadığım
kısım. Diğer bir öneriniz olan Tuhaf top 10 harika bir fikir bunu hayata geçirmeyi çok isterim geçmişte yaşanmış Tuhaf 10 bilgiyi videolarda sunabilirim. Bu güzel fikri vererek beni aydınlattığınız için çook teşekkür ederim hocam.

Değerli arkadaşlarım yukarıda arkadaşımın önerdiği konsept üzerinden ilerleme fikrim var. Önerebileceğiniz başka konsepte de var mıdır? Katagorimin bir kısmı liste şeklinde bir kısmı da önerilecek başka bir şekilde olsun istiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri