Geçmişten Günümüze Türk Lirasının Değişimi (Aşırı Anı İçerir)

bi kere bi eleman sporcu kartında bütün kartlarımı üttü sonra gel su garajda oynayalım dedim iki üç tane kartım kalmıs çektim çocuğu garaja bi güzel dövdüm üttüklerini ve kendi kartlarınıda alıp gönderdim :D

Bende diyorum bu Profildeki Van Damme ne ayak demek taaa o zamanlardan varmış sende. :D

Cipso alırdım içinden taso çıkardı Pokemonlu. :D

mahallede gazoz kapağındanda tasolar vardı ama bu tasoya karşılık 5 gazoz kapağı taso koyarlardı, benimkileri annem eve almazdı bir arkadaşım vardı benim depocum, ben kazanır onda saklardım bir koca poşet vardı sanırım, sonra bakardım cocuklarda taso yok oynayanda yok alır poşeti çıkardım kapıya havaya atardım kapış yaptırırdım sonra oynardık gine hepsini kazanırdım. :D

90-lar_153642.jpg

birde sıcak havada meybuz vardı hatırlayanlar varmı. :D

aynen ya :D bir abi gelirdi olum emmeyin onları onların içinde kanser yapıcı madde var filan :D aynen abi (emmeye devam) :D

Birde zar zor bizimkilere o zamanlar atari aldırmıştım, o uçan ördek yokmu havlayan av köpeği, Lee yi alır az aduket çekmezdim vay arkadaş yahu ama hala unutmam bütün kasetleri bitirmiştim Gotham diye bir kaset vardı geçemediğim bölüme kadar hatırlarım. :D

atari-adapt%C3%B6r%C3%BC_354536.jpg

02+-+Atari+Kasetleri.jpg

vayyy arkadaş beee ne günlerdi. :D

5 Lirayı hatırlıyorum :D

1. mesajdaki 5 türk lirasından itibaren hatırlıyorum yaşlndığımı hatırlattı bu koleksiyon :(

Vay be...

25-26 yıl falan önceleriydi. Ablamın düğün sandığına oturduğumda adet gereği damadın babası bana büyük bir banknot vermişti. Annem de al ben sana 7 tane para vereyim o tek parayı ver diyerek takas yapmıştı. Tabi ben çooook sonra anladım annemin 700 lirayla bendeki 5000 lirayı aldığını :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri