Gegemi TV Yeni Çocuk Kanalı

• Kullanıcı Sckaraoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Sckaraoglu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

İçerik olarak çocuğumun videoları ve sonsuz fonda oyuncaklarla çekilmiş videolar paylaşacağım.. 5 şubatta açtım daha çok yeni..

Foruma yeni katıldım eski forumları okuyorum bolca fakat hem kanalla ilgili hemde genel youtube ile ilgili yorumlarınız olursa severek değerlendirmek isterim.. Daha önce websitem vardı backlink filan kasardık pagerank yüksek sitelerden link alırdık istediğimiz kelimelerde üstlerde çıkmak için youtube da spam yapmadan temiz özgün içerikle kanalın tanınması için neler yapmak lazım?

Son düzenleme:
bu şekilde devam et.. Güzel.. sadece etiketlere özen göstermen lazım, ve en fazla 5 tane gir. bu şekilde doldurma yani.
Gegemi TV, Çocuk kanalı, Bebek videoları, Komik videolar, Eğlenceli Videolar, Prenses, Renk dünyası, Renkler ve sayılar, Rakamlar, Bebek oyunları, Komik bebe...

şöyle olabilir:
çoçuk, hayvanat bahçesi, bebek, oyun parkı
gibi...

video konusuna göre, açıklamaya tag girersende iyi olur. #Gegemi #oyunparkı
gibi..
Başarılar.

vidIQ ve Tubebuddy yardımcı araçlarını kullanıyorum programın önerdiği sayı kadar girmeye çalıştım genelde biraz daha seyreltirim sağ ol hocam.
Bana göre fena başlamadı izlenme ve abone sayısı ama çoğu eş dost tabi bir ivme kazanabilsek şevk gelecek :)

Abone almak, izlenim almak kanalıma iyilikten çok kötülük mü olur acaba, nasıl ilerlemeliyim yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

çocuk kategorileri zor bir içeriktir. izlenim almayın yüksek aboneli kanaldan video sunu kart v.s alabilirsiniz. sabır edin 1 sene kadar deneyin bu kategoride cok fazla kanal var tamamıyla şans işi 1 video patlarsa devamı gelir. tabi bu nekadar sürer belli olmaz belki 3 ay belki 1.5 sene

Evet çok fazla kanal varmış harbiden olayın içerisine dahil oldukça görüyorum ama bir çoğu bomboş içerik üreten güzel çekim yapan 3-4 kanal anca var bizim çocuk ufak zaten 6 sonra filan o da büyümüş olur kanal oturup kendini bulana kadar :)

Hocam hayırlısı olsun zor kategori sabır emek lazım yolunuz açık olsun

14 gün oldu açalı kanalı ilk açarken 5-6 aya oturur çocuk büyür o zamana diyordum şimdi tabi biraz etkileşim aldıkça insan heyecanlanıyor :D
Yttakip tarzı sitelerden abone kasmak sakıncalı mıdır?

Takibe takip gibi birşeyse 1k aboneyi gecene kadar yap bence bot değil sonuçta büyük kanallardan reklam almak isini çok kolaylaştırır ama sana pahalıya patlar şöyle söyleyeyim hocam 1 sene hiçbirsey beklemeden iyi içerik çıkar daha sonra kanal kendini zaten gösterecektir hersey 1 video patlamasna bakar.

Takibe takip gibi birşeyse 1k aboneyi gecene kadar yap bence bot değil sonuçta büyük kanallardan reklam almak isini çok kolaylaştırır ama sana pahalıya patlar şöyle söyleyeyim hocam 1 sene hiçbirsey beklemeden iyi içerik çıkar daha sonra kanal kendini zaten gösterecektir hersey 1 video patlamasna bakar.
Farklı maille üye oldum o mail ile farklı youtube kanallarına abone oluyorum puan topluyorum o puanlarla kendi kanal linkim gözüküyor onlar da ona abone oluyor takibe takip değil bi tık daha iyisi oluyor herhalde :)

Gayet başarılı kanal bende uzun zamandır özgün çocuk kanal yapayım diyordum 1 haftadır araştırıyordum nasıl bir içerik oluşmak lazım ne gerekli diye kamera araştırıyordum sizin konuyu gördüm videonun montajı hele o sesleri görüntüye yerleştirme gözümü korkutuyor ve nasıl bir kamera almak lazım gibi sorularımı size sorsam yardımcı olurmusunuz?

Gayet başarılı kanal bende uzun zamandır özgün çocuk kanal yapayım diyordum 1 haftadır araştırıyordum nasıl bir içerik oluşmak lazım ne gerekli diye kamera araştırıyordum sizin konuyu gördüm videonun montajı hele o sesleri görüntüye yerleştirme gözümü korkutuyor ve nasıl bir kamera almak lazım gibi sorularımı size sorsam yardımcı olurmusunuz?
Ben Canon 500D kullanıyorum daha alt modeller HD 1080 çekmiyor diye minimum alınabilecek seri bu diye bunu aldım ikinci elleri 700-800 civarına bulunabiliyor.
2 adet softbox aldım üst mesajda bahsettiğim sonsuz fonu ve çocuğu karşıma alıp sabit bir yerde çekeceğim zaman sağlı sollu ışığı yükseltebilmek için tanesi 200 küsür liraya alınabiliyor
bir adet tripod aldım titreme vs. olmasın sabit çekimler yapabileyim diye
kurgu da edius kullanıyorum efektlerde ordan burdan arak :D

Ben Canon 500D kullanıyorum daha alt modeller HD 1080 çekmiyor diye minimum alınabilecek seri bu diye bunu aldım ikinci elleri 700-800 civarına bulunabiliyor.
2 adet softbox aldım üst mesajda bahsettiğim sonsuz fonu ve çocuğu karşıma alıp sabit bir yerde çekeceğim zaman sağlı sollu ışığı yükseltebilmek için tanesi 200 küsür liraya alınabiliyor
bir adet tripod aldım titreme vs. olmasın sabit çekimler yapabileyim diye
kurgu da edius kullanıyorum efektlerde ordan burdan arak :D

Verdiğiniz bilgiler çok değerli teşekkür ederim hocam.

bu şekilde devam et.. Güzel.. sadece etiketlere özen göstermen lazım, ve en fazla 5 tane gir. bu şekilde doldurma yani.

şöyle olabilir:

gibi...

video konusuna göre, açıklamaya tag girersende iyi olur. #Gegemi #oyunparkı
gibi..
Başarılar.

Bazı büyük kanalları görüyorum sonuna kadar dolduruyor etiketi bazıları 5-10 tane yazıyor, sizde 5 tane demişsiniz, bu konuda bildiğiniz birşey var ise rica etsek bizi aydınlatabilirmisiniz :)

Teşekkürler.

Bazı büyük kanalları görüyorum sonuna kadar dolduruyor etiketi bazıları 5-10 tane yazıyor, sizde 5 tane demişsiniz, bu konuda bildiğiniz birşey var ise rica etsek bizi aydınlatabilirmisiniz :)

Teşekkürler.

birde hiç etiket açıklama kullanmadan direk başlıktaki seoyu kullanan kanallar var :D sanırım bunun bir standardı yok :D

Teşekkürler.

Tabiki, mantıken google arama algoritması , aramayı hedefleyen kişiye ,başlık ve açıklama uyumuna göre ilk 4-8 arasındaki etiket baz alarak karşısına sonuç çıkartacaktır. Bu benim genel tecrübe kanaatim. işin üst düzey google seocuları incelenirse %80i google için 4-9 arası etiket önerecektir, ki birçoğunda böyle görmüştüm. yani bunun bir sebebi var. Youtube içinde aynısı geçerli. Uygun olan 5 tir. örnek olarak 10 kelime içeren bir cümlelik başlığın google tarafından yakalanabilmesi için odaklanan 5 kelime yeterlidir.
Bu konu başlığı "Gegemi TV Yeni Çocuk Kanalı" buna 10-20 etiket girsende bir faydası olmayacak. yardırmanın bir manası yok.. + google spam botlarının varlığınıda hesaba katmak gerekir. Algılayacağı absürd, uygun olmayan, biçimsiz, içerikle uyum sağlayamayan alakasız etiketler bir süre sonra video veya sitenin farklı tasniflemesine neden olacak.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri