Gegemi TV Yeni Çocuk Kanalı

• Kullanıcı Sckaraoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Adwords reklamı vermeye çalıştım çok başarılı olamadım galiba video içi izleme vermişim hep reklamı geç deyip gelmediler görüntüleme arttı sadece :) Şimdi rakip kanalların önerilenlerinde çıkartmaya çalıştım onda da alan çok kısıtlı diye çok gösterim olmuyor... Ne yapmalı acaba?

Bu kanal tutar. Yeter ki düzenli içeriklere devam edilsin. Şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Kişiler ve Bloglar kategorisinde çocuk kanalım benzer çocuk kanallarının bir çoğu film ve animasyon kategorisine açılmış, bazısı eğlence kategorisinde.. Sizce yanlış kategoride mi kanalım? Veya bunun etkisi/sıkıntısı olur mu?

kanalınız hayırlı olsun. benimde sizinle aynı formatta yeni sayılan bir kanalım var.https://www.youtube.com/channel/UCP8NqlUO_QcVxIh2P_aLo5A

kanalınızda gördüğüm kadarı ile abone sayınızı gizli tutmuşsunuz. bunun özel bir nedeni varmı acaba ? bazı kanallarda görüyorum ve dikkatimi çekiyor.
Kanalın kaliteli ama abone sayın düşük abone olacakları varsa da olmazlar dediler kapattım :)

400'lere dayandı abonem 350 bin dakika izlenimim var ama çok tatmin olamadım açıkcası henüz :D

Reklam veriyorum hareketleniyor kanal reklam bitiyor ölü evi gibi :D

Bir şeyi yanlış mı yapıyoruz acaba ne yapıyoruz, gelen giden pek yok :)

Başvurumuz 4 Günde onaylandı Pk açıldı arkadaşlar :D

Küçük resimleri biraz daha photoshop ile kaliteli yaparsan ilgi çekici olursa aynı şekil 3 ana kurala uyarsan şöyle ki : Örnek: Başlık: Top Oynadık, Açıklama: Top oynuyoruz. Etiket: Top oyna, top oynadık gibi yaparsan eminim ki biraz daha katkısı olacaktır. İlerlemene reklamsız deevam edersin.

Küçük resimleri biraz daha photoshop ile kaliteli yaparsan ilgi çekici olursa aynı şekil 3 ana kurala uyarsan şöyle ki : Örnek: Başlık: Top Oynadık, Açıklama: Top oynuyoruz. Etiket: Top oyna, top oynadık gibi yaparsan eminim ki biraz daha katkısı olacaktır. İlerlemene reklamsız deevam edersin.

Sağ ol hocam dikkate alıyorum reklamsız hiç ilerleyemiyorum ama 30-40 kişi geliyor anca günde :confused: kitleyi elde tutma %15 en yüksek olan videom, sevmediler herhalde kanalı olan arkadaşlardan gören çok iyi diyor ama çocuklar sevmedi belkide..

Hayırlı olsun hocam. Bende çocuklarım için bi kaç önce aynı türde bir kanal kurdum. Dediğin gibi reklamsız biraz zor bir kategori. Ama zamanla önü açılacak gibi. PK açılmış gözünüz aydın diyelim :) darısı bizim başımıza :)
Benim kanal linkimi bırakıyorum. Tavsiyelerinizi duymak isterim.
https://www.youtube.com/channel/UCzY0jSJ87arW4cqXqqhc3rA

Hayırlı olsun hocam. Bende çocuklarım için bi kaç önce aynı türde bir kanal kurdum. Dediğin gibi reklamsız biraz zor bir kategori. Ama zamanla önü açılacak gibi. PK açılmış gözünüz aydın diyelim :) darısı bizim başımıza :)
Benim kanal linkimi bırakıyorum. Tavsiyelerinizi duymak isterim.
https://www.youtube.com/channel/UCzY0jSJ87arW4cqXqqhc3rA

Kanalınız güzel fakat açıklamada etiket girmek sakıncalı diye biliyorum siz biraz fazlaca girmişsiniz bir de sıkıntı olmasın, dikkat edin derim

Etiket yazman gereken alan boş açıklama yazman gereken alana etiket girmişsin spam olarak algılanabiliyormuş bu durum

Hastaglerden bahsediyorsan onlardan yana bir sıkıntı yok. Yalnız hastag kullanımın da bir sınırı var. 15'den fazla hastagi spam sayıyor algoritma.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri