[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] peki kanka herhangi birinin artısı eksisi var mı birini öğrenip diğerlerinin de yapabileceklerini yapabilir miyiz, ya da birinin eksisi var mı şunda şu yapılır ama şunda şu yapılamaz gibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] peki kanka herhangi birinin artısı eksisi var mı birini öğrenip diğerlerinin de yapabileceklerini yapabilir miyiz, ya da birinin eksisi var mı şunda şu yapılır ama şunda şu yapılamaz gibi
kesinlikle java diğer dillerde yapacağın uygulama milyar dolarlar kazanman imkansıza yakın ama basit bir snapcah bile 3milyar dolar satın alınmak istendi üreten firma satmadı fikir üstüne biraz java ile android uygulama yada ios ile çok daha fazla kazanırsınız
hah "Assembly". ben ondan alayım işte.
Python
Django / Python
Python, Java ve Ruby olarak düşünüyorum
yeni başlıyorsa vb başlasın biraz bilgisi varsa java hayat kurtarır
ALLAH razı olsun kardeşim saolasınValla hocam bana kalırsa en iyi dil C ve C++'dır. Kullandığımız işletim sistemleri falan hepsi zaten o diller ile yazıldı. Tabii ki makina dilleri de var Assembly gibi 0 ve 1 den oluşan. Tek sınırın hayal gücün olurProgramlama dilleri de o diller ile yazıldı zaten
Ben öyle biliyorum yani. Valla ne yapacağına bağlı hocam mobil platform istiyorsanız kesinlikle java, hız önemli hemencecik yazılımı yapayım işimi görsün ve sade kod istiyorsanız Python, ben baya detaylı bir yazılım yazacağım sistemle uğraşacağım her şeye elimi ayağımı sokacağım diyosanız C++ öneririm. C# pek önermiyorum onun yerine Java öğrenin. Zaten Java'ya rakip olarak çıkan bir programlama dili C#.
Yeni başlayan birine Java öğretmeye çalışmak bence saçma olur hocam direk soğuyabilirAma Java bilene sınır yok tabii ki her sistemde çalışıyor.
visual studio ile vb ömrünü bence tüketmez ayrıca yazımıda çok kolay enazından ben en kolay onda program yazıyordumVB yerine ben Python öneririm hocam çok basit ve temiz bir syntax'e sahip. VB'nin ömrü tükendi artıkAma java efsane tabii ki.
ALLAH razı olsun kardeşim saolasın![]()
Visual Basic öyle hocam bence C# yine götürüyorvisual studio ile vb ömrünü bence tüketmez ayrıca yazımıda çok kolay enazından ben en kolay onda program yazıyordum
Keşke C bilsem de yardım edebilsemoo gençler madem toplandınız şunları sevabına bi çözün de işimize yarasın![]()
![]()
1.)MessageBox.Show("Alper XXxx");oo gençler madem toplandınız şunları sevabına bi çözün de işimize yarasın![]()
![]()
1.)MessageBox.Show("Alper XXxx");
1 puan aldım tamamdır
2.sorunun türkçesi neydi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.