Gelen pin ne zaman girilmeli?

madjal

Kayıtlı Üye
Mrb soru biraz garip gelebilir ama emin olmadığını için garantiye almak istiyorum.
Yeni pin geldi.
Kanalda 4 hane kesinleşmiş kazanç var ama ben temmuz ayının gelirinin de kesinleşmesini istiyorum. Yani ağustos 12-13 üne kadar bekleyip sonra pini girip banka hesabını dogrulayayim diyorum çünkü bildiğim kadarıyla banka doğrulanmasından 1 gün sonra falan kesinleşen miktarı oduyorlar. Yanlış mıyım?
Bu noktada pini şimdi gitsem banka doğrulamasini 12-13u gibi yapsam yine aynı sonuca ulaşır mıyım ?

Kesinleşme daha olmadıysa bence bu ayın ödemeleri ile öderler hocam. Bana genelde öyle oluyor. Ama kesinleştikten 1 ay sonra falan pin gelirse o zaman hemen ödüyorlar parayı.

yanlış hocam eğer pini şimdi girersen kesinleşen ve ödeme dönemini geçiren parayı alırsın eğer 12-13 gibi girersen 4 haneli parayı alırsn ama o ayki kesinleşen parayı alamazsn ödenmesi için 22 sini beklemen gerekir

geçen ay pini 18inde girdim, bankayı 19unda onayladım, 20sinde mayıs ödemelerini 22sinde haziran ödemelerini aldım.

Hocam bence ayki hesapların kesinlişmesini ve işleme girmesini bekle. Herkesin işleme girdikten sonra (buradaki önemli nokta pinsiz hesaplarda banlanma ihtimali yok gibi birşey) 23 24'ü gibi pin ve banka bilgisini gir 2 gün içinde hesabına geçer paran.

Pini girdiğinde adsensedeki kesinleşen miktarı alirsin

pin gelecek diye 2 gün önce banka hesabını girip 24 saat sonra doğrulama kuruşunu girdim.bugün de pin geldi,sabahtan da onu girdim.son 2 adsense pin girmeden ban yediği için riske atamadım.yeter artık ne gelirse gelsin dedim.

Kurtardığın kardır diyerek bence işlemlerini yap.bu ay ki ödemelerde de ayrı kesinleşir.o kadar biriken olduğuna geriye bir 200 kalmıştır diyerek yorum yapıyorum...

Herkese bilgi ve açıklamalarından ötürü teşekkür ederim.
İçerik uzun süredir çalıştığım ban riski olmayan bir içerik olduğundan bu ayinda kesinleşmesini bekleyip pin ve banka doğrulamasini yapicam.
Anladığım kadarıyla temmuz ayı kazancı hariç miktarı hemen alıyoruz. Temmuz kazancında ağustos 21-24te gönderecekleri.

Temmuz ayı kesinleşsede bu ay bekleyeceksen 22'den sonra girmen lazım Banka+Pini o zaman temmuz kazancıda dahil alırsın.

Normalde Temmuz kazancı kesinleştikten sonra girersen 22'den önce o zaman diğer aylarınkini alırsın, Temmuz kazancıda Ağustos ödemesi günüde yapılır.

Temmuz ayı kesinleşsede bu ay bekleyeceksen 22'den sonra girmen lazım Banka+Pini o zaman temmuz kazancıda dahil alırsın.

Normalde Temmuz kazancı kesinleştikten sonra girersen 22'den önce o zaman diğer aylarınkini alırsın, Temmuz kazancıda Ağustos ödemesi günüde yapılır.

hocam ilkdefa adsense çalışıyorumda kusra bakma bilmiyorum doğru anlamışmıyım benim pin geldi şimdi ben bu pini girersem temmuz kazancını ağustos ayının ödemesiyle yani eylül ayında mı alıcam yoksa bnemi karıştırdım ?

Pini girip bankayıda girdikten sonra bankaya ilk doğrulama ne zaman gelir ?

gelen pini gir çıksın aradan pini girmek sıkıntı değil ancak adsensde boşuna parayı bekletmek bence sıkıntıdır allah korusun ban felan olur olan paradan olursun gir ödeyeceğini ödesin kalanını sonraki ay versin sonuçta para sana geliyor başkasına değil elini korkak alıştırma yaz gitsin :D

hocam ilkdefa adsense çalışıyorumda kusra bakma bilmiyorum doğru anlamışmıyım benim pin geldi şimdi ben bu pini girersem temmuz kazancını ağustos ayının ödemesiyle yani eylül ayında mı alıcam yoksa bnemi karıştırdım ?

Şimdi girersen daha önceki aylarda kesinleşeni alırsın.
Bu ayki kazançlar zaten Temmuz Ayı kazancı - Ağustos ödemesi olacak.
Eğer ayın 19-21 Arası girersen Önceki aylar + Temmuz ayı kazancını alırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri