Geleneksel Ünlem Görüşlerim

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Ne Değişti?

Eskiden ?'li videolar 5-6 saat sonra ! e dönüşüyordu.
Şimdi ise YT un videolarımız hakkında karar süreci: Salise-5saniye aralığına indi.

Şuan Yaşadığımız Normal mi?

Bence normal, neden? Çünkü değişen tek şey inceleniyor sürecinin artık neredeyse olmaması, videolarımızdan para kazanıp kazanamayacağımıza YT anında karar veriyor artık. Tek değişen şey bu.

Yaşadığımız yeni bir sorun değil!

Hatırlayın her ayın sonu ile bir sonraki ayın ilk haftası arasında, yani kesinleşme dönemine yaklaşırken videoların ?'ne takılması yani inceleniyora takılması sorununu yaşıyorduk. Şimdi de aynı problemi yaşıyoruz. Yeni bir sorun yok.

Yeni bir değişim var artık ?'leri anında ! Oluyor.

Düzelecek mi? Bir Çözümü Var mı?

Düzelmeyecek çünkü ortada bir sorun yok, düzelecek olan şey inceleniyora takılan video sayımızın azalması olacak. Bu da dolayısıyla !'i azaltacak.

Şuan fazla ! yememizin sebebi kesinleşme tarihine yaklaşıyor olmamız, yani geleneksel sorunlu zaman aralığındayız.

Mart 15 den sonra yediğimiz ünlem oranı %10 lara düşecek, göreceksiniz.

Tek çözümü eskiden yaptığımız gibi beklemek, başka yolu yok.

Korkuyor musun?

Tek korktuğum şey yediğimiz ! lerden ötürü para kazanma kapanma furyası da başlamaz umarım.

İçinizi rahat tutun arkadaşlar, geleneksel ünlem fikirlerim bunlardır. Bekleyelim süreci beraber görelim ;)

60 video dan sadece 1 tanesi $ oldu. Eskiden olsa en az 50 tanesi $ olurdu.
Silinen ! li videolarinda e-mailleri gelmeye besladi.Bu demek oluyorki fazla unlemde heran kanalin para kazanmasi gidebilir.
Paralarin kesinlesme surecinde bu problemler olabiliyor.Umarim kesinlesme bittikten sonra biraz duzelme olmasi.2 gundur neredeyse hic $ yapamadim.Kendi acimdan bu sekilde devam etmek neredeyse imkansiz. Demem o ki soylediginiz gibi basit bir ? isaretinin ! me donusme olayini hizlandirilmis hali deyil kesinlikle.

İnşallah dediğin gibidir hocam. Video yükleyemez duruma geldim. Tam spama başlayayım dedim, bot satın aldım. Bu sefer de ünlem furyası başladı. Beklemekten başka çare yok gibi :(

ne atsam ! yakalanıyor hocam önceden $ yananlar şuan ! yanıyor spamcılar olarak şuan isyandayız grev zamanı geldi demek ki

60 video dan sadece 1 tanesi $ oldu. Eskiden olsa en az 50 tanesi $ olurdu.
Silinen ! li videolarinda e-mailleri gelmeye besladi.Bu demek oluyorki fazla unlemde heran kanalin para kazanmasi gidebilir.
Paralarin kesinlesme surecinde bu problemler olabiliyor.Umarim kesinlesme bittikten sonra biraz duzelme olmasi.2 gundur neredeyse hic $ yapamadim.Kendi acimdan bu sekilde devam etmek neredeyse imkansiz. Demem o ki soylediginiz gibi basit bir ? isaretinin ! me donusme olayini hizlandirilmis hali deyil kesinlikle.

Evet toplu olarak mail bildirimi geliyor, bu tehlikeli ve beni de korkutuyor. Para kazanmalar gidebilir.

Benim tezim şu; Eskiden yaşadığımız videoların %70 inin ? ne takılması dönemlerinin !'li versiyonunu yaşıyoruz. Bence kesinlikle geçici bir sorun.

Aslında aynı sorun ama dediğim gibi ?'leri anında ! oluyor artık. Bu benim görüşüm. Bu görüşüm doğru çıkarsa iyi haber 15 Mart gibi ! Oranımız %10 lara düşer.

Ama eğer para kazanma kapanıyorsa bu %10 da buna yetebilir o ürkütüyor.

Tek yapmamız gereken düzelmesini beklemek arkadaşlar öyle görünüyor

direk masaüstümün videosunu alıp koydum o bile ünleme düştü, açıklama yazdım bakalım ne diyecekler.

haber videoları bile yüklenen her videoya ünlem veriyorsa bu iş bitmiştir.
hepimize geçmiş olsun.

Aslında yapılması gereken yt 'den çektiğiniz videoda biraz değişiklik yapmak . Yani Yt diyorki benden video alıpta kendi kanalına(yine bana) atma . Spamı tabiyki bu şekilde azaltacaktır. yt to yt artık malesef bitti .İndirdiğiniz videoda biraz değişiklik yapıp kanalınıza atın ve ünlemi görmeyin arkadaşlar .

Aslında yapılması gereken yt 'den çektiğiniz videoda biraz değişiklik yapmak . Yani Yt diyorki benden video alıpta kendi kanalına(yine bana) atma . Spamı tabiyki bu şekilde azaltacaktır. yt to yt artık malesef bitti .İndirdiğiniz videoda biraz değişiklik yapıp kanalınıza atın ve ünlemi görmeyin arkadaşlar .

kast ettiğin logo intro falanmı?

biraz üstte birisi şunu yazmış

direk masaüstümün videosunu alıp koydum o bile ünleme düştü, açıklama yazdım bakalım ne diyecekler.

alakası yok arkadaşım
masaüstünun videosunu çek
o bile ünleme dönüşür
aynen alexin dediği gibi, para kazanma keisnleşmeye yakın her ayda oluyor bu sıkıntılar

bu arada arkadaşlar
15 marta kadar full kanal stoklayın 15 marttan sonra full spama başlayın
ben şahsen öyle yapıcam

Peki yeni kanallarda izlenmenin adsenseye yansımaması hakkında neler diyorsunuz usta? Yansımıyor izlenmeler.

Hocam kesinlikle ilk dediğiniz mesaja katılıyorum. Ünlem, soru işareti ve benzeri bilumum hatalar karşımıza çıkıyordu lâkin bu para kazancına yaklaşılan kara dönem olarak tabir ettiğimiz süreçte miktar biraz daha arttı e haliyle tüm buradaki dostlarım ve ben heyecana bindik. Dediğiniz gibi çözülecek bir sorun değil fakat azaltılarak kazancımızın artacağı bir süreç. Bekleyeceğiz, göreceğiz. Birkaç formüller ve teoriler deneniyor, umarım başarılı olunur. Hep beraber göreceğiz. İyi forumlar.

biraz üstte birisi şunu yazmış

alakası yok arkadaşım
masaüstünun videosunu çek
o bile ünleme dönüşür
aynen alexin dediği gibi, para kazanma keisnleşmeye yakın her ayda oluyor bu sıkıntılar

O arkadaşın kanalı ya yenidir yada daha önce ünlem almıştır .

Google forumlarında bi görevli bunun bi hata olmadığını sistemin bu şekilde çalıştığını söylemiş.Bunun yeni bir güncelleme olduğundan bahsetmiş. Aslında oradan baskı yapabiliriz. Videolarımızın özgün olduğunu ancak her video için belge hazırlayıp göndermemizin bizim için oldukça uğraştırıcı olduğu söylersek belki işe yarayabilir.

Bakmak isteyenler için: goo.gl/ovYAEH

Eğer böyle devam edecekse ki yazdıklarına göre öyle görünüyor özgün çalışmak dışında başka hiç bi şans kalmıyor. Yada hep beraber videoalr için yüzlerce uyduruk belge göndericez ve youtube un geri adım atmasını beklicez.

Unlemler para kazanmayı uçuruyor iki gün önce yasadim..eski videolara ünlem gelmeye başlıyor bir günde 10-15 video unleme düşüyor ertesi günde aynı gidiyor ve 3.gün pufff...para kazanma açınca komple unleme düşüyor inşallah düzelir.

mobil mesaj

Arkadaşlar özgün videolara ünlem gelmiyor . Yani özgün'e yavas yavas gecmenın vaktının geldiğini gösteriyor yt .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri