Geleneksel Ünlem Görüşlerim

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaşlar özgün videolara ünlem gelmiyor . Yani özgün'e yavas yavas gecmenın vaktının geldiğini gösteriyor yt .

Ona da geliyor hocam adam masaüstünün videosunu çekmiş ona da gelmiş. Artık para kazanmak istediğin her video için kanıt sunmak zorundasın youtube a

Ona da geliyor hocam adam masaüstünün videosunu çekmiş ona da gelmiş. Artık para kazanmak istediğin her video için kanıt sunmak zorundasın youtube a
kardeşim ben özgün çalışıyorum bi kanala 10 ve üzeri video yüklüyorum Allaha şükür daha bi ünlem'le karşılaşmadım

kardeşim ben özgün çalışıyorum bi kanala 10 ve üzeri video yüklüyorum Allaha şükür daha bi ünlem'le karşılaşmadım

Valla ben denemedim ama burda biri yazmıştı. Ayrıca google forumlarına baktım özgün videoları ünleme düşen bi sürü kişi var. Sorumlu kişi diyor ki bu youtube un yeni güncellemesi eğer kazanç sağlamak istiyorsan belge sunucaksın her video için. Umarım karşılaşmazsın hiç.

Google forumlarında bi görevli bunun bi hata olmadığını sistemin bu şekilde çalıştığını söylemiş.Bunun yeni bir güncelleme olduğundan bahsetmiş. Aslında oradan baskı yapabiliriz. Videolarımızın özgün olduğunu ancak her video için belge hazırlayıp göndermemizin bizim için oldukça uğraştırıcı olduğu söylersek belki işe yarayabilir.

Bakmak isteyenler için: https://productforums.google.com/fo...tube-adsense-monetization-related/MWFWhDinpNQ

Eğer böyle devam edecekse ki yazdıklarına göre öyle görünüyor özgün çalışmak dışında başka hiç bi şans kalmıyor. Yada hep beraber videoalr için yüzlerce uyduruk belge göndericez ve youtube un geri adım atmasını beklicez.

Youtube geri adım atmaz adamlar aylar önce söylediler böyle bir durum olacağını.Hazırlıksız yakalandık diyemeyiz sadece önemsemedik durumumuz ortada.Tek çözüm Youtube'nin onay sonrası stratejisini çözmek

Youtube geri adım atmaz adamlar aylar önce söylediler böyle bir durum olacağını.Hazırlıksız yakalandık diyemeyiz sadece önemsemedik durumumuz ortada.Tek çözüm Youtube'nin onay sonrası stratejisini çözmek

Hocam bunu denetleyen bi ekip vardır illaki. Otomatik bi sistem olsa dersin ki altında kalkabilir de yüzlerce video için yüzlerce uyduruk belge vs. gönderdiğimizi düşün. İllaki sistemi aksatır bu, bi düzenlemeye gidilir bence.

Her video için belge istemeleri en uç nokta olmuş. İsyan eden çok kişi var, bunun bi bug olduğunu düzeltilmesi gerektiğini söyleyen çok kişi var ki söyleyenler arasında özgün çalışanlarda var. Google forumlarından baskı yapmamız gerekir. Ben yazdım mesela oraya. Her gün 10-15 tane tamamen bana ait olan video yüklüyorum ve üklediğim her video için ayrı ayrı belge hazırlayıp göndermemin oldukça uğraştırıcı olacağını yazdım. Bakalım ne cevap gelecek.

Hocam bunu denetleyen bi ekip vardır illaki. Otomatik bi sistem olsa dersin ki altında kalkabilir de yüzlerce video için yüzlerce uyduruk belge vs. gönderdiğimizi düşün. İllaki sistemi aksatır bu, bi düzenlemeye gidilir bence.

Her video için belge istemeleri en uç nokta olmuş. İsyan eden çok kişi var, bunun bi bug olduğunu düzeltilmesi gerektiğini söyleyen çok kişi var ki söyleyenler arasında özgün çalışanlarda var. Google forumlarından baskı yapmamız gerekir. Ben yazdım mesela oraya. Her gün 10-15 tane tamamen bana ait olan video yüklüyorum ve üklediğim her video için ayrı ayrı belge hazırlayıp göndermemin oldukça uğraştırıcı olacağını yazdım. Bakalım ne cevap gelecek.

Hocam sorun zaten orada her video için ünlem isteme durumu olmayacak tamamen güven algoritmasına göre işleyecek durum yani şöyle ben bir özgün kanal oluşturdum sürekli kendi videolarımı yüklüyorum ama hepsi ünleme düşüyor ben videolarım için ticari kullanım belgemi gönderiyorum ve Youtube onaylıyor buraya kadar her şey olağan ama hem networklere gönderilen yazı hem de yabancı forumlarda yazılanlara göre bu noktadan sonra Youtube bu adam sürekli kendi videolarını üretiyor benim bu kişiyi denetlememe gerek yok deyip beni partnerlerde Managed hesap olarak geçen hesap statüsüne geçiriyor tabi o noktadan sonra spam yapılırsa,kendi videon olmayan videoları yüklersen nolur orası muamma

Hocam sorun zaten orada her video için ünlem isteme durumu olmayacak tamamen güven algoritmasına göre işleyecek durum yani şöyle ben bir özgün kanal oluşturdum sürekli kendi videolarımı yüklüyorum ama hepsi ünleme düşüyor ben videolarım için ticari kullanım belgemi gönderiyorum ve Youtube onaylıyor buraya kadar her şey olağan ama hem networklere gönderilen yazı hem de yabancı forumlarda yazılanlara göre bu noktadan sonra Youtube bu adam sürekli kendi videolarını üretiyor benim bu kişiyi denetlememe gerek yok deyip beni partnerlerde Managed hesap olarak geçen hesap statüsüne geçiriyor tabi o noktadan sonra spam yapılırsa,kendi videon olmayan videoları yüklersen nolur orası muamma

Evet benim de aklıma o gelmişti ilk olarak ki eğer öyle olursa aşılır o. Ama sürekli bi kontrol yapılacaksa durum vahim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri