Gelibolu Sahil #1 - Direksiyon Başında

• Kullanıcı ebagcuvan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

ebagcuvan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.emrebagcuvan.com.tr
http://www.ytpara.com/ben-ozgunum/9...reksiyon-basinda-yeni-kanalim-ve-fragman.html - Linkteki konuda yeni kanal açtığım belirmiştim şimdi ilk video geldi ancak kötü olduğunun farkındayım orjinal trafik sesi olmadığı için bende beğenmedim ancak Geliboluya gitme fırsatım olmadığı için mecbur sesi kısıp müzik vermek zorunda kaldım ama yeni videolarda orjinal trafik sesi olacak ve İstanbul içinde 4 gün çekim yaptım onlardan kesitler gelecek.

Video hakkında yorumlarınızı almak istiyorum birde kanala abone olursanız sevinirim.

sesin olması önemli değil bence gayet iyi olmuş farklı yani.

Videolara devam izlerken hiç sıkılmadım başarılar :)

kardeş bende geliboludayım :) adın ne

Bana sıkıcı geldi hocam altta yaptığınız açıklamaları kendiniz seslendirseniz daha hoş olabilir diye düşünüyorum.

sesin olması önemli değil bence gayet iyi olmuş farklı yani.

Teşekkürler, yeni videolarda trafiğin sesi ve konuşma seslerimde olacak.

Videolara devam izlerken hiç sıkılmadım başarılar :)

Teşekkürler, yeni videolarda trafiğin sesi ve konuşma seslerimde olacak.

kardeş bende geliboludayım :) adın ne

Emre, önceden 3 4 yıl Geliboluda kaldım şimdi Edirne yaşıyorum belki tanışıyoruzdur :)

Bana sıkıcı geldi hocam altta yaptığınız açıklamaları kendiniz seslendirseniz daha hoş olabilir diye düşünüyorum.

Teşekkürler, bu video biraz aceleye geldi diyebilirim Geliboluda vakit bulduğum 1 saat içinde çektim bazı çekimler çöpe gitti hatta ama yeni videolarda araç içi konuşma ve trafiğin sesi de olacak.

güneyli sahilini çekin hocam ilk başta yukarıdan çekersiniz sonrada aşağı iniş yolu ve sahilini :) sahilin sonundaki tepeye çıkıp bide ordan çekim yaparsınız :)

Arabaya binerken vs yolda sohbet ederken kesitler olsa tadından yenmezmiş :)

Hocam ben sizin yerinizde olsam bir tane klasik bir şey bulurum yani videonun sonlarına doğru veya başında , bir bakkal dan veya yolunuzun üstünde varsa çekirdek satan birisi.Onlardan çekirdek alıp deniz kenarında bitirirdim video mu. Yani arabaya bindim , durdum çekirdek aldım , gezdim gezdim ,"bitiş için dağ manzarası , deniz kenarı vs" gibi yere gittim çekirdeğimi çitlerken video yu bitirdim. Şeklin de tabii ben olsam böyle yapardım bu size kalmış öyle sürekli yapamayacağınız bir eylem de olabilir bu çekirdek alıp yemek falan :) Videonuz çok güzel trafik sesli olsa güzel olur zaten yapacakmışsınız.Umarım başarılı olursunuz :)

güneyli sahilini çekin hocam ilk başta yukarıdan çekersiniz sonrada aşağı iniş yolu ve sahilini :) sahilin sonundaki tepeye çıkıp bide ordan çekim yaparsınız :)

Bir süre daha Çanakkale'ye gitmeyeceğim ama gidersem çekerim :)

Arabaya binerken vs yolda sohbet ederken kesitler olsa tadından yenmezmiş :)

Onları yapmayıda planlıyorum ama şu trafiğin orjinal seslerini halletmeye çalışıyorum önce.

Hocam ben sizin yerinizde olsam bir tane klasik bir şey bulurum yani videonun sonlarına doğru veya başında , bir bakkal dan veya yolunuzun üstünde varsa çekirdek satan birisi.Onlardan çekirdek alıp deniz kenarında bitirirdim video mu. Yani arabaya bindim , durdum çekirdek aldım , gezdim gezdim ,"bitiş için dağ manzarası , deniz kenarı vs" gibi yere gittim çekirdeğimi çitlerken video yu bitirdim. Şeklin de tabii ben olsam böyle yapardım bu size kalmış öyle sürekli yapamayacağınız bir eylem de olabilir bu çekirdek alıp yemek falan :) Videonuz çok güzel trafik sesli olsa güzel olur zaten yapacakmışsınız.Umarım başarılı olursunuz :)

Dediğiniz çok güzel bir fikir aslında yapabilirmişim, dediğim gibi ilk video çok aceleye geldi 1 saatlik arada çektim zaten bir sürü video kısmını sildim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri