Gelin birlikte kazanalım . Projeme ciddi ortaklar arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RayaLLennn

Kayıtlı Üye
Herkese iyi forumlar arkadaşlar,

Bu bir taktik satış veya eğitim satış konusu kesinlikle değildir.

Amacım birlikte kazanmak

Şuanda bu işten ciddi gelir sağlayanlar mevcut

Öncelikle : Bu söylediğim hesap işlemini test etmek isteyen arkadaşlar için 40 euro harcaması olan hesabı sadece 50 tlye vereceğim test edecek görecek ondan sonra kararını verecek.

Ben Korona sürecinde işten ayrılmak zorunda kaldım ve belli bir süre r10 da araştırmalar yaptım bir alacağım karşılığında bir yöntem aldım çoğu kişinin bildiği gibi 150 60 faturalandırma ile insanlar reklamlar çıkıyor . Tabii ki ödeyerek çıkılan reklam kadar verimli olmuyor Pixel vs birçok etken var . Mayıs ayının sonuna kadar sıfır hesap açıp numara onaylatarak 150 tl eşik alınıyordu fakat artık bu imkansız.

Gelelim konumuza ben şöyle bir sistem düşündüm çalışmak isteyen arkadaşların fikirlerine tamamen açığım.

maksimum 10 kişi olacağız

Şuan da geliştirdiğim bir yöntemle bir facebook hesabıyla minimum 40 euro reklam çıkabiliyorum. güncel kur ile 350 tl sadece bir hesapla .

bu reklamı ister youtube videosuna hit çekin ister siteye trafik ister amazon satış ortaklığı , link kısaltma sitelerinden para kazanma vs bir ton yöntem var bu yöntemi diğer forumda bir çok arkadaş satış ortaklığı olarak kullanıyor.

örnek veriyorum 8 t-shirt 99 tl ye satılıyor bunun satıcısıyla anlaşarak data başı çalışıyorlar data başı 10 tl 15 tl arası ücret alınıyor ortalama 150 tl lik bir hesapla yaklaşık 50 tl kazanılıyor.

150 tl lik bir hesabın maksimum maliyeti 5 tl .

benim aklımda şöyle bir fikir var.

10 kişi bir olup şuanda aktif çalıştığım bir ayakkabı satıcısına reklam çıkacağız.

günlük olarak linkleri ben sağlayacağım ve kesinlikle ban vs yemeyecek siteler her reklam için 1 link vereceğim
ve bu linkle ekipteki kişiler reklamı çıkacaklar gelen datayı verdiğim siteden excel olarak alınabiliyor.

Alınan excel listesi örnek veriyorum öğlen 12 de verildi bir sonraki gün 12 de para hesapta olacak kesinlikle bir gün aksaması mümkün değil bunun sorumluluğu bende olacak

Ben her bir ortaktan 1.000 tl talep edeceğim
bu parayıda günde 3 saat çalışarak 1 haftada çıkaracağını düşünüyorum
ödeme için şu şekilde bir yöntem düşündüm

Site kurucusu veya en eski üyesi 10 kişinin güvendiği biri seçilecek ödeme o kişiye yapılacak bir nevi escrow görevi üstlenecek toplanan ödeme escrow da kalacak ben günlük ödemeleri yapacağım kimse zarar etmeyecek aksine ciddi gelirler sağlayacak eğerki sağlayamazsa escrow insanlara ödemesini geri iade edecek .

Herşey açık ve şeffaf lütfen geçmiş konularla karıştırıp yargısız infaz yapmayalım . eğer bir öneri varsa açığım..

görseller :

Son düzenleme:
bir grup oluşturacağız ben işlemleri göstereceğim belirttiğim linklere reklamları çıkacaklar.
herkesin linki kendine ait olacak ve sipariş geldiği anda mail olarak kendisine bildirecek .
özet olarak ben eşik almayı ve 40 euroluk bir hesaptan 40 euroluk reklam çıkmayı göstereceğim bir ekip olacağız.

bir grup oluşturacağız ben işlemleri göstereceğim belirttiğim linklere reklamları çıkacaklar.
herkesin linki kendine ait olacak ve sipariş geldiği anda mail olarak kendisine bildirecek .
özet olarak ben eşik almayı ve 40 euroluk bir hesaptan 40 euroluk reklam çıkmayı göstereceğim bir ekip olacağız.

anladım. peki kazançlarınız ortak mı bölüşülecek, kişi başı yapılan hesap belli, çıkılan reklam belli sonuçta. yoksa şansa kim tıklatırsa mı

Hayır örnek veriyorum a kişisi 400 Euro harcadı b kişisi 100 euro 400 euro harcatan tabiiki daha fazla sipariş getirmiş olacak birim başı ertesi gün ödemeyi hesabına göndereceğim.
A kisisinde bir site olacak linki farklı onun aldığı siparisi b kişisi görmeyecek
Kim ne kadar çalışırsa o kadar kazanacak

3 saat fazla hocam o kadar zamanım yok daha az zaman ayırabileceğim bir sistem olursa bende katılmak isterim

şu şekilde. bugün bir ürün deneyimledim kış için uygun bir ürün . ortalama 1 saat reklam yayınlandı 10 data düştü 150 tl gibi bir rakam bırakıyor 1 hesapla üstelik

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:45 ----------

hemen hemen vereceğim hesapların tamamından 20 Euro eşik alınıyor toplamda 1 hesaptan 40 euro

Ben açıkçası sistemi tam anlamadım hocam. Herkes o kadar verimli reklamı nasıl çıkacak? Bide 40 Euro'luk hesap nedir? Madem ortaklık var niçin 1000 TL ödüyor herkes? 40 Euro'luk hesabı almak için mi ödeniyor? Aydınlatabilir misiniz?

ben 1000er tl yi verdiğim hizmet için alıyorum hocam ! sistem şu şekilde 10 kişiyiz bir ürün var herkes verdiğim linkler ile o reklamı çıkacak linke düşen satış başı 10 tl kazanacak . örnek veriyorum 1 ay sonra bot satışı başlayacak o zaman 15 tl olacak data başı. sen 300 Euro reklam çıktın diyelim ortalama 30 data düştü 300 tl ödeme alıyorsun bir sonraki gün.
herkes birbirinden bağımsız çalışacak avantajı aldığı siparişleri aynı gün nakite çevirebilecek

şu şekilde. bugün bir ürün deneyimledim kış için uygun bir ürün . ortalama 1 saat reklam yayınlandı 10 data düştü 150 tl gibi bir rakam bırakıyor 1 hesapla üstelik

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:45 ----------

hemen hemen vereceğim hesapların tamamından 20 Euro eşik alınıyor toplamda 1 hesaptan 40 euro

bunların iadesini de hesapladınız mı ? en az 3 4 tanesi iade gelecek

iade sipariş alan kişiyi ilgilendirmiyor hocam . databaşı sistemin adı onaybaşı veya teslimbaşı değil data linke düştüğü an hakkedişine işler .
tabii bazı arkadaşlar kendi kendine data atabilirler fakat 1 gün olur 2 gün olur sahte data oranı %15 i geçmemektedir

Kolay para yok hocam . gerçekten zor ama reel bir iş başarı için sadece uğraşmak gerekiyor bütün bilgi bende mevcut. ben sadece ciddi para kazanmak isteyen ortak arıyorum.

edit. son satır gözden kaçmış.

Son düzenleme:
300 Euro verip 300 TL mi kazanacağım. Ben anlamadım hocam ya kusura bakmayın. Neyse hayırlı işler olsun. Bol kazançlar

onay yok ispat yok kanıt yok ödeme dekontu yok hiç bi şey yok bi tane excell de isim soyisim numara listesiyle 1000 tl para istiyosunuz insanlardan. kusura bakmayın ama yeter artık bu forumda herkesin keyfine göre konu açıp bana para gönderin size şunu şunu yapalım demesi. daha geçen 3 kuruş dahi etmeyecek bilgiyi 250 liradan 30 dan fazla kişiye okuttu adam. bu konu mod izniyle mi açıldı, modlar detaylıca inceledi mi kazanç görsellerini gerekirse anydeskle bağlanarak vs?

şahsi almayın tepkimi. bu tip konu açan kim olursa ona da tepkim aynı olur.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Hocam öncelikle kesinlikle şahsi algılamadım böyle bir yaklaşım beklediğim için eskrow sistemini öne sürdüm herkesin güvenini kazandığı bir mod kabul ederse eskrow olacak para onda toplanacak bir kişi bir kuruş dahi bana göndermeyecek yeterince şeffaf sanırım . eğer kazanç sağlayamazsa parasını iade alacakki söz konusu değil ! bu işte önemli olan reklam çıkmak değil aldığın datayı paraya çevirebilmek ben bunu taahhüt ediyorum hemde kaç data olursa olsun bir sonraki gün ödemeyi.

konuya gelirsek çok iyi düzenleme yapamadım yarın düzenleyeceğim

---------- Spam Engelliyici 23:20 ---------- Önceki Mesaj 23:18 ----------

300 Euro verip 300 TL mi kazanacağım. Ben anlamadım hocam ya kusura bakmayın. Neyse hayırlı işler olsun. Bol kazançlar

hocam facebook eski kullanıcılara 20 euro 25 dolar 15 sterlin gibi tutarlar veriyor bu tutarları biz belli taktiklerle reklam olarak kullanıyoruz bunun karşılığında aldığımız siparişleri naktie çeviriyoruz bu kadar.

Hocam öncelikle kesinlikle şahsi algılamadım böyle bir yaklaşım beklediğim için eskrow sistemini öne sürdüm herkesin güvenini kazandığı bir mod kabul ederse eskrow olacak para onda toplanacak bir kişi bir kuruş dahi bana göndermeyecek yeterince şeffaf sanırım . eğer kazanç sağlayamazsa parasını iade alacakki söz konusu değil ! bu işte önemli olan reklam çıkmak değil aldığın datayı paraya çevirebilmek ben bunu taahhüt ediyorum hemde kaç data olursa olsun bir sonraki gün ödemeyi.

konuya gelirsek çok iyi düzenleme yapamadım yarın düzenleyeceğim

---------- Spam Engelliyici 23:20 ---------- Önceki Mesaj 23:18 ----------

hocam facebook eski kullanıcılara 20 euro 25 dolar 15 sterlin gibi tutarlar veriyor bu tutarları biz belli taktiklerle reklam olarak kullanıyoruz bunun karşılığında aldığımız siparişleri naktie çeviriyoruz bu kadar.

özür diliyorum o halde sizden gözümden kaçmış mesajı kaldırdım. kolaylıklar diliyorum hocam umarım iyi neticeler alırsınız katılan arkadaşlarla beraber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri