Gelin birlikte kazanalım . Projeme ciddi ortaklar arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine ne buldularsa instagramda her hikaye arası borcu olan msj atsın, iddia vs reklamları var. reklam kaynıyor

Kendisi sağ olsun 40-45 dakika görüştük, anlattı detaylı. Ben Facebook üzerinden reklam hesaplarıyla daha önce ilgilenmiş biri olmama rağmen, (r10'dan taktik satın almıştım örneğin), bilmediğim bir sürü şey öğrendim kendisinden, anlık olarak benle görüşürken bile reklamları kullanarak satış yaptığını gördüm, çok memnun kaldım kendisiyle tanıştığım için. Eminim ki çok farklı noktalara da getireceğiz hem kendisiyle hem de bu ekipte yer alan diğer arkadaşlarla bu işi. Yani günlük 1000-2000 tl bile hayal değil, çalışana para var bu işte. Tereddütünüz olmasın kendisiyle ilgili, forumda tanışıp telefonda görüştüğüm en düzgün insanlardan biri. İşi bilen, kazanmak isteyen kişilerle birlikte umarım iyi işler yaparız. Pazartesi gününden itibaren kendim de denemeye başlayacağım, sonuçları da ekiple paylaşacağım. Herkese hayırlı geceler.

Kendisi sağ olsun 40-45 dakika görüştük, anlattı detaylı. Ben Facebook üzerinden reklam hesaplarıyla daha önce ilgilenmiş biri olmama rağmen, (r10'dan taktik satın almıştım örneğin), bilmediğim bir sürü şey öğrendim kendisinden, anlık olarak benle görüşürken bile reklamları kullanarak satış yaptığını gördüm, çok memnun kaldım kendisiyle tanıştığım için. Eminim ki çok farklı noktalara da getireceğiz hem kendisiyle hem de bu ekipte yer alan diğer arkadaşlarla bu işi. Yani günlük 1000-2000 tl bile hayal değil, çalışana para var bu işte. Tereddütünüz olmasın kendisiyle ilgili, forumda tanışıp telefonda görüştüğüm en düzgün insanlardan biri. İşi bilen, kazanmak isteyen kişilerle birlikte umarım iyi işler yaparız. Pazartesi gününden itibaren kendim de denemeye başlayacağım, sonuçları da ekiple paylaşacağım. Herkese hayırlı geceler.
Değerli yorumunuz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum hocam bende çok memnun oldum sayende benimde kafamdaki bir çok soru işareti kalktı tam istediğim buydu aslında . Tam anlamıyla bir ekip olabilmek . Çok güzel işler yapacağımız.

Herkese iyi forumlar arkadaşlar,

Bu bir taktik satış veya eğitim satış konusu kesinlikle değildir.

Amacım birlikte kazanmak

Şuanda bu işten ciddi gelir sağlayanlar mevcut

Öncelikle : Bu söylediğim hesap işlemini test etmek isteyen arkadaşlar için 40 euro harcaması olan hesabı sadece 50 tlye vereceğim test edecek görecek ondan sonra kararını verecek.

Ben Korona sürecinde işten ayrılmak zorunda kaldım ve belli bir süre r10 da araştırmalar yaptım bir alacağım karşılığında bir yöntem aldım çoğu kişinin bildiği gibi 150 60 faturalandırma ile insanlar reklamlar çıkıyor . Tabii ki ödeyerek çıkılan reklam kadar verimli olmuyor Pixel vs birçok etken var . Mayıs ayının sonuna kadar sıfır hesap açıp numara onaylatarak 150 tl eşik alınıyordu fakat artık bu imkansız.

Gelelim konumuza ben şöyle bir sistem düşündüm çalışmak isteyen arkadaşların fikirlerine tamamen açığım.

maksimum 10 kişi olacağız

Şuan da geliştirdiğim bir yöntemle bir facebook hesabıyla minimum 40 euro reklam çıkabiliyorum. güncel kur ile 350 tl sadece bir hesapla .

bu reklamı ister youtube videosuna hit çekin ister siteye trafik ister amazon satış ortaklığı , link kısaltma sitelerinden para kazanma vs bir ton yöntem var bu yöntemi diğer forumda bir çok arkadaş satış ortaklığı olarak kullanıyor.

örnek veriyorum 8 t-shirt 99 tl ye satılıyor bunun satıcısıyla anlaşarak data başı çalışıyorlar data başı 10 tl 15 tl arası ücret alınıyor ortalama 150 tl lik bir hesapla yaklaşık 50 tl kazanılıyor.

150 tl lik bir hesabın maksimum maliyeti 5 tl .

benim aklımda şöyle bir fikir var.

10 kişi bir olup şuanda aktif çalıştığım bir ayakkabı satıcısına reklam çıkacağız.

günlük olarak linkleri ben sağlayacağım ve kesinlikle ban vs yemeyecek siteler her reklam için 1 link vereceğim
ve bu linkle ekipteki kişiler reklamı çıkacaklar gelen datayı verdiğim siteden excel olarak alınabiliyor.

Alınan excel listesi örnek veriyorum öğlen 12 de verildi bir sonraki gün 12 de para hesapta olacak kesinlikle bir gün aksaması mümkün değil bunun sorumluluğu bende olacak

Ben her bir ortaktan 1.000 tl talep edeceğim
bu parayıda günde 3 saat çalışarak 1 haftada çıkaracağını düşünüyorum
ödeme için şu şekilde bir yöntem düşündüm

Site kurucusu veya en eski üyesi 10 kişinin güvendiği biri seçilecek ödeme o kişiye yapılacak bir nevi escrow görevi üstlenecek toplanan ödeme escrow da kalacak ben günlük ödemeleri yapacağım kimse zarar etmeyecek aksine ciddi gelirler sağlayacak eğerki sağlayamazsa escrow insanlara ödemesini geri iade edecek .

Herşey açık ve şeffaf lütfen geçmiş konularla karıştırıp yargısız infaz yapmayalım . eğer bir öneri varsa açığım..

görseller :

Hocam hayırlısı olsun onur hocamın yorumu çok önemli sizinle çalışmak isterim listeye yazarsanız sevinirm pm kutusu dolu herhalde mesajlara geri dönüş bekleniyor saygılar

Değerli yorumunuz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum hocam bende çok memnun oldum sayende benimde kafamdaki bir çok soru işareti kalktı tam istediğim buydu aslında . Tam anlamıyla bir ekip olabilmek . Çok güzel işler yapacağımız.

Hocam whatsapp istemiştim, dönüş olmadı

Herkese tekrardan merhaba . Konu tam hafta sonuna denk geldiği için biraz yoğunluktan dolayı dönüş yapabildiğim kadar yapıyorum ek olarak
Modlardan [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] forum üyelerinden daha önce ticaretim bulunan [MENTION=71015]SkylarGrey[/MENTION] ile en azından kanıt vs için çalışmalara başlanmıştır kendileride pazartesi günü çalışmaları ve satışlara göre yorumlarını ileteceklerdir. Sonrasında bir grup oluşturup 10 kişiyle yolumuza devam edeceğiz

---------- Spam Engelliyici 18:25 ---------- Önceki Mesaj 18:25 ----------

Son düzenleme:
Merhaba RayaLLennn, konunu inceledim ve yorumlarını da inceledim.

Öncelikle site sahibi kim?
Bu ürünler fake çakma ürünler mi yoksa orjinal olan ürünler botlar mı ?
Sitede insanları kandırmadan düzgün bir ticaret ile mi eticaret yapılıyor. Yoksa fake çakma ürünlerle mi eticaret yapılıyor?
Site sahibi size facebook ile reklam yapılmasını ve data başı da günlük olarak ödeme yapılacağını mı söylüyor?

Bu konuyu tam olarak anlamak istiyorum. Sizin konudan bir örnek ile anlatmak istiyorum. Ör: 1 site var. O sitede kışlık botlar var. Ben facebook reklam ile siteye girdim. Botu beğendim. Sepete ekledim ve kart bilgilerini girdim. Ancak ben ödemeyi bitirmeden çıkış yapmış oldum. Yani facebook ads ile add the cart oluyor. Bu şekilde olunca ben datayı toplamış olup, onun karşılığı olarak ne kadar data başı ödeme yapıldıysa o ödemeyi mi alıyorum?

Bot için data başı kaç tl ödeme alınacak ? Herkes aynı şekilde bu ödemeyi alacak mı ? Günlük olarak ödemeler yapılacak mı ?

Siz bu sistemi nasıl öğrendiniz?
Ne kadar zamandır biliyorsunuz ve kazanıyorsunuz ?
Bu işten ve sistemden günlük 3 saat zaman harcayarak aylık olarak ne kadar para kazanıyorsunuz?
Bunun ödeme kanıtlarını da aldıysanız konu başında ekler misiniz ? Bu şekilde her şey daha şeffaf ve net olacağını düşünüyorum.

Yoksa kart bilgilerini girdim. Sonra ürünü satın aldım ve data bilgileri işte ad soyad tel mail, adres vb bilgileri girdikten sonra yani ürün satın aldıktan sonra mı data başına ödeme almış oluyorum?

Kısaca facebook kart bilgileri girdim ama ürünü satın almadım. Bu data mı oluyor ? Yoksa ürün satın alınması mı gerekiyor? Ürün satın alınması gerekirse satış ortaklığı olur gibi geliyor.

Ben bu noktada kaldım. Ayrıca günde 3 saat biz ne için zaman harcayacağız? Facebook reklam girince bilgileri girip reklam yapınca 3 saat boyunca takip mi edeceğiz? Yoksa bunun dışında başka işlerde mi yapacağız? Eğer öyleyse bu işler neler oluyor?

Birlikte kazanalım projeme ciddi ortaklar arıyorum diyorsunuz. 1000 TL ödemeyi ön yatırım sermayesi olarak mı istiyorsunuz ? Ben size bunu anlatıyorum. O zaman bana 1000 TL ödeme yapmalısınız. Bunu düşünerek mi 1000 TL ödeme istiyorsunuz?

Sınırsız 40 euro reklam çıkılmasının ve sistem için mi 1000 TL ödeme istiyorsunuz. Yoksa sadece bu sistem için mi 1000 TL ödeme yapılmasını istiyorsunuz?

Escrow mantığı düşüncesi güzel o kısmı güven anlamında katkı sağlayacağını düşünüyorum. Eğer para kazanılmazsa yapılan 1000 TL ödeme de başka ekstra şartlar olmadan kişi geri 1000 TL ödeme alabilecek mi ?

40 euro hesabın maliyeti bize kaç tl oluyor. Konuda 150 tl 5 tl diye yazmışsınız. Bunu yazmamışsınız. Onu öğrenebilir miyim ?

Bir de ss resimlerde 20 euroluk reklam verildiğinde impresion yani gösterim 28 k reach erişim yani kullanıcılara erişim de aynı şekilde 28.000 gösterim ve erişim ile ve 20 euroluk facebook reklam harcamasında kaç tane data elde ettiniz ? Ayrıca buradan kaç para kazandınız ?

Facebook reklam bilgilerini, lokasyon, ilgi alanı vb bu bilgileri, resim, video vb reklam materyal bilgilerini paylaşacak mısınız ?

Bu konularla alakalı pm olarak değil de direk buradan cevaplar alabilir miyim ? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Hala kolay para kazanmak isteyen çıkmış. Soyuluyorlar kandırılıyorlar dolandırılıyorlar akıllanmıyorlar. 1 saatte 300 TL kazanma derdindeler sonra ölsük bittik bebemin bez parasıydı diyorlar.

Sistem biraz karışık gibi. Kazandırır kazandırmaz bilemem. Ama kolay para diye birşey kalmadı. Bu sistemi geliştirilirse bence daha iyi olur.(maliyetleri azaltıp)

Hala kolay para kazanmak isteyen çıkmış. Soyuluyorlar kandırılıyorlar dolandırılıyorlar akıllanmıyorlar. 1 saatte 300 TL kazanma derdindeler sonra ölsük bittik bebemin bez parasıydı diyorlar.

Sistem biraz karışık gibi. Kazandırır kazandırmaz bilemem. Ama kolay para diye birşey kalmadı. Bu sistemi geliştirilirse bence daha iyi olur.(maliyetleri azaltıp)

hocam sen niye hep agresifsin sakin ol ya :D

Herkese iyi forumlar arkadaşlar,

Bu bir taktik satış veya eğitim satış konusu kesinlikle değildir.

Amacım birlikte kazanmak

Genelde başlarda herkes birlikte kazanalım. Birlik olalım diyor. Ancak işin içine para girince ve bu rakamlar yüksek olunca o birlikte kazanma düşüncesi para hırsına yenik düşülmesi sonucu hüsrana yol açıyor.

Şuanda bu işten ciddi gelir sağlayanlar mevcut

Bu işten ciddi gelir sağlayanlar var olduğunu söylüyorsunuz. Merak etttim. Bu işten ciddi gelirler sağlayanlar kimler ve aylık ne kadar para kazanıyorlar. Bunların kazanç kanıtları var mı ? Varsa konuya kazanç kanıtlarını eklemenizi şeffaf ve netlik olması için iyi olacağını düşünüyorum.

Öncelikle : Bu söylediğim hesap işlemini test etmek isteyen arkadaşlar için 40 euro harcaması olan hesabı sadece 50 tlye vereceğim test edecek görecek ondan sonra kararını verecek.

40 euro harcamasında 50 tl mi ? 40 euro harcaması olacak olan hesabı aşağıda yazmış olduğun ücret olarak yani tüm yorumlarını incelediğim kadarıyla 5 TL olan bir hesapta neden 50 TL almak istiyorsunuz? 5 Tl den insanlar denesin.

Ben Korona sürecinde işten ayrılmak zorunda kaldım ve belli bir süre r10 da araştırmalar yaptım bir alacağım karşılığında bir yöntem aldım çoğu kişinin bildiği gibi 150 60 faturalandırma ile insanlar reklamlar çıkıyor . Tabii ki ödeyerek çıkılan reklam kadar verimli olmuyor Pixel vs birçok etken var . Mayıs ayının sonuna kadar sıfır hesap açıp numara onaylatarak 150 tl eşik alınıyordu fakat artık bu imkansız.

Gelelim konumuza ben şöyle bir sistem düşündüm çalışmak isteyen arkadaşların fikirlerine tamamen açığım.

maksimum 10 kişi olacağız

Bir de şunu da merak ediyorum. 10 kişi olmasını sebebi nedir. Eski konuda insanları kandıran arkadaşta sınırlı sayıda olacak vb. diyordu. Bu da aynı şekilde sistemin doygunluğa ulaşma durumundan dolayı mı 10 kişi ile sınırlı oluyor.?

Şuan da geliştirdiğim bir yöntemle bir facebook hesabıyla minimum 40 euro reklam çıkabiliyorum. güncel kur ile 350 tl sadece bir hesapla .

bu reklamı ister youtube videosuna hit çekin ister siteye trafik ister amazon satış ortaklığı , link kısaltma sitelerinden para kazanma vs bir ton yöntem var bu yöntemi diğer forumda bir çok arkadaş satış ortaklığı olarak kullanıyor.

örnek veriyorum 8 t-shirt 99 tl ye satılıyor bunun satıcısıyla anlaşarak data başı çalışıyorlar data başı 10 tl 15 tl arası ücret alınıyor ortalama 150 tl lik bir hesapla yaklaşık 50 tl kazanılıyor.

150 tl lik bir hesabın maksimum maliyeti 5 tl .

benim aklımda şöyle bir fikir var.

10 kişi bir olup şuanda aktif çalıştığım bir ayakkabı satıcısına reklam çıkacağız.

günlük olarak linkleri ben sağlayacağım ve kesinlikle ban vs yemeyecek siteler her reklam için 1 link vereceğim
ve bu linkle ekipteki kişiler reklamı çıkacaklar gelen datayı verdiğim siteden excel olarak alınabiliyor.

Alınan excel listesi örnek veriyorum öğlen 12 de verildi bir sonraki gün 12 de para hesapta olacak kesinlikle bir gün aksaması mümkün değil bunun sorumluluğu bende olacak

1 gün aksaması mümkün olursa kendinize ne gibi yaptırımlar yapacaksınız.

Ben her bir ortaktan 1.000 tl talep edeceğim
bu parayıda günde 3 saat çalışarak 1 haftada çıkaracağını düşünüyorum
ödeme için şu şekilde bir yöntem düşündüm

Site kurucusu veya en eski üyesi 10 kişinin güvendiği biri seçilecek ödeme o kişiye yapılacak bir nevi escrow görevi üstlenecek toplanan ödeme escrow da kalacak ben günlük ödemeleri yapacağım kimse zarar etmeyecek aksine ciddi gelirler sağlayacak eğerki sağlayamazsa escrow insanlara ödemesini geri iade edecek .

Herşey açık ve şeffaf lütfen geçmiş konularla karıştırıp yargısız infaz yapmayalım . eğer bir öneri varsa açığım..

Her şeyin şeffaf ve açık olduğunu düşünmüyorum. Bir kere konuda çok fazla eksikler var. Daha önce sormuş olduğum soruların cevaplanması dışında bu işten para kazanıp aldığına dair güncel bir video kaydı ve ekran görüntüsü yok.

Sadece facebook ile kaç gösterim ve kaç erişim almış o yer alıyor. 20 euro ile o şekilde olmuş. Ancak bu reklamda neler olmuş? Kaç tane data olmuş. Bu data da kaç para kazanılmış o hiç yok.

Gerçekten çok merak ediyorum. Bu kadar soru işaretlerin olduğu bir ortaklık konusunda insanlar neden size yatırım yapsın. İnsanlar size neden güvensin.

Siz kimsiniz? Ne iş yapıyorsunuz. Kendinizi bir tanıtın. Ne işler yapıyorsunuz? Bu işe ne zaman başladınız? Bu işten ne kadar para kazandınız? Günde 3 saat harcayıp kaç data elde ettiniz ve kaç para kazandınız? Ayda kaç data elde ettiniz ve kaç para kazandınız? Bunların güncel videolu ve ekran görüntüleri ve kanıtları var mı ? Varsa eğer neden konuda bunu paylaşmadınız ? Yani bu konuda o kadar eksik ve güven vermeyen çok fazla metrik var ki nereden tutarsam tutayım elde kalıyor. Ben bunları daha önce insanları mağdur eden ve zor duruma düşüren arkadaştan dolayı da yazmak istiyorum.

İnsanlar coronavirüs zamanında maddi ve manevi açıdan çok fazla mağdur oldular. İşten çıkarıldılar. Belirsiz izinlere çıkarıldılar. Bu süreçte de bir işte düzenli olarak para kazanabilecekleri bir dal arıyorlar. O dalda da tekrar zor duruma düşmemek, mağdur olmamak istiyorlar. Gerçekten birlikte kazanalım diyorsanız ve bunu gerçekten istiyorsanız her şekilde ve her şeyiyle net ve şeffaf olmanızı tavsiye ederim.

Bu şekilde insanlarda umutlarını daha fazla yitirmek zorunda kalmadan çalışarak para kazanmaya başlarlar.

Öneri ve tavsiyelerden önce konuda çok fazla düzenlenecek nokta olduğunu düşündüğüm için içimden geçenleri yazmak istedim. Bir de bu konuyu okuyacak olan değerli ytpara üyeleri ve misafir kullanıcılarda kafalarında her şeyi tartıp düşündükten sonra karar verip ona göre çalışıp çalışmayacaklarına karar vermelerini tavsiye ederim.

Umarım dediğiniz gibi olurda insanlar mağdur olmadan sürerli şekilde düzenli para kazanmaya başlarlar. Bu arada hiçbir şekilde konunuzu baltalamak için yazmıyorum. Herkes her şeyi net ve şeffaf olarak görsün, sorsun, araştırsın ve ona göre karar versin diye bu şekilde aklımda olan ve diğer arkadaşlarında aklında bu şekilde soru işaretleri giderilmesi adına yazıyorum.

Daha önceki olan konuya yetişemedim. Bu konuya yetiştim ve içimden geçenleri net bir şekilde yazdım. Herkes iyice düşünsün, tartsın ona göre karar versin diye düşünüyorum.

Çok şey yazılmış çizilmiş ama benden son durum bilgisi bekleyen arkadaşlar olduğu için yazıyorum 2 adet hesap açtım şu ana kadar, hesap açmak ortalama 30 dakikamı aldı (yeni başladığım için) normal şartlarda 10 dakikaya kadar inebilir. 2 hesapta toplam 40 euro bütçem oldu. Bu 40 euro bütçeden henüz 10 eurosu harcandı ve 4 adet satış datası toplandı.

Bu arada ben konuya mesajı yazdıktan hemen sonra arkadaşa 1000 TL'sini göndermiştim, çünkü potansiyeli mevcut bence bu iş kolunun. Reklam çıkabildikten sonra ben bir şekilde değerlendiririm diye düşündüm. Hiç kazanamayan çıkacağını hiç sanmıyorum, ama o kadar şanssız olan biri olacak olursa pes derim. 5-6 gün geçsin istatistik paylaşabilirim de isteyenlere özelden.

Çok şey yazılmış çizilmiş ama benden son durum bilgisi bekleyen arkadaşlar olduğu için yazıyorum 2 adet hesap açtım şu ana kadar, hesap açmak ortalama 30 dakikamı aldı (yeni başladığım için) normal şartlarda 10 dakikaya kadar inebilir. 2 hesapta toplam 40 euro bütçem oldu. Bu 40 euro bütçeden henüz 10 eurosu harcandı ve 4 adet satış datası toplandı.

Bu arada ben konuya mesajı yazdıktan hemen sonra arkadaşa 1000 TL'sini göndermiştim, çünkü potansiyeli mevcut bence bu iş kolunun. Reklam çıkabildikten sonra ben bir şekilde değerlendiririm diye düşündüm. Hiç kazanamayan çıkacağını hiç sanmıyorum, ama o kadar şanssız olan biri olacak olursa pes derim. 5-6 gün geçsin istatistik paylaşabilirim de isteyenlere özelden.

Hocam 4 adet data ne demek? Müşteri reklama tıklayıp siteye gittiğin de mi yoksa ürünü satın aldığı da mı kazanılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri