Gelin birlikte kazanalım . Projeme ciddi ortaklar arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güvenle dahil olabilirsiniz böyle bir satış ortaklığına...2013 ten 2017 ye kadar sadece bu işten para kazandım..mantık gayet açık..ürünleri biri üretir reklam bütçesi yoktur veya reklam bütçesinini zaten ürüne yedirmiştir.reklamı verenlere o payı vermeye dünden razıdır.
8 Tişörtü 30 tl ye mal etmiştir...99 tl fiyat koymuştur...kargoyla 6-7 tl ye anlaşmıştır...farz edelim 9 olsun...yüzde 40 da iadeyi göz önüne almıştır...data başı 10 tl...çok ama çok küçük bir rakam bu devirde...devamı şöyle ...o dataya daha sonra sms veya mailing ile diğer ürünlerinide satma fırsatı bulacak bu hizmete bedel ödeyen kişi..bu yıllardır bu şekilde dönüyor zaten..reklam çıkıp data düşürmeye çabalayanın tek derdi nasıl uyguna reklam çıkarım olmalı..şu da bir gerçek ki 20 euro luk çıkılan reklamlar bu işin içinde çok da önem arz etmiyor...asıl data reklam oturduğunda pixeller ile yönetiliyor..daha sonra facebook a şunu diyebiliyor olmak önemli bana 3tl harcamada bir sipariş düşür..bu da maalesef 20 euroluk reklamlar ile olmuyor..ödemesi yapılmış küçük küçük bütçeler harcanmış reklamların analizleri ile oluyor.işe sahip çıkan çok para kazanır..
instagram grupları var öğrenci bayanlar...10k takipçinin üzerinde...20 tlden hikaye pos paylaşmaya göbek atıyorlar...10 tane lik gruba girseniz 100k + hikayelerini dışardan görenlere göstermiş olursunuz ürünleri..satışa döner...tiktok reklamları var 270 euro tek hesap sınırsız çıkabileceğiniz mesela 31 ağustosa kadar..basın geçin.

Güvenle dahil olabilirsiniz böyle bir satış ortaklığına...2013 ten 2017 ye kadar sadece bu işten para kazandım..mantık gayet açık..ürünleri biri üretir reklam bütçesi yoktur veya reklam bütçesinini zaten ürüne yedirmiştir.reklamı verenlere o payı vermeye dünden razıdır.
8 Tişörtü 30 tl ye mal etmiştir...99 tl fiyat koymuştur...kargoyla 6-7 tl ye anlaşmıştır...farz edelim 9 olsun...yüzde 40 da iadeyi göz önüne almıştır...data başı 10 tl...çok ama çok küçük bir rakam bu devirde...devamı şöyle ...o dataya daha sonra sms veya mailing ile diğer ürünlerinide satma fırsatı bulacak bu hizmete bedel ödeyen kişi..bu yıllardır bu şekilde dönüyor zaten..reklam çıkıp data düşürmeye çabalayanın tek derdi nasıl uyguna reklam çıkarım olmalı..şu da bir gerçek ki 20 euro luk çıkılan reklamlar bu işin içinde çok da önem arz etmiyor...asıl data reklam oturduğunda pixeller ile yönetiliyor..daha sonra facebook a şunu diyebiliyor olmak önemli bana 3tl harcamada bir sipariş düşür..bu da maalesef 20 euroluk reklamlar ile olmuyor..ödemesi yapılmış küçük küçük bütçeler harcanmış reklamların analizleri ile oluyor.işe sahip çıkan çok para kazanır..
instagram grupları var öğrenci bayanlar...10k takipçinin üzerinde...20 tlden hikaye pos paylaşmaya göbek atıyorlar...10 tane lik gruba girseniz 100k + hikayelerini dışardan görenlere göstermiş olursunuz ürünleri..satışa döner...tiktok reklamları var 270 euro tek hesap sınırsız çıkabileceğiniz mesela 31 ağustosa kadar..basın geçin.

Serkan abi teşekkürler yorumun için nokta atışı detaylara değinmişsin.

benim semtim Güngören tekstilin başkenti bütün atölyeciler burada . 8 adet tşört dediğin gibi 4 liralara geldi şuanda instagramda bakın 12 tşört bile satılıyor şuanda 99 a ki 6 adet 99 olarak başlandı. ve ayda 7k kargo çıkaran birini bizzat tanıyorum verileride diğer çalışmaya başladığım arkadaşlarlada paylaştım . bu iş reel iş ne kadar çalışırsan o kadar ekmek var şuanda günde 10 k Euro reklam çıkan adamlar var farklı farklı yollarla herşeyi buraya yazmanın anlamı yok ben konuya 40 Euro olrak yazdım ama ekipteki arkadaşlarda görecek ufak tefek detaylarla bir hesapla 200 Euro çıkmak imkansız değil.

herşeyi inciğine boncuğuna yazmadım zaten arkadaşlara gerekli herşeyi gösteriyorum

Arkadaşlar merhaba, öncelikle test sürecinin sonuna geldiğimi söylemek isterim. Dünden itibaren kazanma sürecine adım attım. Bireysel yoğunluğumdan ötürü gerektiği kadar çok ilgi gösteremedim başlarda ve yanlışlıklar yaptım; ancak [MENTION=41729]RayaLLennn[/MENTION] hocam inanılmaz yardımcı oldu. Tek tek ilgilendi. Dün 85 TL'lik masrafla 370 TL kazanç sağladım ve sadece 3 saatteki işlemlerim üzerinden oldu bu. Toplam data sayım 50'yi geçti ve kazanmayı sürdürüyorum. Düzenli olarak çalışmaya başlamam için bitirmem gereken bazı projelerim var ama bu haliyle bile oldukça iyi bir gelir kapısı olduğunu söylemem gerekiyor.

Proje ile ilgili söylemek istediklerim:
1- [MENTION=41729]RayaLLennn[/MENTION] hocam aldığı paranın hakkını verip her konuyla çok ilgileniyor.
2- Çalışıp zaman harcamayacak olan kişiler asla uğraşmasın, havada para yok bu işte, sürekli uğraş gerekiyor. Sürekli uğraş iyi kazanç getiriyor.
3- Yasallık durumunda şunu söyleyebilirim, zarar uğrattığımız (Facebook'un başta verdiği limitin Facebook'u zarara uğrattığını düşünmüyorum.) kimse yok. Aktif hesaplar kullanılması gerektiği için başka hesaplara giriş yapmamız gerekiyor bu nedenle tam olarak yasal denemez ancak kullanıcı bundan zarar görmüyor.
4- Bu devirde hiçbir yerden bu kadar yüksek miktarda para kazanmak bence mümkün değil. Yani günlük 1000 TL gibi rakamlar mümkün full time bununla uğraşırsanız.
5- Birkaç gün sonra tekrar istatistik paylaşırım.

Herkese hayırlı akşamlar.

Kendim için değilde kardeşim için düşünüyorum, az vakit geçirir en azından diye. Bilmesi gereken ne var işlemleri yaparken ? 3 saat diyelim günde ne yapacak bu pc başında ?

İşin vergi kısmı nasıl olacak? Vergiyi üretici mi ödeyecek? Eğer öyleyse bizim kazancımızdan vergi kesintisi yapılacak mı?Gelir vergisi,KDV vb durumlardan bahsediyorum.

Skype yada whatsapp iletişim bilgisi gönderir misiniz ? [MENTION=41729]RayaLLennn[/MENTION]

Herkese tekrar merhaba
Projemizle ilgili 10 kişilik ortak kontenjanımız dolmuştur.
İlginizden dolayı teşekkür ediyorum
Konu kilitlenirse sevinirim [MENTION=13409]karayaman[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 08:29 ---------- Önceki Mesaj 08:28 ----------

Herkese tekrar merhaba
Projemizle ilgili 10 kişilik ortak kontenjanımız dolmuştur.
İlginizden dolayı teşekkür ediyorum
Konu kilitlenirse sevinirim [MENTION=13409]karayaman[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri