10 yıldır ziraat bankasıyla çalışıyorum adsenseden dolayı hesabıma giren çıkan hesabın haddi hesabı yok. 2 yıl öncede ev almıştım Birikimin yine ziraat bankasındaydı.
Hayatımda ilkkez kredi kartı almak istedim oda limiti 500tl adamlar bana yokuş yaptı. Sırf ücret bodrom yok diye 500tl lik kredi kartı vermedi adamlar
enson atarlandım müşteri temsilcisine dedim gir bak bakalım hesabıma ben sizin 10 yıllık müşterinizim eğer bana 500 tl kredikartı veremicekseniz hesabımı kapatın içerdeki bakiyeyide hemen ödeyein dedim. Kadın baktım alttan almaya başladı prosedör çart curt. sonra 500 tl için 550 tl hesabımdaki paraya rehin koydular.
Yani işin gerçeği şu ki 1300 tl asgari ücretli çalışır görünün 5.000 tl ye kadar kart verirler. Atıyorum, aylık geliriniz 10.000 tl olsun ama belgeniz yoksa 500 tl yi bile vermezler. Bankalar böyle malesef.
Hayatımda ilkkez kredi kartı almak istedim oda limiti 500tl adamlar bana yokuş yaptı. Sırf ücret bodrom yok diye 500tl lik kredi kartı vermedi adamlar
Yani işin gerçeği şu ki 1300 tl asgari ücretli çalışır görünün 5.000 tl ye kadar kart verirler. Atıyorum, aylık geliriniz 10.000 tl olsun ama belgeniz yoksa 500 tl yi bile vermezler. Bankalar böyle malesef.