Gelirleri 2 kat artıracak bir ÜLKE!

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.. biliyorsunuz ki yt Çin de yasaklı.. sanırım 2 yıldan fazla oldu.. bu ülke şu yasağı bir kaldırsa herkesin kazancı ciddi artacak :)

araştırdım çakma youtube geliştirmişler ve onu kullanıyorlar ??-????????,??????,????,???? - ????

çince içerik türkçe içerikten daha berbattır ayrıca siteye zor zor giriyor kaç milyon kişi giriyor kim blilir :D

Arkadaslar Çin'de yasıyorum bilgilendireyim sizi.vpn ile çok kişi giriyor aslında burada Youtube'a çince videoların izlenmelerine bakarsanız anlarsınız.bi yasak kalksa iyi is yaparız ama daha hiç çince video çalışmadım.
Diğer bir konuda youku aslında çakma değil Youtube ile kapısir özellik olarak vizyona giren filimler girdikten itibaren youkudan 10-20 tl arası satın alınıp izlenebiliyor.youku burada çok hızlı videolarda kesinlikle donma takılma yaşanmıyor.trde Yavas olmasının sebebi sanırım uptime ile ilgili.onun dışında sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim.

bu sıtedede youtube gıbı para kazanma ımkanımız varmı :D

Arkadaslar Çin'de yasıyorum bilgilendireyim sizi.vpn ile çok kişi giriyor aslında burada Youtube'a çince videoların izlenmelerine bakarsanız anlarsınız.bi yasak kalksa iyi is yaparız ama daha hiç çince video çalışmadım.
Diğer bir konuda youku aslında çakma değil Youtube ile kapısir özellik olarak vizyona giren filimler girdikten itibaren youkudan 10-20 tl arası satın alınıp izlenebiliyor.youku burada çok hızlı videolarda kesinlikle donma takılma yaşanmıyor.trde Yavas olmasının sebebi sanırım uptime ile ilgili.onun dışında sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim.

Çinde Hayat Nasıl :D

[MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] çin guzel Hocam seviyorum ben burayi.adamlarin sehirleri çok gelişmiş.insanlari yardımsever.koninist rejimden kalma sanırım insanları çok sakin fazla olay çıkmıyor.tek sıkıntı yemek problemi var onuda insan öğrendikce yeni seyler buluyor.

[MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] çin guzel Hocam seviyorum ben burayi.adamlarin sehirleri çok gelişmiş.insanlari yardımsever.koninist rejimden kalma sanırım insanları çok sakin fazla olay çıkmıyor.tek sıkıntı yemek problemi var onuda insan öğrendikce yeni seyler buluyor.

hocam bunlar bi ara bebek flen pişiriyolarmş yani garip garip yemekler yiyolarmş bu gerçekmi acaba çinde yaşayan birinin ağzından duymak isterim :)

Hocam Çin'de orucun yasaklandığı doğru mu?

[MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] hocam söyle söyleyeyim Buranın zenginleri öyle zenginki ultra zengin adamlar artık parayla ne yapacagını şaşırıyorlar.ben görmedim zaten ben geleli 6 ay oldu ama gören arkadaslarım var doğru ceninleri yiyorlar.cok pahalı bişeyimis.onun hücreleri taze olduğu için vucutlarını yenilediklerine inanıyorlar.
[MENTION=10157]drdvll[/MENTION] hocam sinchuhan özerk bölgesi var sizin bildiginiz sekilde uygur Türkleri.evet orada devlet çalışanlarına oruç tutmak yasaklanmış bende gecen gazetede okudum.yoksa ben tutuyorum kim karışabilir bana.

[MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] hocam söyle söyleyeyim Buranın zenginleri öyle zenginki ultra zengin adamlar artık parayla ne yapacagını şaşırıyorlar.ben görmedim zaten ben geleli 6 ay oldu ama gören arkadaslarım var doğru ceninleri yiyorlar.cok pahalı bişeyimis.onun hücreleri taze olduğu için vucutlarını yenilediklerine inanıyorlar.
[MENTION=10157]drdvll[/MENTION] hocam sinchuhan özerk bölgesi var sizin bildiginiz sekilde uygur Türkleri.evet orada devlet çalışanlarına oruç tutmak yasaklanmış bende gecen gazetede okudum.yoksa ben tutuyorum kim karışabilir bana.
Biliyorum hocam basın abartıyo halkın da tutamadığını falan söylüyo, zaten pek inandırıcı değil saçma.

hocam peki orda askeri ücret ne kadardır burdaki gibi 700 tl değil dimi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri