Gelirlerimden vergi düşülmedi

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, bu ay içerisinde Yt gelirlerimin vergilendirmesini yaptım. İşlemler bittikten bir kaç gün sonra ilk ödememi aldım lakin %15 kesinti yapılmamış. Ne yapmam gerekiyor ve aldığım ödeme için sorun çıkarırlar mı?

Selamlar, bu ay içerisinde Yt gelirlerimin vergilendirmesini yaptım. İşlemler bittikten bir kaç gün sonra ilk ödememi aldım lakin %15 kesinti yapılmamış. Ne yapmam gerekiyor ve aldığım ödeme için sorun çıkarırlar mı?

Ziraat mi hocam

Ne saçma işlerle uğraşıyoruz bea, şimdi gidip bununla uğraşacağım bir de :)

Keşke hesap açtırdıktan hemen sonra 1 tl kadar para gönderseydin hesabına hocam, kesinti yapıp yapmadığını anlardın.

Kesinti yoksa büyük ihtimal bankada istisnaya uygun hesap açılmamış olabilir. Çoğu banka çalışanı bilmiyor nasıl hesap açılacağını.

Keşke bunlarla uğraşmak yerine kendimiz bu hesapları açabilsek, mevcut hesaplarımız üzerinden nasıl dolar/altın/borsa vs. hesabı açmamızı sağlıyorlarsa, bu istisna meselesinide bu şekilde çözüme kavuştursalar herkes için iyi olur.

hesap yanlış açılmış. Ben hesabı açtırır açtırmaz 10 tl gönderip deneme yapmıştım

Özelden ve buradan cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bunun sebebi bankada açılan yanlış hesap türü olduğu netleşti, başına gelen var ise banka ile görüşmesi gerekiyor.

Bu konular ilk çıktığında da banka çalışanlarına bizler anlattık halen yanlış yapıyor olmaları gerçekten insanı yoruyor. Ek bir not olarak bende Ziraat ile uğraşmıştım ama İş bankası vergi istisna ilk çıktığında da bilgili idi ve hemen web sayfalarına bile istisna için açılacak hesabın bilgilerini koymuşlardı [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam

Bu hesabın bir kodu falan var mı ,bankaya gidince biz söyleyelim çalışana

Bu konular ilk çıktığında da banka çalışanlarına bizler anlattık halen yanlış yapıyor olmaları gerçekten insanı yoruyor. Ek bir not olarak bende Ziraat ile uğraşmıştım ama İş bankası vergi istisna ilk çıktığında da bilgili idi ve hemen web sayfalarına bile istisna için açılacak hesabın bilgilerini koymuşlardı [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam

Eyvallah hocam ya ben de gidip başka bir banka ile halledeyim, ziraatten çok sorun oluyor belli ki

Normal ziraat hesabım var onun dısında ektra bi hesap daha mı açmak gerekiyor

Eyvallah hocam ya ben de gidip başka bir banka ile halledeyim, ziraatten çok sorun oluyor belli ki

İlk bende ziraatten açtırmıştım ama mevcut kullandığımız hesabın üzerine açmışlar hesabı :) Sonra ziraatı kapattım gidip iş bankasından açtırdım :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri