Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam hocam adsense onaysız fakat pin ücreti forumda cüzzi miktarlara yapılıyorMerhaba ustam adsense onayli mi?
adsenseyi adam istemezse zaten kullanmaz hocam.adsenseyi satmıyorum zaten sadece alıcı riske girmek istemem falan derse diye veriyorum.yasaksada adsenseyi vermem olur biteronaysız adsenselı kanal satısı yasak dıye bılıyorum enaz uc konum kapanmıstır nedendır bılınmez ben dısında kımse kıımseye bakmıyor..
yo yanlıs anlamayın hocam. hayırlı satıslar..adsenseyi adam istemezse zaten kullanmaz hocam.adsenseyi satmıyorum zaten sadece alıcı riske girmek istemem falan derse diye veriyorum.yasaksada adsenseyi vermem olur biter![]()
yok hocam yanlış anlamadım sağolasın ilgin önerin için ama heralde bu devirde neden böyle sattığımızı anlarlar acemi değiller sonuçtayo yanlıs anlamayın hocam. hayırlı satıslar..
benım olunca dıkkat cekıyor ılanengl alıorum
nakit sıkışıklığıdnan dolayı fiyat rezvize edildi arkadaşlar biriken 60 sterlinden fazla var
1200 liraay satıalcak sorunsuzca gelir geliyor ve kapanma yoktur
Hocam sorunsuzca gelir geliyor kapanma yoktur dediğiniz kanalı hangi gün bağladınız? henüz cebe giren bir gelir yok değil mi? yanlış mı anladım yoksa? eski gelirler varsa onları da ilana koyabilirseniz makbule geçer.
Konuyu dikkatli okuyun hocam şuan gelir geliyor.kapanöa vs yok fakat düzenli ödeme alıyorum kendi yöntemlerimle
Güzel hocam ben zaten konuda ödeme demedim gelir geliyor dedimHocam işte o düzenli ödemeleri sormuştum. konuya 7 gün ve 4 gün önce bağlanmıştır şeklinde açıklama yazmışsınız. Sonuç olarak bu 2 kanaldan düzenli ödeme almamışsınız yani. Başka kanallarınızdan düzenli ödeme alabiliyor olmanız bizi ilgilendirmez hocam. Kusura bakmayın alışverişimiz olabilmesi soru sorup cevap almamıza bağlı, her konuda soru sorup ben de düzenli olarak kanal alıyorum
Hayırlı satışlar
o yüzden alıcıya zaten kapanmama konusunda neler yapıalbilir bgenel fikriler vereceğimi söyledim.çünkü bende öyle sıradan kapanma dışında kapanma yk ve bu kanalları nasıl ayakta tutacağını söyleyeceğim.ayrıca 5 günlük gelirine satacak halimizde yok hocam..teşekkür ederim.malesef youtube kapanani odemedigi surece bu fiyatlara bu kanallar satilamaz. Cunku 3, 4 eylulde bu kanallar kapansa verilen para gidecek. Dolayisiyla kimse bu riski almak istemiyor. hayirli satislar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.