Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Show
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 23 Kasım
Abone Sayisi : +100
izlenim Sayisi : +40k
Kanalinizda UYARI Varmi : Tertemiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 12$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Aşağıya Ekledim
Kanal Satis Fiyatiniz : 1200 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal içerisinde şu an 364$ bulunuyor aralık kazancı. Bu alıcının olacak.. Kalan ücreti çıkarana kadar bir kapanma olursa da kanal değişim ya da ücret iadesi garantisi veriyorum..
TMB 10$ civarında seyrediyor: (Screenshot by Lightshot)
Kazanç: (Screenshot by Lightshot)
İlk Video: (Screenshot by Lightshot)
Kanal Durumu: (Screenshot by Lightshot)
Çok acil nakit ihtiyacım var o sebeple açtım bu konuyu.. Kanal 2 Ocak 2015 tarihine kadar satılmazsa, satışı iptal edeceğim.
Ücret bir hayli uygun ve kanal parasını çıkarana kadar garantilidir.. Herhangi bir kapanma durumunda ücret iadesi, quiz ödemelerini aldıktan sonra yapabilirim bunu da en başından belirteyim..
Ödeme işbank yada enpara'ya yapılabilir. Bankalar tatile girdiği andan itibaren sadece işbankasına havale yada atmden yatırabilirsiniz.
Kanal Kategorisi : Show
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 23 Kasım
Abone Sayisi : +100
izlenim Sayisi : +40k
Kanalinizda UYARI Varmi : Tertemiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 12$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Aşağıya Ekledim
Kanal Satis Fiyatiniz : 1200 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal içerisinde şu an 364$ bulunuyor aralık kazancı. Bu alıcının olacak.. Kalan ücreti çıkarana kadar bir kapanma olursa da kanal değişim ya da ücret iadesi garantisi veriyorum..
TMB 10$ civarında seyrediyor: (Screenshot by Lightshot)
İlk Video: (Screenshot by Lightshot)
Kanal Durumu: (Screenshot by Lightshot)
Çok acil nakit ihtiyacım var o sebeple açtım bu konuyu.. Kanal 2 Ocak 2015 tarihine kadar satılmazsa, satışı iptal edeceğim.
Ücret bir hayli uygun ve kanal parasını çıkarana kadar garantilidir.. Herhangi bir kapanma durumunda ücret iadesi, quiz ödemelerini aldıktan sonra yapabilirim bunu da en başından belirteyim..
Ödeme işbank yada enpara'ya yapılabilir. Bankalar tatile girdiği andan itibaren sadece işbankasına havale yada atmden yatırabilirsiniz.