Gelirli Kanal Alınacaktır...

Ne kadar seviyorsunuz geçmeyi anladık kazıklanma diyorsunuz başka kaale alınır öneri yokmu

Moderatör tarafında düzenlendi:
edit: Neyse arkadaş banlanmış

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bana Adsense için gelirli garanti izlenimli kanal lazım vede satış sonrası sıkıntı çıkaraçak kanal için garanti kanal iadesi yapabileçek birisi lazım bildiğiniz sağlam referansta olabilir şu kişi yapıyor ondan temin ettim vs gibisindende olabilir kanallar içerisinde Müstehcen olan videolar tercihim değildir.. şimdiden ilgili arkadaşlara tşkler ederim..

son bir düzeltme beni tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilirmi ben şimdi anlaşaçağım kişi benden üçret isteyecek ama bende elimde kanal olmadan üçret vermyecem oda üçret almadan kanal vermeyecek nedir orta yolu

YTpara Sabırlı skype adresim ekle görüşelim.Saygılar...:)

Arkadaslar adsense ile çalışmayacağım artık quiz ile alakali kanal satışı yapan varsa skype eklerse görüşebiliriz
Lütfen uçuk Fiyatları verecek arkadaşlar bana boşuna zaman ayırmasın az makul fiyat lar için arayış içindeyim şimdiden tşkler

dostum bütcen hakkında bilgi verirsen kanal satmayı düşünen kişiler ona göre teklifte bulunur

100 150 gibi bir rakam bazılarına bu rakam komik gelebilir ama bu işlerin hiç bir garantisi olmaması bu paran ında dipsiz bir kuyuya atmak gibidir

bende günde xxxxx haneli bi kanal var
aylık geliri ile kendime galeri açtım artık bu işleri bırakacagımdan dolayı uygun fiyata satmaya karar verdim
eğer düşünürsen sana bütün taktikleride öğretirim ömrünün sonuna kadar video atmasanda kafan rahat olur garanti veririm
sana 100 liraya bırakırım
düşünürsen skpye ekle : tokatçi_kamil35

:D
arkadaşlar bu mesajımı ciddiye alanlar ö.m atanlar var yapmayın yahu :D :D :D
tamamen espri amaçlı yazılmış bir yazı :D :D :D

Ne kadar seviyorsunuz geçmeyi anladık kazıklanma diyorsunuz başka kaale alınır öneri yokmu
başka nasıl kaale alınır öneri olur ki ?
nasıl bir öneri bekliyorsun ki ?
arakdaşlar sana güzel güzel uyarıda bulunmuş durumu anlatmaya çalışmış sen kalkmış burdan sana yardımcı olmaya çalışan insanlara ne diyorsun ...
iki gün sonrada konu açarsınız dolandırıldım diye.....

dostum bütcen hakkında bilgi verirsen kanal satmayı düşünen kişiler ona göre teklifte bulunur

Bunun için yazı yazdım astalavista ama tamamen konu Dışı yazarak bana önerimi yada fikirmi vermiş oldun 5 haneli rakam görmek yada Galeri açmak gibi espri beklememiştim

Bunun için yazı yazdım astalavista ama tamamen konu Dışı yazarak bana önerimi yada fikirmi vermiş oldun 5 haneli rakam görmek yada Galeri açmak gibi espri beklememiştim
yok kardeşim be yanlış anlamışsın
art niyetle yazılan bişey değil istersen silerim
boşver espri de olur herşey olur konun güncel kalır işte ...
ama istersen silerim yani sıfır problem senin gönlün olsun yeterki ... ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri