Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam alakasız ama bısey dıcem bazen arama yayıprum sanrım senın kanallara denk gelıyorum 4 5 6 video ama bakıyorum 2gunde 20k ızlenım almıs ben atıyorum 1gune ye telıf gelıyor yada 1haftada 30 ızlneımı geçmıyor![]()
Hocam alakasız ama bısey dıcem bazen arama yayıprum sanrım senın kanallara denk gelıyorum 4 5 6 video ama bakıyorum 2gunde 20k ızlenım almıs ben atıyorum 1gune ye telıf gelıyor yada 1haftada 30 ızlneımı geçmıyor![]()
Hayırlı satışlar hocam bu kanal satılmamışmıydı zatenbu arada 9 10 ekim kazançları nasıl
hocam 1200 tl kazanmadan. kanal kapanırsa veya ödeme alamassak yardımcı olucakmısın ? ve lifede paypal bilgilerini nası değiştirebilirim
[MENTION=12927]idephis[/MENTION] e 9 binlik kanallar sattım 5 bini peşin ödedi 4 bini 1 hafta sonra öderim demişti
ama bir hafta dolmadan kanalın bağlı olduğu adsense banlandı ben de zararını karsıladım
[MENTION=12823]synergy[/MENTION] hocama da 5500 tllik kanallar sattım. bu arkadasında adsensesi banlandı. ben de dedim "ya yeni kanallar veriyim ya paranı veriyim" dedim
o ilk önce para dedi ben de ok 1 ay sonra paranı geri öderim dedim o da tamamdır dedi
dün ise tekrar konustuk "ben vazgectim para istemiyorum bana kanal ver" dedi
ben de tamam veriyorum dedim
yani demem o ki su ana kadar sattığım hicbir kanalda milleti zarara uğratmadım
zararını karsıladıkların ise kanalları kapanmadı. adsenseleri banlandı. adsense her türlü beni ezdi yani![]()
Bekliyok[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]
[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION]
[MENTION=13344]byandromedadeniz[/MENTION]
birazdan birkaç kanalı daha satılğa cıkaracam o ilanı inceleyip kanal alabilirsiniz
bu kanal satıldı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.