Gelirli life partner kanal

palipleten

Kayıtlı Üye
kanal film kanalıdır
1 aylıktır
2 hafta önce life bağlandı
5 adet film vardır icinde
icinde 200 dolar vardır
günlük ortalama gelir şimdilik 15 dolar civarıdır daha da yükselecektir
kanal parasını cıkarana kadar garantilidir

fiyat: 1200 tldir

Hocam alakasız ama bısey dıcem bazen arama yayıprum sanrım senın kanallara denk gelıyorum 4 5 6 video ama bakıyorum 2gunde 20k ızlenım almıs ben atıyorum 1gune ye telıf gelıyor yada 1haftada 30 ızlneımı geçmıyor :D

Hocam alakasız ama bısey dıcem bazen arama yayıprum sanrım senın kanallara denk gelıyorum 4 5 6 video ama bakıyorum 2gunde 20k ızlenım almıs ben atıyorum 1gune ye telıf gelıyor yada 1haftada 30 ızlneımı geçmıyor :D

pek 2-3 günde 20k izlenime ulaşan kanalım yok. genelde 10-15 günde 10-15k izlenime ulaşıyorlar

Bahsettiğin kanalları bende görüyorum :)

Hayırlı satışlar hocam bu kanal satılmamışmıydı zaten :) bu arada 9 10 ekim kazançları nasıl

gel 1000 tk ye anlaşalım bak kanal kendi parasınıda daha hızlı çıkarmış olur

hocam 1200 tl kazanmadan. kanal kapanırsa veya ödeme alamassak yardımcı olucakmısın ? ve lifede paypal bilgilerini nası değiştirebilirim

Son düzenleme:
hocam 1200 tl kazanmadan. kanal kapanırsa veya ödeme alamassak yardımcı olucakmısın ? ve lifede paypal bilgilerini nası değiştirebilirim

[MENTION=12927]idephis[/MENTION] e 9 binlik kanallar sattım 5 bini peşin ödedi 4 bini 1 hafta sonra öderim demişti

ama bir hafta dolmadan kanalın bağlı olduğu adsense banlandı ben de zararını karsıladım
[MENTION=12823]synergy[/MENTION] hocama da 5500 tllik kanallar sattım. bu arkadasında adsensesi banlandı. ben de dedim "ya yeni kanallar veriyim ya paranı veriyim" dedim
o ilk önce para dedi ben de ok 1 ay sonra paranı geri öderim dedim o da tamamdır dedi
dün ise tekrar konustuk "ben vazgectim para istemiyorum bana kanal ver" dedi :)

ben de tamam veriyorum dedim :)

yani demem o ki su ana kadar sattığım hicbir kanalda milleti zarara uğratmadım
zararını karsıladıkların ise kanalları kapanmadı. adsenseleri banlandı. adsense her türlü beni ezdi yani :)

an itibari ile 6 müşteri sırada :)

arkadaslar bu kanal satıldı
isteyenlere baska kanal verebilriim

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]
[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION]
[MENTION=13344]byandromedadeniz[/MENTION]

birazdan birkaç kanalı daha satılğa cıkaracam o ilanı inceleyip kanal alabilirsiniz

bu kanal satıldı

[MENTION=12927]idephis[/MENTION] e 9 binlik kanallar sattım 5 bini peşin ödedi 4 bini 1 hafta sonra öderim demişti

ama bir hafta dolmadan kanalın bağlı olduğu adsense banlandı ben de zararını karsıladım

[MENTION=12823]synergy[/MENTION] hocama da 5500 tllik kanallar sattım. bu arkadasında adsensesi banlandı. ben de dedim "ya yeni kanallar veriyim ya paranı veriyim" dedim
o ilk önce para dedi ben de ok 1 ay sonra paranı geri öderim dedim o da tamamdır dedi
dün ise tekrar konustuk "ben vazgectim para istemiyorum bana kanal ver" dedi :)

ben de tamam veriyorum dedim :)

yani demem o ki su ana kadar sattığım hicbir kanalda milleti zarara uğratmadım
zararını karsıladıkların ise kanalları kapanmadı. adsenseleri banlandı. adsense her türlü beni ezdi yani :)

Helal olsun ne diyelim senin gibi satıcılar çok nadir bulunur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri