Gelirli Pinterest Site Adsanse İle Satılık Kaçıran Üzülür

ilhansylmz3

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

r10 üzerinden hatırılı sayılı birisinden 4k fiyata aldığım sistemi satıyorum.Öncelikle yanlış anlaşılmasın son günlerde pinterest üzerinde değişiklikler oldu.155 adet hesapta hiç bir şekilde hiç bir sorun yoktur görüntülenmeler yavaş yavaş artmaya devam ediyor.Sitenin günlük 1-5 tl arası getirisi var.İlerisi için bir şey diyemem belki kazanç artar belki durur ama artacağına inanıyorum.

Tr adsanse ile birlik domain ve host dahil hosting 1 ay daha süresi vardır.

Fiyat 1000 TL.

Üstteki Hesapların Durumu

CT4948.png

Adsanse Kazanç

CT6k21.png

Fiyat gayet uygundur alan kişinin ileride patlama yaşamasa bile zarar edeceğini düşünmüyorum.

Not : Hesaplar pinlemeye 1 ay kadar devam edilecektir özel yazılım ile pinleniyor.
Daha önce aldıgım hizmet fiyatından satmak için konu açmıştım hem ihtiyacımdan dolayı hemde pinterestin son durumlarından dolayı farklı kategorilere yönelmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
hocam 4k fiyata aldığınızı neden 1k ya satıyorsunuz?

hocam umarım satarsınızda...
gunluk kazanc kotu.
pınleme ozel yazılımı kalıcı degıl sanırım.
okadar hesabı alan kısı tek tek nasıl pınlemeyle ugrasacak.
baska yazılım alsa herkese satılan yazılımlar aynı ozunlestırmeler bır sure sonra ban zaten.
ayrıca hostıng demısınız suresı bıtıyor alan kısının kazancı hostıng masrafına bıle yetmez.

amacım karalamak kotulemek degıl ama bu sartlarda almak akıllıca mı .ticaret akıllıca yapılan hareketlerle basarı getırır..

hazırda hostıng işi yapanlar veya bosta hostıngı olanlar ıcın alıp denenebılır ha bıde ozgnlestrme botu sahsına yazdrmıs olanlar ıcın.

hocam 4k fiyata aldığınızı neden 1k ya satıyorsunuz?

hocam normal şartlarda kat kat fazlasını getirecek bir sistemdi belki yine durumlar düzelince getirir bunu bilemeyiz bu birazda şans işi diyelim ben spam işlerini bırakmayı düşünüyorum zaten bu forumda hep bu şekil ucuza satışlar yaptım benimle ticaret yapıpta pişman olan çıkmadı şimdiye kadar zaten en kötü şu gelirle hesabı pinletse alan kişi oradan bile kar yapacaktır :)

---------- Spam Engelliyici 11:30 ---------- Önceki Mesaj 11:28 ----------

hocam umarım satarsınızda...
gunluk kazanc kotu.
pınleme ozel yazılımı kalıcı degıl sanırım.
okadar hesabı alan kısı tek tek nasıl pınlemeyle ugrasacak.
baska yazılım alsa herkese satılan yazılımlar aynı ozunlestırmeler bır sure sonra ban zaten.
ayrıca hostıng demısınız suresı bıtıyor alan kısının kazancı hostıng masrafına bıle yetmez.

amacım karalamak kotulemek degıl ama bu sartlarda almak akıllıca mı .ticaret akıllıca yapılan hareketlerle basarı getırır..

hazırda hostıng işi yapanlar veya bosta hostıngı olanlar ıcın alıp denenebılır ha bıde ozgnlestrme botu sahsına yazdrmıs olanlar ıcın.

pinlemeler devam ediyor hocam zaten ve pinleme bitince hesaba her hangi bi şekilde dokunmasına gerek yoktur alan kişinin sürekli yükseliyor hesaplar zaten gelire gelince yukarıdada belirttiğim gibi bu gelirler kat kat artadabilir her an her şey olabilir birazda şans işi diyelim ama ben alan kişinin zarar edeceğini düşünmüyorum.

pinterest son güncellemede sub domainleri bitirdi gibi bi şey. anadomainler listeleniyor artık büyük oranda. sizin sistem de sub domain odaklı belli ki o yüzden çakılmış. bilmeyen varsa söyleyeyim dedim güncelleme içeriğini. iyi satışlar.

ayrıca böyle bi sisteme 4 bin verdiyseniz üzüldüm sizin adınıza. kazanç garantisi olmayan işlerde 4k lar falan büyük meblağlar. zaten umut satarak zengin oluyor adamlar da.

pinterest son güncellemede sub domainleri bitirdi gibi bi şey. anadomainler listeleniyor artık büyük oranda. sizin sistem de sub domain odaklı belli ki o yüzden çakılmış. bilmeyen varsa söyleyeyim dedim güncelleme içeriğini. iyi satışlar.

ayrıca böyle bi sisteme 4 bin verdiyseniz üzüldüm sizin adınıza. kazanç garantisi olmayan işlerde 4k lar falan büyük meblağlar. zaten umut satarak zengin oluyor adamlar da.

sub işini tamamen bitirmedi dediğiniz durum 100 lerce sub kullananlar için geçerli bilgi sahibi olmadan lütfen yanlış yönlendirmeyelim. Benim 4-5 tane sub domainim var ama gelen hitlerimin hepsi ana domaindendir.

---------- Spam Engelliyici 13:37 ---------- Önceki Mesaj 13:35 ----------

Ayrıca sadece adsanse almak isteyenler 650 TLye sadece adsanse hesabını vericem domain ile birlikte pinterest hesaplarını silip ve hostingi iptal edip anlamadığım zaten adsanse fiyatlarının durumu belli hesabın 1 ay sonunda pini yola çıkmış olur ufakta olsa bi gelire sahip ne bekliyorsunuz 500 tl'ye felan satmamı mı ? Gerçekten anlam veremiyorum abartı bir fiyatta vermedim açıkcası.

sub işini tamamen bitirmedi dediğiniz durum 100 lerce sub kullananlar için geçerli bilgi sahibi olmadan lütfen yanlış yönlendirmeyelim. Benim 4-5 tane sub domainim var ama gelen hitlerimin hepsi ana domaindendir.

---------- Spam Engelliyici 13:37 ---------- Önceki Mesaj 13:35 ----------

Ayrıca sadece adsanse almak isteyenler 650 TLye sadece adsanse hesabını vericem domain ile birlikte pinterest hesaplarını silip ve hostingi iptal edip anlamadığım zaten adsanse fiyatlarının durumu belli hesabın 1 ay sonunda pini yola çıkmış olur ufakta olsa bi gelire sahip ne bekliyorsunuz 500 tl'ye felan satmamı mı ? Gerçekten anlam veremiyorum abartı bir fiyatta vermedim açıkcası.

senin sattığın fiyata bi şey söylemedim dostum sakin ol. güncellemeyle ilgili de bilgi verdim. herkes 1 domaine 40-50 sub kurup çalıştığı için artık o dönem kapandı manasında yazdım. yine 2-3 subla takılanlar olur herhalde ona bi şey diyemem. her neyse iyi satışlar

senin sattığın fiyata bi şey söylemedim dostum sakin ol. güncellemeyle ilgili de bilgi verdim. herkes 1 domaine 40-50 sub kurup çalıştığı için artık o dönem kapandı manasında yazdım. yine 2-3 subla takılanlar olur herhalde ona bi şey diyemem. her neyse iyi satışlar

Lafım size değil hocam dünden beri adamlar yazıyor yok 1 tl gelir getiriyor 1000 TL fiyat istiyorsun tarzında 1 TL getirdiği yok gelirler görselde ekli her şeyi geçtim daha 2 gün önceye kadar pinsiz adsanseleri 1000 TL ye satıyorlardı.
Ben ufakta olsa gelirli bir şekilde belki de bir patlama olacak binlerce tl kazandıracak şekilde bir fırsat sunuyorum adam hala 1000 TL fazla diyor zaten hesap pin eşiğine ulaşınca pinletse verdiği parayı fazlasıyla çıkartacak ne bekliyorlar anlamıyorum.

Sistem satışı devam ediyor adsanse içerisinde 47 TL oldu bugünün geliri şu an 5 tlde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri