Gelirli Quiz Kanal 2 Gun Durucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35.000 den 25.000 düştün bence yine yetmez 15.000 kadar düşmen lazım oda belki çook çook az bi ihtimal müşteri çıkar
hocam bedava veriyim istersen :) icindeki para zaten 15k asabilir temmuz ayinin parasi farketiysen yasiyor suanda bile 3500$ ykain para var hesabin icinde

hocam bedava veriyim istersen :) icindeki para zaten 15k asabilir temmuz ayinin parasi farketiysen yasiyor suanda bile 3500$ ykain para var hesabin icinde

İçinde 3500 dollar var bunu 2.6 ile çarptığımızda 9000 TL çıkıyor ortaya bunun minimum 2000 TL kesintiye gidiyor Kaldı 7 bin TL .. sende bundan sonra ki günlerinde riske etmeden 15.000 vereceksin. bu arada yukarıdada yazdım 15.000 vermen çok zor. kanal 2 ay boyunca gunluk 120 dollar getirse yine 20.000 verilebilir ama kanal son 20 gunde kazandırmaya başlamış

İçinde 3500 dollar var bunu 2.6 ile çarptığımızda 9000 TL çıkıyor ortaya bunun minimum 2000 TL kesintiye gidiyor Kaldı 7 bin TL .. sende bundan sonra ki günlerinde riske etmeden 15.000 vereceksin. bu arada yukarıdada yazdım 15.000 vermen çok zor. kanal 2 ay boyunca gunluk 120 dollar getirse yine 20.000 verilebilir ama kanal son 20 gunde kazandırmaya başlamış
sende haklisin hocam zaten bu is totem iddaa gibidir ben kanali yukseltim herseyini yaptim gunluk 30 35k birakan bir cizgi film ucar zaten kanal alan kisiler bu riskini bilerek aliyor benim cizgi film kanalim 2 3 tane oldugndan bunun gibi banka para dursun diye satiyorum zaten bu fiyat son derece normel bence rekabet yok bide dostum fazla kanalda videolar cok saglikli goruntu kalitesi fln abone cok saglam geliyor twitter hesabiyla cart curt hesabi bayagi saglamlastirdim verebilecegim son fiyat budur malesef

sende haklisin hocam zaten bu is totem iddaa gibidir ben kanali yukseltim herseyini yaptim gunluk 30 35k birakan bir cizgi film ucar zaten kanal alan kisiler bu riskini bilerek aliyor benim cizgi film kanalim 2 3 tane oldugndan bunun gibi banka para dursun diye satiyorum zaten bu fiyat son derece normel bence rekabet yok bide dostum fazla kanalda videolar cok saglikli goruntu kalitesi fln abone cok saglam geliyor twitter hesabiyla cart curt hesabi bayagi saglamlastirdim verebilecegim son fiyat budur malesef

Seni tanımıyorum yanlış anlama niyetimte baltalamak değil kanalını satabilmen içinde fikrimi ve önerimi yazdım .. Umarım istediğin fiyatta satarsın satamazsan bile inşallah kazanmaya devam eder. Hayırlı satışlar

Seni tanımıyorum yanlış anlama niyetimte baltalamak değil kanalını satabilmen içinde fikrimi ve önerimi yazdım .. Umarım istediğin fiyatta satarsın satamazsan bile inşallah kazanmaya devam eder. Hayırlı satışlar
estafurullah hocam ne baltalamasi herkez gibi gorusunu soyluyorsun herkezin kendi dusuncesi vardir herkez ayni dusunceyi dusunce zaten pek etik olmaz goruslerin icin sagol dostum.

Bu kazançları nasıl liste şeklinde gösterebiliyoruz bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz?

Bende uzun yıllar bulamamıştım :)
Bir ara buldum, şimdi yine bulamıyorum...

Kanala gelince,
umarım bahtı açık olur kanalın. Yalnız sen bu kanalı bu veriler ile satamazsın. Bu kadar yüksek gelire ulaşmış kanalın 4 aylık verilerini vermelisin ki, risk analizi de yapılabilsin. Sen şu an temmuz ayındaki geliri falan hesaba katmışsın. O işler öyle olmuyor işte :)

Bir gece yatıyosun sabah bir kalkıyorsun günlük 1000$ getiren kanal Bummmmm patlamış. Dediğim gibi 4-5 aylık kanal olur, içerik riskini minimuma indirirsin o zaman bir nevi yatırımcı gelir kapına. Şu haliyle Allah bahtını açık etsin....

Bende uzun yıllar bulamamıştım :)
Bir ara buldum, şimdi yine bulamıyorum...

Kanala gelince,
umarım bahtı açık olur kanalın. Yalnız sen bu kanalı bu veriler ile satamazsın. Bu kadar yüksek gelire ulaşmış kanalın 4 aylık verilerini vermelisin ki, risk analizi de yapılabilsin. Sen şu an temmuz ayındaki geliri falan hesaba katmışsın. O işler öyle olmuyor işte :)

Bir gece yatıyosun sabah bir kalkıyorsun günlük 1000$ getiren kanal Bummmmm patlamış. Dediğim gibi 4-5 aylık kanal olur, içerik riskini minimuma indirirsin o zaman bir nevi yatırımcı gelir kapına. Şu haliyle Allah bahtını açık etsin....

Bu nasıl bir cevaptır :D

satis guncel sahur yaptik ilginen arkadaslar pm geri donebilir.(herhangi bir fiyat teklifte aliyorum ama fiyat oynama yapmayi dusunmuyorum)

Arkadaş o kadar kanal açtım. Bulaşmadığım çizgi film kalmadı. :) Bir tane bu kadar yüksek kazandıran kanalım olmadı. He bir kere oldu oda 1 hafta sürdü sonra patladı.

Hayırlı satışlar.

Bence satışı iptal et kardeşim, nazar değmeden kanalına. ;) Yok 1 hafta dayanır yok kazandırınca patlar. Sürekli olumsuz düşüncelerle yaklaşmayın yav.

Bence satışı iptal et kardeşim, nazar değmeden kanalına. ;) Yok 1 hafta dayanır yok kazandırınca patlar. Sürekli olumsuz düşüncelerle yaklaşmayın yav.

aynen sağlam kanal üzülürsün sonra bencede iptal et nedense satılmayan kanalın ömrü pek uzun olmuyor maalesef ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri