Gelirli Quiz Kanal

• Kullanıcı Zalim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zalim

Yasaklanmış
satış iptal..

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar. bu arada ödemeyi almadan kanalı satmaman en doğrusu olur quiz bu hazirani yeni ödeme yöntemine göre gondermeyebilir

Bugün 11 Temmuz içindeki para alacak arkadaşa gitmeyecek lütfen mantıklı olun...

lütfen siz mantıklı olun yorum yapmak için yapmayın.

Bu ayın kazancı 264 dolardır onumuzdeki ayın 10 una kadar değiştirme yaparak kendine alacaktır.Geçen ayı kastedmediğimi analrsınız düzgün okursanız.

---------- Spam Engelliyici 23:55 ---------- Önceki Mesaj 23:54 ----------

Hayırlı satışlar. bu arada ödemeyi almadan kanalı satmaman en doğrusu olur quiz bu hazirani yeni ödeme yöntemine göre gondermeyebilir

üstteki mesajıma bakın lütfen konud acıkladım 264 dolar bu ayın kazancı daha.

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] ikimiz de yanıldık :) haziran kazancı [MENTION=28133]Zalim[/MENTION] de kalacakmış :) o zaman kanalın fiyatini 2000-2250 lere çekmen lazım. Tekrardan hayirli satışlar

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] ikimiz de yanıldık :) haziran kazancı [MENTION=28133]Zalim[/MENTION] de kalacakmış :) o zaman kanalın fiyatini 2000-2250 lere çekmen lazım. Tekrardan hayirli satışlar

gunde en ölüsü 20 dolar olsa bile 20*30=600 aylık geliri 1200 içinde 260 var 1460 yapar.Kesintiler çıktıktan sonra 1200 yapsın

1200*2.65=3180 yapar 3000 tl gayet makul bir fiyattır.Kaba taslak boyle olur

ki kazancı 20 dolarda kalacak bir kanalda değildir goruldugu gibi 40 doları gormuş kanaldır.2 ay dolmadan fiyatını cıkartır.

Son düzenleme:
gunde en ölüsü 20 dolar olsa bile 20*30=600 aylık geliri 1200 içinde 260 var 1460 yapar.Kesintiler çıktıktan sonra 1200 yapsın

1200*2.65=3180 yapar 3000 tl gayet makul bir fiyattır.Kaba taslak boyle olur

ki kazancı 20 dolarda kalacak bir kanalda değildir goruldugu gibi 40 doları gormuş kanaldır.2 ay dolmadan fiyatını cıkartır.

Kanalın 2 ay dolmadan kendisini amorti edeceğini söylüyosun o zaman ben sana 5000 vereyim bana garanti ver? kanalı aldığımızda kumar oynuyoruz 60 gun boyunca kanal kapanmayacak ve biz kanaldan kazanmaya başlayacağız. biraz alıcının yerine de koyun kendinizi .. o zaman benimde kanal misal günlük 500 dollar getiriyor bende 80 bine satiyim kanalı zaten 2 ayda kendisini çıkarıyor. Yani ornekde söylemek istediğim riski alıyoruz. Kapanma ve kapanmama şansları ikiside %50 dir. " Niye satıyosun sorusuna da klasik cevap gelecektir. " Para Lazım " para lazımda gidip bankadan 3000 kredi çek böyle altın yumurtlayan kanalı niye satasın? Risk almadan kısa yoldan kanaldan bir şeyler kazanmak istiyorum diiyemiyorsunuz.

Kanalın 2 ay dolmadan kendisini amorti edeceğini söylüyosun o zaman ben sana 5000 vereyim bana garanti ver? kanalı aldığımızda kumar oynuyoruz 60 gun boyunca kanal kapanmayacak ve biz kanaldan kazanmaya başlayacağız. biraz alıcının yerine de koyun kendinizi .. o zaman benimde kanal misal günlük 500 dollar getiriyor bende 80 bine satiyim kanalı zaten 2 ayda kendisini çıkarıyor. Yani ornekde söylemek istediğim riski alıyoruz. Kapanma ve kapanmama şansları ikiside %50 dir.

teşekkürler yorumun için.50 günlük kazancına satmam kanalı size göre pahalıysa herkes için pahalıdır.Kanal satışı iptaldir.

teşekkürler yorumun için.50 günlük kazancına satmam kanalı size göre pahalıysa herkes için pahalıdır.Kanal satışı iptaldir.

fazlasıyla ideal bir fiyat vermiştin hocam.. herkes ucuz pahalı yorum yapabilir sen yorumlara değil satışa odaklanmalısın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri