Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] konuya bekleniyorsunuz
hayırlı satışlar doktor. bu kanalı alan içeriğidemi almış oluyor kanal kapanırsa sıfırdan bu hale gelebilirmi
Öncelikle Tesekkur ederim. Politikaların gereği kanal alimlarim 1 aylık kazancı artıicindeki ttutardır. oda yaklaşık 16 bin yapiyor. Kanaldaki video sayisi çok fazla. Kalitesine ve sözleşmeye dayanarak 25.000 diyorum ki parasını çıkarana kadar garanti verilirse tutar değişir. Hayırlı gunler
böyle kanalları görünce kendimi boşa uğraşıyormuş gibi hissediyorum
1 aylık kazanca kanal mı satılır? Kafanızdan kurallar uydurmayın ben tüm kanal satışlarını 3 ay üzerinden yapıyorum.
Korkmaya gerek yok, bu kategori ile uğraşan birileri olduğunu sanmıyorumBirde şuna inanıyorum, kimsenin ekmeği ile oynamayacaksın ki ekmeğinden olmayasın.
Sanal dükkan açıp yaparız istersenKredi Kartına Taksit Varmı?[MENTION=23427]Doctor[/MENTION]
Aynen öyle az ama öz çalışmak lazımHayırlı satışlar.
hep diyorum az öz çalışın ama dinleyen kim![]()
Aynen öyle az ama öz çalışmak lazımçok kanal hem vakit kaybı hem kirlilik.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.