Gelirli Satılık [Quiz] Partner Kanal

• Kullanıcı Doctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim koydeki traktor'le takas olur mu? :D

saka bi yana, hayirli satislar :)

Faizsiz 40 bin lira kredi veren bi banka var mı acaba.
Çeksem 3-4 ayda bu kanalla öderim. Kanal guzel ama daha guzeli kategori zaten

Hayirli satislar hocam. Para olsa hiç dusunmeden alirdim hocam :)

Faizsiz 40 bin lira kredi veren bi banka var mı acaba.
Çeksem 3-4 ayda bu kanalla öderim. Kanal guzel ama daha guzeli kategori zaten

Hayirli satislar hocam. Para olsa hiç dusunmeden alirdim hocam :)
Sağol hocam, zaten alan arkadaş 3 ayda parasını çıkarır + kategorisi de cabası, güzel bir kategori de almış olacak kanal ile birlikte :)

Doctor bu ne? :) şaka bi yana helal olsun hocam bi kanalı bu duruma getirebildiğiniz için.

bir elde kaç parmak var diye saymama sebep olan güzel bi kanal hayırlı satışlar

Hocam diyelim kanalı aldık patladı ama kategoriyi biliyoruz tekrardan aynı kanaldan yapsak ne kadar sürede eski haline gelir?

Hocam hayırlı satışlar ben ne zaman günlük xxx doların üstüne çıksam bir kanaldan hemen video alassagi ediliyor :) Maasallah sırf kategori için alınır fakat fiyat yüksek hayırlı satışlar...

Hocam hayırlı satışlar ben ne zaman günlük xxx doların üstüne çıksam bir kanaldan hemen video alassagi ediliyor :) Maasallah sırf kategori için alınır fakat fiyat yüksek hayırlı satışlar...
hocam zaten kanal 3 aylık kazanç satışı diye düşünülürse ortalama 35k 34k ediyor kategorisi de emeği de cabası 40 olsun dedim :) bu tarz kategori gerçekten bulmak zor.

Hocam diyelim kanalı aldık patladı ama kategoriyi biliyoruz tekrardan aynı kanaldan yapsak ne kadar sürede eski haline gelir?
1 ay en geç 45 güne günlük 3 haneliyi yakalar hocam kategori de çünkü rakip yok, rahat bir kategori, flag atanda yok rakip olmadığı için, telif zaten 1 yıldır kategoriyi buldugumdan beri telif asla gelmedi

Son düzenleme:
Forumdan bir arkadaşa söz verildi Cuma günü nasipse satışı gerçekleştiriyoruz, Allah utandırmasın şimdiden hayırlı olsun alan arkadaşa umarım daha çok kazanır. Konu kilitlenebilir. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri