Gelirli, tasarımlı ve aboneli 2,5 yıllık Quiz kanalımı satıyorum

size şöyle bi garanti vereyim ben bu kanalı alayım 2 gün içinde ya kapanır ya da alakasız da olsa topluluk ya da dünya engeli gelir :D [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] şahittir :D :D
hayırlı satışlar hocam

size şöyle bi garanti vereyim ben bu kanalı alayım 2 gün içinde ya kapanır ya da alakasız da olsa topluluk ya da dünya engeli gelir :D [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] şahittir :D :D
hayırlı satışlar hocam

O nasıl bi' bahtsızlıktır öyle hocam yav :D iyisi mi siz kendi kanalınızı kendiniz yapın ;) bu da sebil gibi devam etsin böyle, maşallahı var keratanın :rolleyes:..

---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:57 ----------

abi gülümsettin, hayırlı akşamlar :) Arkadaşa da hayırlı satışlar :)

Teşekkürler, sağolun :)..

O nasıl bi' bahtsızlıktır öyle hocam yav :D iyisi mi siz kendi kanalınızı kendiniz yapın ;) bu da sebil gibi devam etsin böyle, maşallahı var keratanın :rolleyes:..

---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:57 ----------

Teşekkürler, sağolun :)..

Şükür kendi kanallarımda sıkıntı yok ;)

Ekim ayı grafiğini ilk mesaja ekledim. $100 altına düşmez demiştim daha önce, yine beni utandırmadı $166.40 ile ayı kapattı :) Abone sayısı ve izlenme sayısını güncelledim, izlenme süresini de ekledim. Satışa devam ediyorum. Saygılar..

Düzeltme: Geçtiğimiz günlerde bir adet eşleşen geldi 40k izlenimi olan bir videoya, sadece o videonun kazancı hak sahibine gidiyor. Abone çekmesi amacı ile silmemeyi tercih ettim. İlk mesaja ekledim bunu da..

Son düzenleme:
İlan günceldir..

Geçtiğimiz ayın başlarında bi' videoma eşleşen gelmişti, para kazanması başkasına gidiyordu ben de abone çekmesi amacı ile silmemeyi tercih etmiştim ama bi' hafta sonra bi' videoma daha eşleşen gelince sırtımdan para kazanmayı alışkanlık haline getirmemeleri adına sildim iki videoyu da. Şu an temiz, ne eşleşen ne telifi var.

Toplam kazanç resmini güncelledim ve Eylül-Ekim-Kasım aylarına ait kazançları da ekledim. Abone sayısı, izlenim sayısı ve süresi de güncellendi.

İlan süresi 30 gün demiştim ama güncel tutamadığım için bir süre daha uzatmaya karar verdim.
Aldığım parayı borçlarımı kapatmak için kullanacağım için, malesef garanti veremiyorum.
Kanal son quiz kıyımlarından da sağ çıktı dikkatinizi çekerim.
Saygılar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri