Genel Temizlik Var Galiba..

Yandex de kapanıyor arkadaşlar çok farkeden bişey yok ama bence de gmaile göre daha dayanıklı olabilir biri 3 günse biri 5 gün :cool:

Bana da kıyım yapmışlardı. Alıştık.

arkadaş için konuşmuyorum, bot kullananlar ve spam yapanlara karşı youtube çok ciddi önlemler almaya başladı bence doğrusunu da yapıyor. sonuçta dünyanın en çok ziyaret edilen video sitesini kolay yoldan para kazanma uğruna çöplüğe çevirmeye çalışıyorlar. bundan sonra özgün çalışanlar, özgün film video arşivi olanlar, emek ve zaman harcayanlar daha çok kazanacaktır. öyle bota alırım milletin emeğini çalar kopyalarım yattığım yerden kazanırım dönemi bitti.

istediği kadar önlem alsın savaşmaya hazırız keske senın gibi özgüne dönen sayısı artsada bizde kafamıza göre takılsak(insallah özgüne dönmüş biri olarak yazmıssındır :)

benimde 10 kanalım gümlemiş
ama artık taktigi çözdüm 10 benim için cok az bir rakam :)
kanalı ac 300 video at birdaha hiç girme
ama bu ay partner kanallara girmiştim kac para kazanmıs diyedün baktım bugun 10 kanal gümlemiş artık kazandıgım paraya bakmaya bile girmeyecegim.

Burdaki konuya şöyle bir yazı yazmıştım; http://www.ytpara.com/youtube-hakki...rakildi-dior-ama-kanal-acik-2.html#post374755
Arkadaşlar googlenin gönderdiği mesaj: hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.
Hesabımın durumu:
QXB3yG.jpg

4 videom vardı sadece 1 eşleşen yüklenmişti.Tek bir kanal ve tek bir adsensey'di.Bir videom patlama yaptı.Size soracağım cok kazanç olunca google kafasına göre banlıyor mu? Diğer soru bu kanalı tekrar pra kazanmaya açma imkanımız var mı?
Benim anladığım su bu konuyuda gördükten sonra para vermemek için ciddi kıyım var...

Youtube Spamı önleyeyim diyor ama böyle yaparak insanları daha çok spama itiyor daha çok spam yaptırıyor haberi yok. Eskiden 10 kanalla spam yapan adam, youtube nin bu politikalarından sonra 100 kanalla spam yapar oldu. Hani diyoruz ya eski dönem bitti diye. Eski dönem bitmedi daha da beter arttı. Yukarıda bir arkadaşımız demiş işte 10 kanal kapanırsa kapansın, 10 benim için çok küçük bir rakam diye. Haklıda. Eskiden 10 kanaldan kazandığı parayı şimdi belki 200 kanaldan ancak kazanıyor. Onlar kapatıcak biz açıcaz. Bu işte böyle devam edip gidecek.

Prelude adamlar istesin hiç video atamaz 10 kanal hiç bir şey diyen adam ve digerleri

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Ama adamlarin iyi niyetini suistimal etmede üstünüze yok tabi

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Fressher sen hep özgün mü çalışıyorsun da şimdi burada böyle konuşuyorsun. Sanki hiç spam çalışmıyor musun sen..

g maillere dikkat edin beyler uyarı geliyor kımılerınede... uyarıdan sonra 5 - 10 gun arası silmez isen kanal boom...adsenseden ayırın yanı

Özgünü çalanlar da var arkadaşım. Gelip özgün videolarımı videoyap botuyla çalan ne kadar dangalak herif varsa dün hepsine telif gönderdim. Sadece ilk sayfalarda çıkanlara değil 20. sayfaya kadar pat pat pat telifi yağdırdım gece rahat rahat uyudum ohh :cool:

Benim youtube başlayalı iki ay gibi bir zaman oldu yani youtube, ünlem olayını yaygınlaştırmadan ve botların neredeyse tek kazanç kapısı olarak görüldüğü dönem de. Yeni başladığım için bot olayını hani merak etmedim değil burada bot sahiplerine de sordum nedir, ne değildir diye ama milletin emeğinin üzerine kazancımı kurmak içime sinmediği gibi düşündüğüm de kazancın da öğrenci haşlığından fazla olmayacağını değerlendirdim. Yani hiç spam olayına girmeden direk özgünle başladım. şuan kazancım 100 tl nin üzerinde bir iki kanal daha açsam 300 ü bile geçecek durumdayım. benimle birlikte başlayan bir arkadaş vardı o botla başladı günlük 15 tl yi görünce seviniyo ayrıca bot nedeniyle ünlemi geçeceğim diyerekten benden daha çok çalışıyo :) ve biliyorum ki, yarın öbürgün o 15 tl'yi bile göremeyecek çünkü muhtemelen banlanacak. Devamlı milletin kanalları çalarsan ne olur bir noktadan sonra banlanırsın. Belki bende spam dışında ki nedenlerden ötürü banlanabilirim ama arşivim geniş olduğu için bir ayda tekrar toparlarım.

Sözün özü başkasının emeğinin üzerine kurulan paradan hayır gelmez.

istediği kadar önlem alsın savaşmaya hazırız keske senın gibi özgüne dönen sayısı artsada bizde kafamıza göre takılsak(insallah özgüne dönmüş biri olarak yazmıssındır :)

Olacağı bu işte. Başkasının emeğini sonsuza kadar çalabileceğini düşünen insanlar var sen telif göndermezsen youtube eninde sonunda banlayacak.

Özgünü çalanlar da var arkadaşım. Gelip özgün videolarımı videoyap botuyla çalan ne kadar dangalak herif varsa dün hepsine telif gönderdim. Sadece ilk sayfalarda çıkanlara değil 20. sayfaya kadar pat pat pat telifi yağdırdım gece rahat rahat uyudum ohh :cool:

youtube'un iyi niyetini suistimal eden biz değiliz. youtube bizim iyi niyetimizi suistimal ediyor. youtube istese spamı %95 bitirir. ama onların da işine geliyor yoksa game of thronestan,karayıdan,medcezirden nasıl para kazanacak? en büyük spamcı youtube siz hala anlamadınız mı?

spam i bilene bırakın arkadaşlar-özgün çalışan arkadaşlara nasıl saygı duyuyorsam,özgüncülerde spamcilere saygı duysun..sonuçta bu sektör türkiyede spam le başladı

Olacağı bu işte. Başkasının emeğini sonsuza kadar çalabileceğini düşünen insanlar var sen telif göndermezsen youtube eninde sonunda banlayacak.

Aynen öyle hocam. Ben de zamanında spam çalışıyordum ama gidip kişisel özgün videoları çalacak kadar da düşmemiştim yahu. Bu da yeni akım galiba kişisel emeklerle hazırlanmış özgün videoları çalmak... Bugüne kadar yabancılarla hiç sorun yaşamadım, bizimkiler hep vurdu sırtımızdan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri