Yandex de kapanıyor arkadaşlar çok farkeden bişey yok ama bence de gmaile göre daha dayanıklı olabilir biri 3 günse biri 5 gün 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaş için konuşmuyorum, bot kullananlar ve spam yapanlara karşı youtube çok ciddi önlemler almaya başladı bence doğrusunu da yapıyor. sonuçta dünyanın en çok ziyaret edilen video sitesini kolay yoldan para kazanma uğruna çöplüğe çevirmeye çalışıyorlar. bundan sonra özgün çalışanlar, özgün film video arşivi olanlar, emek ve zaman harcayanlar daha çok kazanacaktır. öyle bota alırım milletin emeğini çalar kopyalarım yattığım yerden kazanırım dönemi bitti.
hocam peki yinede giriş loglarını tutamazlar mı?siz bu yöntemi mi kullanıyorsunuz.yandex tabanlı mailler kullanın,gmailde spam yapıyorsanız eninde sonunda patlatıyor gugul
istediği kadar önlem alsın savaşmaya hazırız keske senın gibi özgüne dönen sayısı artsada bizde kafamıza göre takılsak(insallah özgüne dönmüş biri olarak yazmıssındır![]()
Özgünü çalanlar da var arkadaşım. Gelip özgün videolarımı videoyap botuyla çalan ne kadar dangalak herif varsa dün hepsine telif gönderdim. Sadece ilk sayfalarda çıkanlara değil 20. sayfaya kadar pat pat pat telifi yağdırdım gece rahat rahat uyudum ohh![]()
Fressher sen hep özgün mü çalışıyorsun da şimdi burada böyle konuşuyorsun. Sanki hiç spam çalışmıyor musun sen..
Olacağı bu işte. Başkasının emeğini sonsuza kadar çalabileceğini düşünen insanlar var sen telif göndermezsen youtube eninde sonunda banlayacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.