genellikle oturum açtığınız şehri girin sorunu

• Kullanıcı AzomaXTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

AzomaXTR

Kayıtlı Üye
arkadaşlar önceden böyle bi sorunum yoktu kanallara girerken böyle güvenlik sorusu soruyor genellikle oturum açtığınız şehri girin diye bunu atlatmanın bi yolu varmı mozilladan giriş yapıyorum başka tarayıcı kullanamıyorum mailleri hep satın alıyorum ayrı ayrı kişilerden alıp denedim yine sorun aynı vamı fikri olan

ben yandex den çalışıyorum hiç böle bi sorunla karşılaşmadım

Google plus sayfasından giriş dene. Bi kaç kez denersen kurtarma maili sorar biliyorsan giriş yaparsın.

Fazla yanlış girersen 7 gün ceza yersin. Maili aldığın kişiye sor hangi ilden açıyormuş

Tahminim,
Daha doğrusu mail'i hemen açıp vds'den giriş yaptığımda bu sorunla karşılaşıyorum.
Hesaplar bekletilmeden gün içinde Lokasyon değiştirince böyle bir doğrulama istiyor sanırım.

Tarayıcınızla alakalı olabilir. Ama yüzde doksan aynı gün açılıp onaylanıyorsa kanallar ve sizde kısa surede giriş yapmayı deniyorsanız bundan kaynaklı. Nerde açılıp onaylandıysa onu öğrenip girince sorun ortadan kalkar diye biliyorumz

Gün bekletme farketmiyor ben aldığım maillerin hepsi istisnasız hepsi bunu istiyor artık sunucuda. Her birini ayrı private proxyde deniyorum, proxy siz deniyorum farketmiyor. Maillerin en yakın tarihlisi 1.5 ay öncesi. Mail aldığım zaman lokasyonu soruyorum genelde, mail listesinin başında kimden aldığım ve şehri yazılı o şekilde sorun olmuyor.

Bendeki sorma sebebi büyük ihtimal yüksek gizlilik flash java webrtc tüm cache ve hafıza font hepsi bir eklenti ile bloklu

Son düzenleme:
bende vdslerde sürekli yaşıyorum bunu.bu yüzden devre dışı bırakıyorum vdslerde girmeden önce.ister aynı gün içinde olsun,ister 2 ay sonra olsun girişte soruyor normalde bana :)

bu yüzden kanala evdeki pcden işte şifre filan degiştirmek için ilk girdigimde şu linkden çözüyorum sorunu,vdsde sormuyor sonra.yoksa her seferinde ugraşmak insanı sıkıyor.

https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri