Genemi sahte telif yedik. Hakkımı helal etmiyorum.

AntiBiyotiK

Yasaklanmış
arkadaşlar gene sahte telif yedik galiba.
[email protected] mail adresi bu.
bu videoyu aldıgım kanal halen ayakta aylardır.

konumda dini konuda vaaz verildi alakasız , ve saygısızca düşünmeden, ve spamcılarla alakalı agır sözler söylendi egerki bu yazan arkadaşlar spam yapmıyorsa ne ala , ama spam yapıpta burda hava atıyorlarsa onlara dicek lafda konularının altında birgün mutlaka söylenir. Ben spamcıyım burda forumun çoğunluğunun olduğu gibi bunlara mod lar , adminler de dahil olmak üzere , ama yazılanları düşüncelerinizi çok kırıcı ve yersiz buldugumdan burdaki notumuda siliyorum.

Son düzenleme:
Sahte yada değil orası değil önemli olan. Hakkımı helal etmiyorum demişsiniz. İşin birde şu yüzü var: Yüklediğiniz videoyu kendiniz mi çektiniz de yüklediniz sonrasında telif yediniz? Sizde başkasından alıp yüklüyorsunuz. Bu da onların hakkını yemek olmuyor mu doğal olarak???

Sahte yada değil orası değil önemli olan. Hakkımı helal etmiyorum demişsiniz. İşin birde şu yüzü var: Yüklediğiniz videoyu kendiniz mi çektiniz de yüklediniz sonrasında telif yediniz? Sizde başkasından alıp yüklüyorsunuz. Bu da onların hakkını yemek olmuyor mu doğal olarak???

Bence hiç girme o konulara :) Konu sahibi arkadaş geçmiş olsun

hocam şöylede bir bakış açısı var hiç hakkı olmayan adam bu benim sen çekil git diyo buda farklı bi olay

bu forumda günde 1000 in üzerinde video spamlayan adamlar var. dediğin şey onların hakkını yemek olsaydı; şurada cehenneme gitmeyecek, özgün çalışan haricinde tek insan bulamazsın. arkadaşın helal etmediği hak ile senin bahsettiğin örtüşmüyor bana kalırsa. spamcılar arasında hak hukuk yoktur çünkü, o birinden o birinden alır bu liste uzar gider. özgün çalışanın videolarını araklamak dışında yapılan spamlar hak yemeye girmez yani. girseydi eğer dediğim gibi; şurada dini bütün tek insan bulamazsın.

kategori bu işe en ufakdan başlasada girip başlayabilicek bir kategori onun olma ihtimali sondan 0 bile değil anlicagın yazımda da anlattım elbetteki benim değil ama sen senin olmayanıda sahte telifle seninmiş gibi aç gözlülük ve kansızlık yaparan buda ayrı. ben hakkımı helal etmiyorum derkende kesiyorum ekliyorum o videoyu adsense heabıma zorluklarla atıyorum sen gelip seninki izlensin diye bana telif atıyorsun işte bütün insansızlık burda kardeşim.

o sahte telif atanların gram şerefi yok gram haysiyetleri yok kul hakkına girsinler onların hepsinin yakasında olacam ahirette

forumda geçen aylarda sahte telif kaldırma istenirse telif atma programı satılıyordu bilmem hatırlarmısınız öle konular oldukca para kazanamayız hiç kimse kazanmaz , bugün benim kanallarıma telif yagdıran asalaklar , yarın kendi kanallarına da yer askeriye hesabını bilirsiniz çalmak almak yok yer değişir sadece. askeriyeden çıkaramaz.

bu mailden banada geldi kanalı sildim geçmiş olsun hocam sahte dahi olsa yt pek işlem uygulamıyor 3 telifde kapat diyor

Sen olmayan hakkini helal etmeden önce geçmişte hak yediğin müşterilerin hakkini ver.

mesajını anlamadım , açıklayabilirmisin.

Not: kısaca bir hikayemi anlatıcam size , zamanında teknik servis işi ile uğraşıyordum evlere servise gittiğimde kurduğum elektronik ürünlerin yanında değişik malzemeler satardım , parça fiyatı 10 lira ise zengin ve işi bilmediklerinden dolayı , 100 liraya satardım. ayda 6,000 liraya kadar kazanırdım 2 sene öncesinden bahsediyorum yt girmeden önce , ama işim gereğide hep bu alemdeydim , neyse uzatmadan şunu söylim kazandıgım paralardan araba dahil ne istedimse aldım yedim gezdim, benimle çalışan arkadaşlarımda aynı durumdaydı , gel zaman git zaman paranın bereketinin olmadıgını fark ettik alakasız borçlar, yersiz hastalıklar, ve arkası kesilmeyen ihtiyaclar , sonra dahada para kazanmak için buseferde 200 lira demeye başladık müşterilere , insanlar nekadar teredüt te etse alıyorlardı bilmediklerinden anlamadıklarından , ama ne yapsak ne etsek para elimizde kalmıyordu bir zaman sonra rakiplerimiz çıktı işlerimiz düşmeye işciler işi bırakmaya başladı , buna bende dahil olmak üzere. şu anda o arkadaşlarımla halen konuşuyoruz telefonda ne onlarda ev araba kaldı nede bende hepsi 4 ay içinde uçtu gitti ve nasıl gittiğinin farkına bile ailecek farkına varmadık , şu anda borcum yok tasam yok derdim yok , çünkü hak yemiyorum , çünkü ah almıyorum , ve 1000 liraya bile kiram dahil geçinebilirim belki , şimdi niye anlattın diyenler varsa eğer onuda söylim , belki birisi bu sektörde kazanmayı hak yemeyle karıştıran birisi okurda ramazan ayında , evine para diye saydıgı ahı ***ürüp yemez ,yedirmez diyerekten yazdım.

Sen olmayan hakkini helal etmeden önce geçmişte hak yediğin müşterilerin hakkini ver.

sen alakn olmayan konularda ön yargılı konuşma bence ordaki hikayede yapılan yanlış ifade ediliyor anlamadıgına görede kafandaki zihniyet başka yönde hakkını ne sana ne de forumdan ne de dünyadan birine vermiceğimi anlaman ve bilmen lazım gereksiz ve alakasız yazma dostum.

yaptığın yanlısı görmüssün benıde çok kazıkladılar anlayınca allaha havale ettım ben o zamanlar örmede çalısıyordum 4tane likralı makıne bakıyordum 8 saat sırtımdan ter eksik olmazdı 3-4 defa atlet değiştirdimi bilirim benım emek vererek alın terı dökerek kazandığım parayı benı kazıklayarak alanları hep allaha havale ettım ama şimdi bende emek vermedığım halde video kopyalarak haksız kazanc elde edıyorum videonun gercek sahıplerının hakkını yıyıyorum onlarda benı allaha havale ederlerse ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri