General Mobile Discovery Elite / Telefon budur arkadaş

Merth46

Kayıtlı Üye
General Mobile Discovery Elite İnceleme - YouTube

Kod:
General Mobile Discovery Elite Teknik Özellikleri

2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
3GB Sistem belleği / 32GB ROM
5,5″ Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
2500mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS – Glonass
General Mobile Discovery Elite Ne Zaman Çıkacak?

Üreticilerin yaptığı açıklamaya göre Discovery Elite modeli Şubat ayı içerisinde ilk partinin satışa çıkması bekleniyor.

General Mobile Discovery Elite Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Fiyat – performans telefonu olduğu kanıtlar nitelikte olan cihaz, 1100 – 1199 TL aralığında olması bekleniyor.

Bu özelliklere bu fiyat fazla diyen çıkar mı çok merak ediyorum.
Youtube Kazancımla almayı düşünüyorum :)

fazla fiyat çıkacağını düşünmüyorum suan herkes S5 i bekliyo rekabet için fiyatı düşük tutarlar

almayacağım telefon iphone 5s alacaktım vazgeçtim bekleyeceğim biraz.

Bataryasi sikinti tasarimini begenmedim ama yine alinabilir g2 al bende alicam kazanirsam bu ay yeni nesiller cikiyor haberin olsun

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galaxy s5 beklenenin aksine fiyasko oldu. antutu sonuçlarında ve fiyat performans ile elite sallıyacak ortalıgı :D s5 'e yazık oldu alan sırf sadece parmak izi için alır

edit: general m. müdürü fiyatın ortalama 1199 civarı olacak demişti

Samsung S5 fiyasko çıktı :) parmak izi yapmış iphone gibi ama home tuşu ufak olduğu için parmağı aşağıya kaydırıyorsunuz onunda pek bi zevki olmuyor açıkçası tasarım bakımından berbat hiç tavsiye etmem iphone candır :)

fazla fiyat çıkacağını düşünmüyorum suan herkes S5 i bekliyo rekabet için fiyatı düşük tutarlar

S5 satışları çok düşük olacak berbat bir telefon yapmışlar gerçekten, discovery elite'nin benchmark değerleri s5 den daha iyi hal böyleyken s5 alınırmı bence alınmaz. Şuanda alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü olacağa benziyor. Discovery ile yükselişe geçtiler Elite ile son vuruşu yapacaklar :)

Edit: Telefonda Snapdragon 800ac yok Snapdragon 800 ile gelecek bildiğim kadarıyla. [MENTION=4607]Merth46[/MENTION]

ben de bu telefonu beklemeyi düşünmüştüm ama bataryasından dolayı vazgeçtim g2 aldım gayet de memnunum tavsiye ederim

S5 satışları çok düşük olacak berbat bir telefon yapmışlar gerçekten, discovery elite'nin benchmark değerleri s5 den daha iyi hal böyleyken s5 alınırmı bence alınmaz. Şuanda alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü olacağa benziyor. Discovery ile yükselişe geçtiler Elite ile son vuruşu yapacaklar :)

Edit: Telefonda Snapdragon 800ac yok Snapdragon 800 ile gelecek bildiğim kadarıyla. [MENTION=4607]Merth46[/MENTION]

İlk seri s800 ile geliyor 2.seride S800AC ya da yeni adıyla S801 eliteler olacakmış

GM ve Telpa Yetkilileri sorularınızı cevapladı "Elite, Discovery 4.4, Discovery 2 ve fazlası" özel video

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri