Gerçek Anlamda En İyi Antivirus Hangisi

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar...

Windows'a format attım ve doğal olarak şimdi ilk kuracağım şey antivirüs yazılımı... Ancak son yarım saattir başım döndü hangi siteye baksam farklı bir istatistik görüyorum birbirini tutan 2 toplist ile karşılaşmadım...

Şahsi deneyimlerinizden yola çıkarak bana antivirus yazılımı önerebilir misiniz..

Ancak önemli bir iki nokta var programda olması gereken

1- All in one olmalı.. Yani hem virüs hemde malware gibi şeylere karşı koruma sağlamalı..

2- Mümkün olduğunca hafif ve pc'yi yormayan bir şey olmalı. ancak hafif olacak diye virüslerin %50'sine buyurun efendim demeyecek.. Yani iyilerin en hafifi..

3 ve en önemlisi istediğim dosyayı yada klasörü hariç tutmama izin verecek. Diğer bir değişle ben bir dosyayı virüslü virüslü kullanmak istiyorsam ukalalık yapıp işime karışmayacak ne diyorsam onu yapacak :D :D

Şahsi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim yoksa bu toplistlere bakarak bir halt anlaşılmıyor :D :D

sana tavsiyem arastirma en en en iyisi comodo dur tektir

boşver antivürüsü boş hepsi ben yıllardır deep freeze kullanıyorum. her zaman tertemiz

virüs programları boş hocam [virüsü kişi yapıyorsa işin ehliyse her türlü formata gider iş] :)

Virüs programı kullanmıyorum kafam rahat.İnternet deneyimi biraz fazla olan biri virüslü dosyalara daha zor bulasıyor diye düşünüyorum.

sana tavsiyem arastirma en en en iyisi comodo dur tektir

Adını daha önceden duymuştum hocam... Ona da bakacağım...

boşver antivürüsü boş hepsi ben yıllardır deep freeze kullanıyorum. her zaman tertemiz

Diski zamanla yıpratıp fiziki olarak zarar verdiğine dair bir sürü şey dönüyor hocam... Birde her program kuracağın zaman kapat geri aç vs... ama aklımdaki yöntemlerden birisi bu..

Kesinlikle katılıyorum ama fazlaca yoruyor bilgisayarı oda...

virüs programları boş hocam [virüsü kişi yapıyorsa işin ehliyse her türlü formata gider iş] :)

Doğru diyorsun da hocam ben zaten 1-2 ayda bir kesin format atıyorum ancak bir ufakcık tool çekeceğim mesela yada geçtim tooldan felan film izleyeceğim diyelim 5 defa play'e basıyorsun her seferinde başka bir reklam açıyor 6'da oynatıyor :D :D sonra da mailware den kaldır başını kaldırabilirsen.. İşki o 1-2 ay düzgün çalışsın en azından...

Virüs programı kullanmıyorum kafam rahat.İnternet deneyimi biraz fazla olan biri virüslü dosyalara daha zor bulasıyor diye düşünüyorum.

virüslere karşı evet te hocam mailware tacizi her yerde...

microsoft security essentials

yormuyor ve öyle her önüne gelen virüste girmiyor. bence piyasadaki en iyisi ve ücretsiz olmasıda ekstra birşey sürekli crack veya para vermek zorunda kalmıyorsn.

bende sadece antilogger ve deepfreeze kurulu onlar bana yetiyor 2,3 kere antivirüs programı yükledim resmen bilgisayarın içine ettiler hepside bana göre gerek yok

Kaspersky Internet Security format atmayı unuttum :)

bende deepfreeze cilerdenim. tabi ki 7/24 aktif değil malum o kadar dosya vs indiriyoruz. ama lazım olunca aktif edersin tertemiz takılırsın.

keylogger trojandan korunmak için mecburen pc de virus programı var lisanslı nod32.

Bazı arkadaşlar ben pc ye birşey kurmam diyor, böyle düşünmeyin arkadaşlar daha önceden başıma geldiği için söylüyorum.

Girdiğim bir siteden trojan yemiştim yani downloader yani bir program kurmanıza gerek yok adamlar aşmış. yakalnmayan auto downloaderi sitelerine kod olarak ekliyolar hiçbirşeyden habersiz siteyi ziyaret ettiğimiz arka planda .exe yükleniyor ve kurban oluyoruz. Antivirüs programınız iyi değilse zaten bulamıyor ama uzun bir araştırmadan sonra nod32 bu konuda çok başarılı olduğunu öğrendim.

Şuan kullanıyorum kafam rahat crack tarzı hiçbir şey kullanmıyorum. arada sosyal medyada gördüğümüz haberlere tıklıyoruz yinede ne olur ne olmaz antivürüs'ün bi zararıda yok.

Tavsiyem Nod32 dir.

Comodonun tüm ürünlerini kullanıyorum hem tarayıcı hem antivirüs gerçekten işin ehliler ve mükemmel bir yazılım sizede tavsiye ederim. eğer maddi olarak sorun yaşamayacak iseniz lisanslı almanızda fayda var.

hocam eset nod32 kullanımıyorum lisanslı eğer kullanmaya karar verirseniz ö.m atın yardımcı olayım 2017 ye kadar lisansım mevcut 25 kullanıcıya kadar

antivirüs kullanmıyorum. Kaspersky sağlamdır ama kasmasın hafif ve sağlam olsun diyorsun webroot dene.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri