Gerçek Anlamda En İyi Antivirus Hangisi

Bende bugüne kadar birçok antivirüs programı denedim en başarılı ve Pc yi hic kasmayan eset nod 32 dir bence
Şiddetle tavsiye ederim

Gezginlerden kurulum dosyasını indir demo olarak sonra internetten serial kodunu bul normal paralı kullanmaktan hic farkı yok

Bende bugüne kadar birçok antivirüs programı denedim en başarılı ve Pc yi hic kasmayan eset nod 32 dir bence
Şiddetle tavsiye ederim

Gezginlerden kurulum dosyasını indir demo olarak sonra internetten serial kodunu bul normal paralı kullanmaktan hic farkı yok
Hocam NOD32 bazi virusleri bulmuyor.nod32 tarattim bulamadi.avastta tarattim 2 virus buldu.nasil guveneyim simdi buna anlamadm.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AVAST kullaniyorum 3 yildir cok memnunum gecmiste norton ve nod32 kullandim 2 sini toplasan bir avast etmez bana gore..

Onceki postlarda yazanbarkadaslar olmus ama bide ben soyleyeyimbdedim 3-4 sene kaysper kullandim cok memnun kaldim daha sonra hic virus programi yuklemedim pc ye oncekinden dahada memnun kaldim.yani bence hic kullanma illede kullanacam dersrn kaysper derim pc yivazcik yorar ama isinin ehlidir

Esed Nod32 var pc'yi fazla kasmıyor + iyi bir program.

Hocam keyloggera karşı zemana kullanıyorum. pc de bi program açılırken otomatik tarıyor ona göre açmıyor izinler karantinası falan var. Arkaplanda açılırken bile anında yakalıyor bir programı. Tabi crack kullanıyoruz Allah affetsin

win 10 yükle yeter antiye gerek yok.

Sana tek tavsiye Antivirüs programı olarak Aviradan şaşma :)

en iyi antivirüs kendiniz oluyorsunuz hocam. dizi izliyorsan adblocker kur tamamdır(tamam site sahipleri emek veriyor ama 3-4 pop-up reklamı da olmaz yani :) )

slm

slm hocalarım, şöyle demek isterim eğer sizin sisteminiz iyiyse Aviradan şaşmayın derim günceli takip eden web sitelerinde aylık raporlarını yayınlayan, 100 milyondan fazla müşterisi bulunan bir Alman antivirüs yazılım şirketidir

Şirket, şirketin kurucusu ve CEO'su Tjark Auerbach tarafından oluşturulan Auerbach Stiftung vakfını destekler. Avira hayırsever ve sosyal projelerin yanı sıra sanat, kültür ve bilime de teşvik etmektedir

virüs programı bana göre boş. combat arms oyunu oynuyorm. hack önlemek için hackshiled pro diye uygulaması var oyunun, pc de hile türü program olduğu zaman hesabımı süresiz engelliyor. anti virüs programıda bu tür hile programlarını virüs olarak görüyor zaten onun için hesap engellenmesin diye kullanıyordum yani hile tarzı program varsa silsin diye

yıllardır nod 32 kullanıyorum hem sistemi yormuyor hem güvenli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri