Gerçek Bi Lol Maçı İzlemek İsteyenlere :)

Hepsi pro oyuncular gerçekten çok iyi bir maç..
Ocelote falan olaydı izlerdik ne güzel çığlık atıp ağlıyordu :D

popi olmadan önce oynyodum popi oldu cıvılttılar iyice bende sattım hesabımı

güzel maç ama

hazır gelmişken yeni sezona hangi kümeyle girdiniz :D

Bu adamlar nası durmaksınız konusmaya devam ediyor böyle bıdı bıdı konuşuyor her saniye nasıl bi kelime dağarcıdır böyle açtığımdan beri konuşuyor

beyler lolda 50 dolarlık hesap var almak isteyen varsa ulaşsın indirim yaparız :D nvdia ekran kartından hediye olarak vermişlerdi ama hiç birşey anlamadım oyundan :D

Şu oyunu bir çözemedim ya eskiden metin2 pvp falan vardı 6 skil item devam :D Bu oyunda anlıyamadım 30 skilmi var kiminle savaşıyorlar itemler falan baya çok.Sağlam olman için sanırım bir 5 yıl oynaman lazım

Şu oyunu bir çözemedim ya eskiden metin2 pvp falan vardı 6 skil item devam :D Bu oyunda anlıyamadım 30 skilmi var kiminle savaşıyorlar itemler falan baya çok.Sağlam olman için sanırım bir 5 yıl oynaman lazım

Season 1 den beri oynuyorum season 5 şuan :D Q-W-E-R( ultimate ) var skill olarak 30 skill yok yani 30 level var oyunda :D
------------------------
TR de Smurf kasayım dedim ben başladığımda maldım ilk 15 20 lwl maldı tabii season 1 2 de şimdi bi smurf kasayım dedim herkes oyunu biliyor anasını satayım :D

ne dota ne lol yt işinden zaman kalmıyor kalsa bile bana keyifli gelmiyor,arkadaş ortamında oynanacak oyun, çoğu zaman battlefield oynarım bir iki saat oyun oynamak yetiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri