Ben de belki alabilirim başka kanallarım için ilerleyen zamanlarda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
siparişle ilgili geri dönüş yaparsanız seviniriz..1K da ben aldım abone. Yüklensin görelim nedir ne değildir![]()
tabi ne zaman isterseniz.Ben de belki alabilirim başka kanallarım için ilerleyen zamanlarda
siparişle ilgili geri dönüş yaparsanız seviniriz..
İşlemden memnunum, zaten fazlasıyla gönderildi. 50 düşüş var sadece o da normal. Kanal onayda bekliyor şu an. Cevap geldiğinde yazarım tekrar. Yeni siparişler için iletişim geç oluyor sadece. Onu çözerseniz tam süper olur.
siparişle ilgili geri dönüş yaparsanız seviniriz..
İşlemden memnunum, zaten fazlasıyla gönderildi. 50 düşüş var sadece o da normal. Kanal onayda bekliyor şu an. Cevap geldiğinde yazarım tekrar. Yeni siparişler için iletişim geç oluyor sadece. Onu çözerseniz tam süper olur.
Bakiye sistemi ile çalışmaktayız, dilerseniz hesabınıza bakiye yükleyerek istediğiniz zaman sipariş geçebilirsiniz.
Bakiye sistemi ile çalışmaktayız, dilerseniz hesabınıza bakiye yükleyerek istediğiniz zaman sipariş geçebilirsiniz.
Sisteminizi biliyorum ondan yazdım zaten. İletişim kopuk yoksa ürünle ilgili bir sıkıntım yok. Wa ve ticket bakabilirsiniz dün yazdım mesela, dönüş olmadı. Bunu da çözerseniz yani iletişimi, çok daha güzel olur demek istemiştim üst mesajda.
Sisteminizi biliyorum ondan yazdım zaten. İletişim kopuk yoksa ürünle ilgili bir sıkıntım yok. Wa ve ticket bakabilirsiniz dün yazdım mesela, dönüş olmadı. Bunu da çözerseniz yani iletişimi, çok daha güzel olur demek istemiştim üst mesajda.
Elimizden geldiğince daha hızlı cevap vermeye çalışıyoruz
Elimizden geldiğince daha hızlı cevap vermeye çalışıyoruz
Teşekkürler ilginiz için, hallettik konuyu. Verdiğim siparişle bu sabah kanalın PK sı açıldı. Abone için arkadaşlar önerimdir.
Teşekkürler ilginiz için, hallettik konuyu. Verdiğim siparişle bu sabah kanalın PK sı açıldı. Abone için arkadaşlar önerimdir.
Teşekkür ederiz.
Gerçek, Düşmeyen 1.000 Abone 250 TL
Youtube & Instagram & Facebook Takipçi ve Beğeni Hizmetleri
HEMEN SATIN AL
1000 abone için 250 tl biraz fazla olmamış mı hocam
[MENTION=58151]23warrior[/MENTION] , abone satışı var mı hocam ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.