Gerçek Kurtarma Mailli +15 Onaylı Kanal

Gmail mi ? yandex mi? olsun

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .

yaneolsun

Yasaklanmış
Kanallarımıza gerçek kurtarma maili eklemeyi düşünüyorum, gmail mi olsun ? yandex mi olsun? karar veremedim . gmail olunca +15 onaylı kanal 2,50 TL olacak yandex olursa kurtarma maili o zaman da 2,00 TL . ankete katılan herkese şimdiden teşekkür ederim.. herkesin fikrini alabilmemiz için altına yorumda yaparsanız sevinirim teşekkürler

Son düzenleme:
hem gmail hem yandex olabilir daha doğrusu bir gmail oluorsa birde yandex karışık olsun benim düşüncem

yandex olması daha iyi olur sanırım

Kanallarımıza gerçek kurtarma maili eklemeyi düşünüyorum, gmail mi olsun ? yandex mi olsun? karar veremedim . gmail olunca +15 onaylı kanal 2,50 TL olacak yandex olursa kurtarma maili o zaman da 2,00 TL . ankete katılan herkese şimdiden teşekkür ederim.. herkesin fikrini alabilmemiz için altına yorumda yaparsanız sevinirim teşekkürler

Gerçek Kurtarma Maili veya Gerçek Olmayan Kurtarma Maili Arasında Ne Fark Var Acaba Üstad? İkiside Aynı İşlevi Görmüyor mu?

Mail'i alan kişi zaten değiştiriyor gerek yok bence.

Gerçek Kurtarma Maili veya Gerçek Olmayan Kurtarma Maili Arasında Ne Fark Var Acaba Üstad? İkiside Aynı İşlevi Görmüyor mu?

hocam görmüyor tabii ki şifrenizi unutsanız kurtarma maili girseniz kod gönderiyor veya kanalınız kapanınca form doldurunca size ulaşacağı ikinci e posta adresini soruyor ve zaten isteyen Müşterilerimize bunu yapacağız istemeyene zaten yapmayacağız ..

şuanda girilen kurtarma mailleri gizli soru gibi bir şey sadece girişte vds den v.s kurtarma maili soruyor konum farkından o işe yarıyor ..

Son düzenleme:
hocam görmüyor tabii ki şifrenizi unutsanız kurtarma maili girseniz kod gönderiyor veya kanalınız kapanınca form doldurunca size ulaşacağı ikinci e posta adresini soruyor ve zaten isteyen Müşterilerimize bunu yapacağız istemeyene zaten yapmayacağız ..

Anladım Üstad da Sakın Kusuruma Bakma Amacım Araştırmanı Baltalamak Değil. Sen Böyle Deyince Gülümsedim. Ana Şifreyi Unutan Adam Kurtarma Mailinin Şifresini Nasıl Hatırlayacak? :)

Yalnız Şöyle Yapabilirsin. Farklı Maillere Aynı Kurtarma Mailini Eklemek Sorun Yaratmıyorsa ve Kişiye Özel Sipariş Usulü Çalışıyorsan Şayet Müşterinin Bilgilerini Unutmayacağı Bir Mail Adresini Sana Verip Sende Onu Kurtarma Maili Olarak Ekleyebilirsin diye Düşünüyorum. Bu Şekilde Küçükte Olsa Ek Külfetten Kurtulmuş Olur...

Son düzenleme:
Anladım Üstad da Sakın Kusuruma Bakma Amacım Araştırmanı Baltalamak Değil. Sen Böyle Deyince Gülümsedim. Ana Şifreyi Unutan Adam Kurtarma Mailinin Şifresini Nasıl Hatırlayacak? :)

Yalnız Şöyle Yapabilirsin. Farklı Maillere Aynı Kurtarma Mailini Eklemek Sorun Yaratmıyorsa ve Kişiye Özel Sipariş Usulü Çalışıyorsan Şayet Müşterinin Sana Vermiş Olduğu Mail Adresini Kurtarma Maili Olarak Ekleyebilirsin diye Düşünüyorum.

oda olabilir hocam müşteri nasıl isterse bence mahsuru yok ..hocamda kurtarma maili ve şifresini ayrıca verebiliriz farklı dosyada tutabilir.. yani maksat güvenlik ve müşteri memnuniyeti bize şifre vermeden sadece kurtarma maili eklememizi istediği mail adresini verirse ekleriz bizim için sorun değil yorumlarınız ve fikirleriniz içinde teşekkür ederim güzel fikir hocam sağ olun

hocam bir öneri söylüyim bütün maillerin yedekleri yandex olsun ayrı hesaplar en son bütün hesapları tek maile yönlendir 100lük 200lük paket vs. şeklinde satabilirsin

Mail'i alan kişi zaten değiştiriyor gerek yok bence.

beni tanıyıp bende alan müşterilerimin çoğu değiştirmiyor hocam onun için ben dışarıdan gmail alsam denk gelse şifrelerini değiştirip öyle gönderiyorum müşterilerime ki zaten kendimiz açıyoruz %90 açmadıklarımızı da söyleyerek gönderiyorum

---------- Spam Engelliyici 23:59 ---------- Önceki Mesaj 23:57 ----------

hocam bir öneri söylüyim bütün maillerin yedekleri yandex olsun ayrı hesaplar en son bütün hesapları tek maile yönlendir 100lük 200lük paket vs. şeklinde satabilirsin

buda düşünülecek bir şey hocam artık fikirleri alıp ona göre bir şeyler düşüneceğim müşteri isteğine göre sağ olun teşekkürler

bence ikiside seçenek olarak sunulabilir
bakalım hocam çoğunluk ne isteyecek eşekkürler yorum için

---------- Spam Engelliyici 01:10 ---------- Önceki Mesaj 00:49 ----------

Yandex mantıklı geliyor.Tesekkurler kolay gelsin :)

teşekkür yorum için .. bana da mantıklı gelen oda ama anlaşılan çoğu kişi istemiyor demek ki gereksiz bir şey yapmaya gerek yok ama isteyen müşterilere siparişle yaparız herkese iyi geçler olsun ..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri