Gerçek olabilirmi sizce

• Kullanıcı flattor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

flattor

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamlar...
bir forumda konu açılmış şahıs anlatıyor...
4 kanal var, ortalama 50'şer video var, facebook twitter vb. hiçbir sosyal medya hit çekimi yok, wiews abone alımı yok. günlük 200 300 usd gelir var diyor adsense caps eklemiş.. bu nedir yaa. biz nerde yanlış yapıyoruz arkadaş..
gerçek olabilirmi sizce...

Attığı videoların hepsinin tutması lazım o kadar para alması için. Hele satıyorum diyorsa direk geç konuyu

Çok iyi kazananlar var. forumda olan olayı bende gördüm adam günde 300 dolar falan kazanıyor. benim arkadaşım var realden tanıyorum aylık 1.500 üzeri kazanıyor taktik diyip duruyorlar :) ben aylık 400 dolar üstünü hiç göremedim zaten tr kapandığından beride zor 100 dolar zor görüyorum

Hocam valla uyanık olan youtube dan öyle bi köşe olur ki sadece bu kadarını diyorum şu forumda bir çok kişinin bende yaşı daha büyük keşke abilerim falan benden daha çok kazansa, ama biraz mantıkla kafayı yordun mu 1 ay kadar kurnazlığıda vurdun mu işi kazanan kazanıyor şu youtube tr de reklamlar açık olsa 3 aylık bilgimle ben bile günlük 60-70 dolara bile geçeceğim çok rahat, günlük aldığım hit sadece bi kanaldan sosyal hiç bi imkan olmadan yt üzerinden gelen hitle en az 30-40 bin

şu konudan aldığım hit lerie görebilirsin ama türk içerikte kazanç reklam sorunundan yerlerde:

http://www.youtubepara.com/her-sabah-ki-t464.html?t=464

yabancı içerikte sadece günlük sadece 3-4 bin hite 5 dolar bırakıyor, inşallah ondada düzeni oturtacağım

Attığı videoların hepsinin tutması lazım o kadar para alması için. Hele satıyorum diyorsa direk geç konuyu

200 TL'ye satıyor :) sağlam olduğunu bilsen gözünü kırpmadan alırsında..
millet çalıştığına dair örnek vs. bişeyler istiyor, çeşitli bahanelerle vermiyor

butür paylaşımlar riskli satıldıkca yayılır adamlar 10 kşi bir araya gelip 20şer verip alsalar bu olayı yayılırda yayılır riskli ben avantajlı görmüyorum zaten özgün videolar girdikce hitin ve dogal olarak gelirinde artar.

o konuyu bende gördüm sözde 6 kişiye satacaktı sonradan bi konu daha açıp millete satmaya kalkıyor.
Açıkçası ben güvenemedim.
adam ne bir ipucu veriyor, sonra diyor ki benim güvene ihtiyacım yok diyor garip.

adam fail epic fail videolara kadın resmi koyuyor konuyu ilk gördügümda adamın nikini youtube de arattım acılan youtube profilinin feedine vs baktım tüm kanalları vardı öle yani taktik dedigi bi kaç hafta oyalar sattıgı adamları sonra olay kopar :)

altın yumurtlayan tavuğu kimse satmaz arkadaşar akıl karı var mantık var.

Kazanan kazanıyor eğer yetmiyorsa kazancınız daha çok çalışın, daha çok düşünün.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri