Gerçek Telif Yanlış Geri Bildirim?

• Kullanıcı t366
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

t366

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 6 aydır iyi kazandıran bir kanalıma bugün telif geldi . Bende daha tam araştırmadan yanlış bir yönlendirmeyle geri bildirimde bulundum .Daha sonra araştırmalarımda telifin gerçek kişi tarafından geldiğinden emin oldum .Şimdi ben geri bildirimi nasıl iptal edebilirim?

Arkadaşlar 6 aydır iyi kazandıran bir kanalıma bugün telif geldi . Bende daha tam araştırmadan yanlış bir yönlendirmeyle geri bildirimde bulundum .Daha sonra araştırmalarımda telifin gerçek kişi tarafından geldiğinden emin oldum .Şimdi ben geri bildirimi nasıl iptal edebilirim?

polis eve gelip kolunu uzat diyince anlarsın :D

birisi yazmıştı kim hatırlamıyorum, gerçek bir kişiye (gerçek telifi atan kişi) geri bildirim yaptığında çoğunlukla kabul olmuyormuş eğer yeni attıysan youtube bu konuda sana geri bildiriminiz kabul olmadı gibisinden mesaj atabilir.
sonuca beni etiketlersen sevinirim öğrenmiş olalım.

Bende aynı şeyi yapmıştım gerçek telife geribildirim yolladım ama youtube kabul etmedi karşı tarafa geçmemişti telif

Benim korkum mahkeme felan değil arkadaşlar :) Kanala bir zararı olurmu ? Kanalın kapanma olasılığı nedir ? Kanal içeriği gerçekten eşsiz bir içerik zaten 6 aydır telif felan yoktu . 50 video var adam sadece 1 tanesine atmış çok garip :)

Benim korkum mahkeme felan değil arkadaşlar :) Kanala bir zararı olurmu ? Kanalın kapanma olasılığı nedir ? Kanal içeriği gerçekten eşsiz bir içerik zaten 6 aydır telif felan yoktu . 50 video var adam sadece 1 tanesine atmış çok garip :)

demekki eşsiz içeriğin sahibi uyanmış artık rahat bırakmaz .)

Katılıyorum hocama,daha önce bende gerçek telife yalnışlıkla geri bildirim yapmıştım.Kabul olmadı sanırım mahkemeye gitmediğime göre :D
Benimde başımdan geçti boyle bir olay Forumda bir arkadaşa ınandım yüzde beşyuz sahte yazmıstı Bende geri bildirimde bulundum Sonra bir de gerçek olduğunu anladım bide telif sahıbıne özür mesajı attım gel beni bul der gibi Bu korku yetmezmıs gıbı birde iki gün sonra avukattan mail geldi Mahkemesi devam eden video yüklemısım eğer belirtilen süre içinde kaldırmassam hakkımda bir ile üç yıl hapis istemı ile dava açılacak diye Körolayım korkudan ödüm patladı bide o zamanlar güvenlik işinde çalıstığım için resmı yazıyı azçok bilebiliyordum Verilmiş sadakam varmıskı maili görebıldım Gerçekten çok sıkıntılı işler Allah hepimizi korusun İnşallah

sen bir an önce kanalı kopyalayıp vedalaşmaya başla...

3 kanalla yedeklemişim hocam .Fakat bir rakip var o da Türk malesef . Kardeş kardeş geçiniyorduk . o bana dokunmuyor ben ona dokunmuyorum . Bu kanal giderse benim ilk sırayı o alacaktır . o yüzden kanaldaki geri bildirimi iptal etmem gerekiyor fakat öyle bi şansım yok sanırım . artık nasip.

Kanal kapanma ihtimali yüksek. Tüm teliflere geri bildirim yollarım yollamasam büyüklenmiş gibi olur:) çoğu kabul edilmez kapanır arada tuttuğuda olur.

tek videoya telif attıysa gerçek teliftir anlayışlı adamlar uyardım diyor diğerlerinide sen sil. Silmessen 1 gün sonra hepsini telifler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri