Gerçekten yeni başladım :d

burak1anil

Kayıtlı Üye
Herkes 40 kanalına 100 er videodan bahsediyor ben gerçekten yeni başladım ve günlük kanalıma 4-5 el yapımı kavga videoları atıyorum ve 1 kanalım var ordan burdan bulduğum size ,göre aşırı acemi oluyorum. özelden ya da burdan bana 1-2 hiç yoktan aylık çekim eşiğini geçmeme yardımcı tüyolar almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi kazançlar.

- - -

Keşke üye olduğunda başlasaydın.
Bu satten sonra sana tek tavsiye Özgün takıl daha mantıklı.

kanserle uğraşıyor idim. gerekli alakan için teşekkür ederim.

evet sarı dolar işareti var reklam gözüküyor ama youtube istatistiklerden herhangi bir reklam geliri yok ama arkadaşımın telefonundan ya da pcsinden baktığım zaman reklam gösteriliyor

Reklam gözüküyor ve para yansıyor ise sıkıntı yok, ama dediğim gibi youtube son bir senede TOPLULUK üzerinde çok ince detaylara başladı. Şiddet, kan vb. içerikler problem.

ben insanların bu kadar seri video paylaşabilmesine şaşırıyorum. kaynağım da yok videoları nasıl bu kadar seri çekiyorlar upload ediyorlar anlamıyorum.

YTtoYT yapıyorlar da ondan, seri video paylaşmalarının nedeni bu

Ben 2013 ocakta başladım ve şuanda sorun yaşıyorsam seni düşünemiyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri