Gerçekten Youtube ve Spam bittimi?

• Kullanıcı azenec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

azenec

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben bu işe ilk 2010 da başladım haliyle 3-4 yıl önce youtubeyle ağırlıklı olarak spam/özgür olarak iyi para kazandım. Kanallarımın çoğu telif yüzünden kapandı. Şimdi üzerinden çok üzür süre geçti. Yıllarca ilgilenmedim. Şimdi 2015 deyiz. Şuan youtubeden para kazanma gibi birşeyi bilmeyen kalmadığını düşünüyorum.

Şimdi youtubeye girip aramaya herhangi bir kelime (ingilizce türkçe vs farketmez) yazıp 1 saatlik sonuçlara baktım. 1 saat içinde benim videolarımdan daha kaliteli 30-40 video çıktı. Şimdi düşünüyorumda 1 saat içinde 1 keywords de bu kadar iyi ve çok video çıkıyorsa birde 1 keywords de bunu yıllık olarak tahmin edin, bu kadar video çöplüğü ile rekabete girmek saçma değilmi? O zamanlar aynı keywordsü deneyince yemin ederem bu kadar sonuç ve video çıkmazdı. Arama bile yapınca sadece kendi videomu ve birkaç video görürdüm ilk sırada. Yani demem oki gerçekten spam ve youtube devri bittimi? Hiç izlenim almayacağımı düşünüyorum bazen. Açıkcası 3-4 ay sonra çok büyük para sıkıntısı çekicem ve ne yapacağımı cidden bilmiyorum.

yeni açılan adsenseler de kapanırsa bitti diyebiliriz

Hocam Özgür Çalışılsa bile bu kadar video çöplüğünün arasında Bişey yapamayacağımı düşünüyorum artık. :(

özgün kanal herkesin yapabilceği bir iş değil,şahsen özgün kanal yerine site işlerine yönelmeyi düşünüyorum

Hiç birşeyin bittiği yok bana göre çünkü eskiden herşey rahatken bile 1 yılda 50 kanal filan yaptım. Çok abananlara geçmiş olsun onlar uçtu onlar uçunca ferahladı biraz ortalık artık eskisinden daha kolay daha sağlıklı bol bgbg'li içerikler var. Uzun lafın kısası bitiş yok bayram temizliği var.

bitti bitti herkes yoluna. ortalık bi temizlensin.

çok ara vermişsin toparlaman için zamana ihtiyacın var kaldı ki bu işi bırakanlar var son zamanlarda

4000-5000 kanalı olan arkadaşlar altın yumurtlayan tavuğu kestiği için bitti maalesef

bende bitti diyimde belki temizlenir ortalık :)
kariyer.net e gidin :D

Son düzenleme:
Yakında spamcıları mahkemeye verceklermiş. Kaveden bir arkadaş söyledi. Bence daha spam çalışmayın. Özgüre dönün. Spam bitmiş.

Sağlam kategorisi olanlar için hala pek de bir sıkıntı yok.
Yeni başlayacak ve deneme yanılma yordamıyla kategori bulmaya çalışacak arkadaşların vay haline.

bittigini düsünmüyorum ama abartılı aşırı spam kesinlikle bitti

bitti . video yüklüyorum 1 saat geçmeden ''malum'' şeyden yiyip kanalım zarar görüyor veya üzerinde uzun araştırma yapıp ilgilendiğim kanallarda aynı şekilde . ya doymak bilmeyen insanlar kapattırıyor kanalınızı ( hak sahibi dışındakiler ) ya da zaten youtube yaz boyu ve sonbahar başında yaptığı gibi her ay farklı şekillerde ağır darbeler vuruyorlar . ortada bişey kalmadı . hele biz mevcut düzene alışkın insanlar bile ekmek bulamaz konuma geldiysek yeni başlayanlar veya mevcut düzenden bi haber olanlar için bence hiçbirşey kalmadı . 90 dakika bitti . Uzatmalar oynanıyor şuan bizler için .

Bas bağla geç bitti,
İş emekçilere kaldı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri