Gerçekten Youtube ve Spam bittimi?

• Kullanıcı azenec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bu işte buraya kadarmış yapacak bir şey yok. yazın bici bici satarız kışın salep.

3 senelik tecrübeye sahip arkadaşlar bırakmaya başladı yeni gelen arkadaşlar spama ayak atmadan direk bu işe başlıyacaklarsa direk özgüne başlasınlar yoksa boşa zaman kaybederer

Etoo bitmiş dediler inandıysan youtube da bitmiş..

https://www.youtube.com/watch?v=0Y46QbR-G24

işi bilene bitmedi.Profesyoneller daha rahat bir ortamda devam ediyor.Her duyan atlıyordu, 10 yaşındaki çocuk bile belki kazanırım diye çöp yapmaya başlamıştı, temizlik iyi oldu.Size tavsiyem iyice forumu okuyun,araştırın, kendi kendinizi geliştirin sonra başlayın.Şu anda aşırı zorlaştı bunu da bilin.

Tecrübeli olana bitmedi hatta daha iyi oldu. Ortalık temizlendi. Acemilere kesinlikle bitti.

Yeni başlayanlar için tamamen bitti ama profesyoneller için daha avantajlı oldu

Yukarıdaki yorum yazan arkadaşlara katılıyorum... Son olarak aşağıdaki yorumu atan arkadaşa tamamen katılıyorum...

Youtube değilde bu soruları soranlar bitürlü bitmedi

BOL KAZANÇLAR...

Spamın bittiği felan yok quiz varken bas bas geç yapanlar kim uğraşacak başka partnerle kim partner arayacak diyenler olan sizede oldu diğerlerinede oldu. bende günlük 100 200 kanal basanlardanım ama benim quizde 1 kanalım yok ve olmadı. quizin bu hale geleceğini çoğunuz biliyordunuz ama siz ateşe bile bile atladınız sen alternatif aramazsan bu şekilde oturur kalırsın. Şuanda çoğu kişinin beklentisi şimdi biri çıkar bir partner söyler tüm kanallarımı oraya alırım var öyle birileri ama bunu yapacaklarını pek zannetmiyorum... Bırakın bu tür konuları sorunu çözüme kavuşturucak konular açın bunları tartışın neler yapılabilir diye sürekli spam bitti spam bitti. spamın bittiğini düşünüyorsan kapat git kardeşim burda yazıp konu açıp milletin moralini bozma !

valla uzun zamandır kanal açmıyorum hatta bunu yazınca kimsenin inanmadığını da biliyorum. geçen forumdan bir arkadaş mesaj atmıştı "senin pes ettiğine hiç inanmıyorum" diye. dedim videoyap id mi vereyim bot sahibine sor quiz olayından sonra kaç kanal açmışım ondan önce kaç kanal açmışım, istemedi... adımız çıkmış dokuza inmez sekize. spam bitmedi arkadaşlar ama eski kazançlar imkansız. biz spam bitti derken eski kazançlardan bahsediyoruz. temiz çalışarak aza kanat ederek kazanmak pekala mümkün. ilerlerleyen zamanlar ben de aza kanaat ederek başlayabilirim yapacak bişey yok.

Son düzenleme:
Spamın bittiği felan yok quiz varken bas bas geç yapanlar kim uğraşacak başka partnerle kim partner arayacak diyenler olan sizede oldu diğerlerinede oldu. bende günlük 100 200 kanal basanlardanım ama benim quizde 1 kanalım yok ve olmadı. quizin bu hale geleceğini çoğunuz biliyordunuz ama siz ateşe bile bile atladınız sen alternatif aramazsan bu şekilde oturur kalırsın. Şuanda çoğu kişinin beklentisi şimdi biri çıkar bir partner söyler tüm kanallarımı oraya alırım var öyle birileri ama bunu yapacaklarını pek zannetmiyorum... Bırakın bu tür konuları sorunu çözüme kavuşturucak konular açın bunları tartışın neler yapılabilir diye sürekli spam bitti spam bitti. spamın bittiğini düşünüyorsan kapat git kardeşim burda yazıp konu açıp milletin moralini bozma !

Bitti.bitti. rüyaydı bitti. Blog işlerine geri dönüyoruz. Bitti . quiz bitti. Spam bitti. Adsense bitti. Youtube bitti.

Yeni adsensle devam beyler...Spam bitti ama kaliteli spam devam ediyor ve youtube kapanmadan bitmeyecek :)

tek uyarıda kanal kapatılıyor kaliteli spam falan diye bir şey yok,render yapmak eskiden bi seçenekti ama onun bile garantisi kalmadı artık,özgün dışında kimse net konuşamaz.Umut dolu güzel cümleler kurunca işler düzelmiyor,youtube hepimizi bitirir kendi devam eder artık bırakalım bu bizsiz olmaz edebiyatını daha ne yapacak adamlar nerdeyse bir kuruş düzenli ödeme alamıyoruz yaz aylarından beri,adamların yapacakları da bitmedi.

tek uyarıda kanal kapatılıyor kaliteli spam falan diye bir şey yok,render yapmak eskiden bi seçenekti ama onun bile garantisi kalmadı artık,özgün dışında kimse net konuşamaz.Umut dolu güzel cümleler kurunca işler düzelmiyor,youtube hepimizi bitirir kendi devam eder artık bırakalım bu bizsiz olmaz edebiyatını daha ne yapacak adamlar nerdeyse bir kuruş düzenli ödeme alamıyoruz yaz aylarından beri,adamların yapacakları da bitmedi.

Umut dolu güzel cümleler kurunca işler düzelmiyor

Böyle cümleler kurunca da Youtube bitmiyor arkadaşım... Gerçi sizin gibi düşünenler için Youtube zaten başlamamış ki... Spam çalışmak isteyen her türlü çalışır ve kazanır ama spam bitti mi diye soranlar ve bitti bitti naraları atanlar için bitmesede bitsin bencede...

BOL KAZANÇLAR...

Spor olsun diye devam edin arkadaşım o zaman,para gelmedikten sonra rekorlara doymasak ne olacak.Neyse herkes kendi tarzında devam edecek tabi,burda birbirimizin düşmanı değiliz aynı gemideyiz

Eskisini 3 katı çalışarak yarısı kadar kazanacağız, razi olan devam edecek.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Google yanlış kartı oynadı sahte flg atan şeref yoksunları için önlem almalıydı.gerçi onların arkasından edilen küfürlerle çin setti noktayla virgül gibi kalır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri