Geri Dön Emri Almamak İçin Telsizleri Kapatıp Operasyona Çıktılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman Pamukoğlunun dediği gibi, anca birileri şehit oluyor ondan sonra karşı saldırıya geçiliyor 3-4 saatliğine ve sonra herşey unutuluyor... sen düşmanın yerini biliyorsun, neden şehit vermeden önce müdahale veya yok etmiyorsun ?

Demek ki onların varlığı birilerinin(anlayana) hala işine geliyor, kan uykusunda da bahsedildiği gibi.

Ülke de zaten istihbarat diye birşey neredeyse hiç kalmamış gibi, ya da o makamdakiler bildikleri halde bilmemezlikten duymamazlıktan geliyorlar. Her iki ihtimal de iç karartıcı bir durum.

Tansu Çiller zamanındaki harekat uygulanmalı bu saatten sonra diye düşünüyorum, tabi hükümet gerçekten PKK'yı bitirmek istiyorsa, ki istemiyor bence. O koltuklarda oturanların ne eşine ne dostuna ne çoluk çocuğuna zarar gelmiyor ne de olsa, olan yine gariban halk'a oluyor. Ateş düştüğü yeri yakarmış.

Bizi yönetenlerde ne onur var ne ahlak ne de şeref... Bunu A'dan Z'ye hepsi için diyorum. Hepsi bu durumdan kendime ne pay çıkarabilirim hesaplarıyla debelleşiyorlar. Bizde burada vatan millet sakarya diye kendi kendimizi parçalamaya devam edelim.

kendi askeriyle onur duymayan, devletine güvenmeyen bir halk olmaz olsun. forumun yarısının pkk sempatizanı olduğunu düşünüyorum.

Osman Pamukoğlunun dediği gibi, anca birileri şehit oluyor ondan sonra karşı saldırıya geçiliyor 3-4 saatliğine ve sonra herşey unutuluyor... sen düşmanın yerini biliyorsun, neden şehit vermeden önce müdahale veya yok etmiyorsun ?

Demek ki onların varlığı birilerinin(anlayana) hala işine geliyor, kan uykusunda da bahsedildiği gibi.

Ülke de zaten istihbarat diye birşey neredeyse hiç kalmamış gibi, ya da o makamdakiler bildikleri halde bilmemezlikten duymamazlıktan geliyorlar. Her iki ihtimal de iç karartıcı bir durum.

Tansu Çiller zamanındaki harekat uygulanmalı bu saatten sonra diye düşünüyorum, tabi hükümet gerçekten PKK'yı bitirmek istiyorsa, ki istemiyor bence. O koltuklarda oturanların ne eşine ne dostuna ne çoluk çocuğuna zarar gelmiyor ne de olsa, olan yine gariban halk'a oluyor. Ateş düştüğü yeri yakarmış.

Bizi yönetenlerde ne onur var ne ahlak ne de şeref... Bunu A'dan Z'ye hepsi için diyorum. Hepsi bu durumdan kendime ne pay çıkarabilirim hesaplarıyla debelleşiyorlar. Bizde burada vatan millet sakarya diye kendi kendimizi parçalamaya devam edelim.
Nerde o eski komutanlar.Osman Pamukoğlu zamanında K.Irak'a baskın yapıp 350 terörist öldürülmüştü 1 askerimiz bile yara almadan.
https://www.youtube.com/watch?v=3uC_IQbQ5bk

Son düzenleme:
gerçek olmasını dilerdim ama bunlar hep yalan propagandalar hiç inandırıcı değil eğer bi bordo bereli bunu yapıyorsa zaten iyi yetiştirilememiş demektir öyle olsa bile ancak emir büyük yerden gelip telsizleri kapatın demişlerdir öyle kapatmışlardır. yoksa özel eğitimli adamlar emirler dışında hareket etmezler

Not:Hewal Değilim :D

Son düzenleme:
forumda bu kadar pkk sempatizanı olması beni hayal kırıklığına uğrattı..............

Allah Yar ve Yardımcınız olsun. Tüylerim diken diken oldu...

Yazılır çizilir de, yazıp çizdiklerimizi adam sanıp, silerler forumdan bizi o yüzden susalım en iyisi.

Bu askeri küçümseyen, tarihten bihaber insanlar açıp vikipediden kurtuluş savaşı verilerine baksınlar kaç asker kaç askere karşı savaşmış, türklerde ne mühimmatlar varmış taraflarda ne mühimmatlar varmış baksınlar hepsine. Damarınızda taşıdığınız kanın değerini bilmiyorsunuz. Anca osura osura kendi salak saçma senaryonuzu yazarsınız pc başından. İşin ilginç yanı bunu yapanlar az çok yaşını başını almış, askerlik görevini yapmış kişiler - forumda gözüktüğü kadarıyla- yazık be

kör milliyetçilik yapmayanı azıcık mantıklı düşüneni pkk sempatizanı ilan etmişsiniz. şöyle bir kafanızı kaldırıp bakın, bir bordo bereli yani mükemmel eğitim almış bu kişiler emre itaatsizlikte bulunup telsizini kapatıp böyle bir şey yapar mı ? bi şöyle kafanızı kaldırıp yav acaba bu ülkede gerçekten neler oluyor, bu terör neden yıllardan beri bitmiyor diye düşünseniz bu tarz haberlerin maalesef sadece milletin gazını almaktan ibaret olduğunu anlarsanız. bu dağlıcanın nüfusu kaçtır ki, 1000-10000 mi ? ne kadarsa iki katı askeri yığ, gönder bordo bereliyi orayı dümdüz et ama yok hiç bir zaman böyle şeyler olmaz sadece şehitler gelince f-16 kalkar mağara bombalar,kampları yok eder sonuç ne peki şer... nin biri bir pusu kurar ve başa döneriz. bak ne diyor pamukoğlu teröristler boşaltılmış köylerde yaşıyor diyor. adamlar köylerde şehirde... mağarada değiller. yıllardır bu adamları mağarada gibi gösterip mağara bombalama haberleri yaptılar adamlar şehrin ortasında ve siz halen bordo bereliler telsizi kapatıp teröristleri öldürüyor haberlerine itibar gösteriyorsunuz ve bunlara inanmayanları pkk sempatizanı sanıyorsunuz. azıcık kafanızı kaldırın be kardeşim. asker şehire inmeden oraları dümdüz etmeden bitmeyecek. ne çözüm süreci ne başka birşey bu illet aşka türlü çözülmeyecek.

kör milliyetçilik yapmayanı azıcık mantıklı düşüneni pkk sempatizanı ilan etmişsiniz. şöyle bir kafanızı kaldırıp bakın, bir bordo bereli yani mükemmel eğitim almış bu kişiler emre itaatsizlikte bulunup telsizini kapatıp böyle bir şey yapar mı ? bi şöyle kafanızı kaldırıp yav acaba bu ülkede gerçekten neler oluyor, bu terör neden yıllardan beri bitmiyor diye düşünseniz bu tarz haberlerin maalesef sadece milletin gazını almaktan ibaret olduğunu anlarsanız. bu dağlıcanın nüfusu kaçtır ki, 1000-10000 mi ? ne kadarsa iki katı askeri yığ, gönder bordo bereliyi orayı dümdüz et ama yok hiç bir zaman böyle şeyler olmaz sadece şehitler gelince f-16 kalkar mağara bombalar,kampları yok eder sonuç ne peki şer... nin biri bir pusu kurar ve başa döneriz. bak ne diyor pamukoğlu teröristler boşaltılmış köylerde yaşıyor diyor. adamlar köylerde şehirde... mağarada değiller. yıllardır bu adamları mağarada gibi gösterip mağara bombalama haberleri yaptılar adamlar şehrin ortasında ve siz halen bordo bereliler telsizi kapatıp teröristleri öldürüyor haberlerine itibar gösteriyorsunuz ve bunlara inanmayanları pkk sempatizanı sanıyorsunuz. azıcık kafanızı kaldırın be kardeşim. asker şehire inmeden oraları dümdüz etmeden bitmeyecek. ne çözüm süreci ne başka birşey bu illet aşka türlü çözülmeyecek.

Olay, olayın gerçekliği yada yalanlığı değil olay milletin askeriyle dalga geçmesi. Sen askerinle,milletinle, kimliğinle dalga geçersen onca askere,şehide saygısızlık yapmış olursun. Bu saygısızlığın adı da en kesin haliyle pkk sempatizanlığı, vatan hainliği kör kuru milliyetçilik değil bu.

Olay, olayın gerçekliği yada yalanlığı değil olay milletin askeriyle dalga geçmesi. Sen askerinle,milletinle, kimliğinle dalga geçersen onca askere,şehide saygısızlık yapmış olursun. Bu saygısızlığın adı da en kesin haliyle pkk sempatizanlığı, vatan hainliği kör kuru milliyetçilik değil bu.
ben mesajımı haberle dalga geçenleri pkk sempatizanı ilan edenlere ve o kafa yapısındakilere ithafen yazdım. eğerki asker ile dalga geçenler olmuşsa kesinlikle haklısın. bu şehitlere saygısızlıktır.

Maalesef haber sahte. Kaynağından gelen habere dayanarak söylüyorum bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri