Geri iade alırmı ?

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
3 temmuz cuma gunu elıme ulasan monster marka notebook u ıade etmek ıstıyorum acaba fırma gerı alırmı ?

Sorunun Cevabını yanlış yerde arıyosun.Nerden aldıysan oraya sorman daha mantıklı tek bildiğim çoğu firmalar 7 gün içerisinde iade kabul eder

3 temmuz cuma gunu elıme ulasan monster marka notebook u ıade etmek ıstıyorum acaba fırma gerı alırmı ?

Hocam benim bildiğim Tüketiçinin 7 gün içinde koşulsuz olarak cayma hakkı var yani geri gönderebilirsiniz.Ama yinede siz göndermeden önce orayı bi arayın yada Tüketici haklarını arayın.

evet abı dırek monsterdan aldım

---------- Spam Engelliyici 21:16 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

3 temmuz cuma gunu elıme ulastı

kanun kapıdan ve mesafeli satışlarda satış tarihinden sonraki 7 günlük süreç dışında) koşulsuz olarak iade ve değişim hakkını cayma hakkı vermemektedir.

iş günü desek yine kurtarmıyor...iade edemezsin herhalde...

evet abı dırek monsterdan aldım

---------- Spam Engelliyici 21:16 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

3 temmuz cuma gunu elıme ulastı

CAYMA HAKKI:

TÜKETİCİ ’nin, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı teslim aldığı veya malın gösterdiği adresteki 3. kişi/kuruluşa teslim edildiği tarihten itibaren ondört (14) gün içerisinde malı reddederek/iade ederek sözleşmeden cayma hakkı vardır. Cayma hakkının kullanılabilmesi için bu süre içinde SATICI ’ya bu hakkın kullanıldığının faks veya elektronik posta veya taahhütlü mektup ile bildirimde bulunulması ve ürünün bu madde hükümleri çerçevesinde kullanılmamış ve ürünün kendisinin, ambalajının ve kutusunun zarar görmemiş ve ürüne ait etiket ve ürünün üzerinde bulunan koruma bantlarının çıkarılmamış olması şarttır. Bu hakkın kullanılması halinde, 3. kişiye veya ALICI ’ya teslim edilen ürünün SATICI’ya gönderildiğine dair kargo teslim tutanağı örneği ile satış faturası aslının iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaşmasını takip eden 14 (ondört) iş günü içinde ürün bedelinin ALICI ’nın banka hesabına veya kredi kartı hesabına iade edilmesi için SATICI ilgili banka nezdinde derhal girişimde bulunur.

Monster notebook sözleşme kurallarından alıntı dır.

ramazandan bayramdan işten dolayı kafam allak bullak oldu unuttum yapacagım ıslerı sızce alma ıhtımalı varmı bahane olarak gostersek

tüketici haklarına göre 14 gün içinde internet üzerinden alınan ürünler kullanılmış dahi olsa geri iade edilir. Siz 3 te aldıysanız bugun 14.gününüz bu sebeple yasal süreyi doldurmuş bulunmaktasınız, yinede firmayla görüşün derim

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

firmaya mail atın iade için iade etmek istiyorum bugun songünüm,bayram tatili sebebiyle aksattım vs diyin sonrada firmayı arayarak maili 14.günün sonunda attım kabul edilirse iade göndermek isterim tüketici haklarının çerçevesinde diye

Gün bitmeden firmaya iade için mail atarsan hala bi şansın var

İnternetten alışverişlerde 14 gün koşulsuz iade hakkınız var mesafeli ürün sözleşmesinde de yazar zaten.. Ayrıca üründe fabrikasyon hata varsa 6 ay içinde iade etme hakkınız var. 3 tane lenovo iade ettim en sonunda baktım sağlam bir ürün vermeyecekler parasını aldım 6. ay dolmak üzereyken..

ne dıyecem pekı luytfen acelee...

İptal ve İade Koşulları
4822 sayılı kanunla değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun satış tarihinden sonraki 30 gün içinde üründe ayıp olduğunun yetkili teknik servis tarafından tespit edilmesi durumda tüketiciye iade, ayıpsız misli ile değişim, ayıp oranında indirim veya ücretsiz onarım talep etme hakkını verir. Üründe yetkili teknik servis tarafından ayıp tespit edilmemesi durumunda kanun kapıdan ve mesafeli satışlarda satış tarihinden sonraki 7 günlük süreç dışında) koşulsuz olarak iade ve değişim hakkını cayma hakkı vermemektedir.

Tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren, belirlenen garanti süresi içinde kalmak kaydıyla, bir yıl içerisinde; aynı arızanın ikiden fazla tekrarlanması veya farklı arızaların dörtten fazla meydana gelmesi veya belirlenen garanti süresi içerisinde farklı arızaların toplamının altıdan fazla olması unsurlarının yanı sıra, bu arızaların maldan yararlanamamayı sürekli kılması, tamiri için gereken azami sürenin aşılması, yetkili teknik servisin arızanın tamirinin mümkün bulunmadığının belirlenmesi durumlarında, tüketici malın ücretsiz değiştirilmesini, bedel iadesi veya ayıp oranında bedel indirimi talep edebilir. Yönetmeliklerde ürünün tamir süresi en fazla 30 iş günü olarak belirlenmiştir. Monsternotebook.com.tr teslim alınan ürünün yetkili teknik servisi değildir.

İade edilecek ürünlerin aşağıdaki koşulları sağlaması işlemlerinizi hızlandıracaktır.

Satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz olması
Ürünle birlikte verilen hediyelerin, aksesuarların, köpüklerin, yazılım cd'lerin ve orijinal kutusunun teslim edilmesi
ve zarar görmeden iletmeye çalışınız. Ürün iadelerinde kargo ücretleri müşteri tarafından karşılanmaktadır.

İade başvurunuz en geç 10 gün içerisinde işleme alınır, ancak bunu takiben 10 gün içinde alışveriş yaptığınız kredi kartı hesabınıza sipariş bedeliniz iade olacaktır. Kargo ücretleri iade edilememektedir.

Mesafeli satışlarda 7 günmüş hocam yani şuan yapacak bişey kalmamış

Monster Notebook

15 gun dıyor

---------- Spam Engelliyici 21:41 ---------- Önceki Mesaj 21:40 ----------

Öncelikle ilk 15 gün içerisinde üründen memnun kalmadığında sebep belirtmeksizin iade edebiliyorsun. boyle yazdılar bana

ben hizlial comdan msi aldım. windows kurdum hatta. 5 gün sonra iade ettim paramı geri aldım. bazıları almazlar diyordu ama sorun çıkmadı

monster abra a7 v3.2 aldım ıade nedenımı soylemek ıstemıyorum

---------- Spam Engelliyici 21:52 ---------- Önceki Mesaj 21:47 ----------

Mail attım şimdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri