Gezi Parkını Buradan Canlı İzleyebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=79]Strider[/MENTION]

Bu gece reına'da olcagıma buradayım...

Ehli Sünnet Milletçilik nedir onları ögren....Maskot olmazsın....

eskişehirdeki müdahale cok sert hocam eskişehir anadolu üniv ve eskişehirspor taraftarları ile ortaklaşa yarım saat sonra istanbula yola cıkıyoruz .

tam destek hep destek amacıyla.

eger orda olursanız omuz omuza dimdik durup slogan atmak isterim sizlerle.

edit:limoon su ve sodamız sınırsız bol miktarda saglık malzemesiyle beraber.

Benım 2 tane cocugum var ve boyle bı ulkede buyutmek ıstemıyorum. Fasızm ıcerısınde, padısahlık ıle yonetılen bı ulkede buyutmek ıstemıyorum. Buradayım, gs,fb,bjk hep bırlıkteyız. Halkına zulm eden bı emnıyete, devletın degıl ıktıdarın olan bı polıse emanet etmıcem cocuklarımı. Gelın, hosgelırsınız. Zafer bızım olacak allahın ıznıyle. Allah'ın adını kullanarak memleketı somuren kansızların degıl.

Benım 2 tane cocugum var ve boyle bı ulkede buyutmek ıstemıyorum. Fasızm ıcerısınde, padısahlık ıle yonetılen bı ulkede buyutmek ıstemıyorum. Buradayım, gs,fb,bjk hep bırlıkteyız. Halkına zulm eden bı emnıyete, devletın degıl ıktıdarın olan bı polıse emanet etmıcem cocuklarımı. Gelın, hosgelırsınız. Zafer bızım olacak allahın ıznıyle. Allah'ın adını kullanarak memleketı somuren kansızların degıl.

KeboSpoRT - KeBo SporT

görüntüler .

yola cıkıyoruz

[MENTION=79]Strider[/MENTION]

Bu gece reına'da olcagıma buradayım...

Ehli Sünnet Milletçilik nedir onları ögren....Maskot olmazsın....

Sen once Allah'ın kuluna degıl, Allah'a tapmayı.. IYaradılanı yaradandan oturu sevmeyı ogren ve yaradılana yapılan zulme karsı durabılecek cesarete sahıbı ol sonra gel konus..
Her Allah dıyene saftırık halkımız karısını kızını anasını vermesın dıye buradayız ve butun semtlerden ıllerden destek alıyoruz.

Bısey bılmeden, fıkır sahıbı olmadan konusma..
Dedıgım gıbı, sen sus yeterkı bız zulme karsı dururuz..
Kendı fıkırlerı olmayan, dogruya dogru yanlısa yanlıs dıyemeyecek kadar ozgur ıradesını kaybetmıs kısıler konusmasın.
Forumda zaten sıyaset yasaktı, olmez sag kalırsak yarın gorusuruz

Bu da acık tehdıt.

[MENTION=296]Space[/MENTION];
konuuyu sırf repot yüzünden kilitlemek anlamsız. orda adminde görüşlerini paylaşıyor

reportmı geliyor ban at abi

bana geliyorsa repot banada ban atıcaksın ama

ama günümüz teknolojisinin en büyügü olan sosyal platformlarda insanların sesini kısarsanız 3 maymunu oynayan medyadan ne farkınız kalır?

soruyorum size ne farkımız kalır?

[MENTION=296]Space[/MENTION];
konuuyu sırf repot yüzünden kilitlemek anlamsız. orda adminde görüşlerini paylaşıyor

reportmı geliyor ban at abi

bana geliyorsa repot banada ban atıcaksın ama

ama günümüz teknolojisinin en büyügü olan sosyal platformlarda insanların sesini kısarsanız 3 maymunu oynayan medyadan ne farkınız kalır?

soruyorum size ne farkımız kalır?

Ayni fikirleri paylasiyorum ama forum youtube uzerine bilmem farkinda misiniz? Zaten suan bu foruma giren herkes olaylari yakin uzak takip ediyordur burda yapilan tartismalarla bi yere varilmaz bunu idrak etmek lazim. Son olarak forumda siyaset yasak zaten

Ayni fikirleri paylasiyorum ama forum youtube uzerine bilmem farkinda misiniz? Zaten suan bu foruma giren herkes olaylari yakin uzak takip ediyordur burda yapilan tartismalarla bi yere varilmaz bunu idrak etmek lazim. Son olarak forumda siyaset yasak zaten

tamam anlıyorum ancak suda var kozmetik şirketleri bile temalarını bu olaya uygun olarak ana sayfalarını değiştiriyorsa ülke cok ciddi bir durumla karşı karşıyadır.

Ulu Önder ATATÜRK'ÜN biz genclere emanet ettigi bu toprakları layıkıyla savunabilmek adına yapııyor bu eylemler.Alakalı veya alakasız degil Türkce tek bir kelime barındıran sitenin dahi içeriginde olması gereken bir konudur bu.

he illaki bizim şartlarımız var sadece youtube diyorsanız.

inanın bana tek amacı para kazanmak olan arkadaşlar bu olayı yakından takip etsin bu olaya dair bütün videolar cok güzel hit alacaktır.

ingilizcesinden tut almancasına her dilden her ülkeden izleyici alacaktır bu videolar.

şahsi cekimlerimden

http://www.youtube.com/watch?v=ITaX3eDinWM&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=CSK3JQeWkJg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri