Gıda Yardımı Yapabilecek Arkadaş Varmı

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

KacaK

Kayıtlı Üye
Silinebilir

Silinebilir

Son düzenleme:
Arkadaşa gerekli yardım yapıldıgından konunun suistimal edilmemesi için konuyu kapatıyorum.

Vizelerim nedeniyle bu ay hiç çalışamadım [MENTION=510]ChaosAngeL[/MENTION] 2 ay 100TL'lik bir yardım yaptı çok sağolsun. Bu ay gene işe başlıyorum ödemelerimin vaktide geliyor, enazından şimdi yardım yaparsanız ileride durumu toparlayınca borç olarak yani paralarınızı geri ödemeye çalışacağım. Kusura bakmayın bu 2 oldu.

belediyeye gidip durumunu anlatırsan orada yardımcı olucaklardır.

1. olarak kaymakamlığa git. bizzat kaymakam ile görüşmek istediğini söyle. Durumunu anlattıktan sonra sana 100-300 lira arası yardımda bulunacaktır.
2. olarak haddime değil ama madem maddi sıkıntıların var kyk yurtlarında kalsan daha iyi değil mi?

Hocam belediyeye kömür yardımı için gittim fakat hiç dinlemediler bile. Ne kadar zor durumda olduğumuda anlatmıştım. Sağolsun ytpara karşılamıştı.

1. olarak kaymakamlığa git. bizzat kaymakam ile görüşmek istediğini söyle. Durumunu anlattıktan sonra sana 100-300 lira arası yardımda bulunacaktır.
2. olarak haddime değil ama madem maddi sıkıntıların var kyk yurtlarında kalsan daha iyi değil mi?

Hocam okuduğum yerde kyk yok malesef. Cemaat yurdu bulunuyor oradada hırsızlık vs. kötü olaylar malum. Muhtarla konuşmuştum, evi tuttuğumuzda belediyeye yönlendirip koltuk takımı yatak battaniye gibi eşyaları temin ettiler. Bende kendi evimden buz dolabı tencere tava vs. geri kalanlarını halletmiştim. Şimdi ben muhtara söylemiştim durumum böyle diye, hatta bundan önce bir kömür olayımız vardı onu bile karşılamadılar diyeyim size..

Hocam belediyeye kömür yardımı için gittim fakat hiç dinlemediler bile. Ne kadar zor durumda olduğumuda anlatmıştım. Sağolsun ytpara karşılamıştı.

Hocam okuduğum yerde kyk yok malesef. Cemaat yurdu bulunuyor oradada hırsızlık vs. kötü olaylar malum. Muhtarla konuşmuştum, evi tuttuğumuzda belediyeye yönlendirip koltuk takımı yatak battaniye gibi eşyaları temin ettiler. Bende kendi evimden buz dolabı tencere tava vs. geri kalanlarını halletmiştim. Şimdi ben muhtara söylemiştim durumum böyle diye, hatta bundan önce bir kömür olayımız vardı onu bile karşılamadılar diyeyim size..

yanına kafa dengi bir ev arkadaşı alarak maddi yönden biraz rahatlayabilirsin.
Dediğim gibi muhtar değil direk kaymakam ile görüş.
Hem kaymakamların belirli miktarda yardım havuzu gibi bir şeyleri var. Yani durumunu bildirdikten sonra kesinlikle 100-300 arası yardımda bulunur.

yanına kafa dengi bir ev arkadaşı alarak maddi yönden biraz rahatlayabilirsin.
Dediğim gibi muhtar değil direk kaymakam ile görüş.
Hem kaymakamların belirli miktarda yardım havuzu gibi bir şeyleri var. Yani durumunu bildirdikten sonra kesinlikle 100-300 arası yardımda bulunur.

Artık insanla dalga geçiriyolar hocam. Ama bir başvuracağım sağolun. Gıda yardımı yapmak isteyen varsa lütfen benle iletişime geçsin

Kardes mesaj kutunu bosaltsana

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Hocam Mesaj kutusu ?

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Belediyeler suriyelileri yardım ediyor.yanımızda aç Türk vatandaşları var , dün yan apartmandaki suriyeliye et süt yağ halı battaniye getirdiler . Bu arada konu sahibi arkadaş bana Paypal ulaştırırsa ufak bi nakit yardımı yapabilirim .

Belediyeler suriyelileri yardım ediyor.yanımızda aç Türk vatandaşları var , dün yan apartmandaki suriyeliye et süt yağ halı battaniye getirdiler . Bu arada konu sahibi arkadaş bana Paypal ulaştırırsa ufak bi nakit yardımı yapabilirim .
Hocam pm attim tesekkurler.

[Q UOTE=KacaK;372589]Hocam pm attim tesekkurler.[/QUOTE]
Pm'ni göremedim hocam

[Q UOTE=KacaK;372589]Hocam pm attim tesekkurler.
Pm'ni göremedim hocam[/QUOTE]

rozetmen isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için rozetmen isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

Hocam mesajlarını silmen gerekiyor dolmuş

Hocam merhaba. Bugün kaymakamlığa gittim. Öncelikle igametgah adresimi öğrenci evi olarak göstermem gerekiyormuş.
Bunu yaptıktan sonra gel başvurunu alalım dediler, 2 hafta sonra toplantı olur anca o zaman belli olur durumun ne olup olmayacağı.

Şimdi benim merak ettiğim bir konu var, igametgah adresimi taşırsam bir sorun yaşarmıyım? Çünkü Ailem izmirde, bağlantılarım izmirde. Kolayca tekrar geri taşıma yapabilirmiyim? Birde ödenek çıkarsa bu parayı ben nasıl alacağım banka hesabıma felan mı yatıracaklar, ayrıca sürekli devam edecek mi bu ödene okul bitene kadar?

Hocam merhaba. Bugün kaymakamlığa gittim. Öncelikle igametgah adresimi öğrenci evi olarak göstermem gerekiyormuş.
Bunu yaptıktan sonra gel başvurunu alalım dediler, 2 hafta sonra toplantı olur anca o zaman belli olur durumun ne olup olmayacağı.

Şimdi benim merak ettiğim bir konu var, igametgah adresimi taşırsam bir sorun yaşarmıyım? Çünkü Ailem izmirde, bağlantılarım izmirde. Kolayca tekrar geri taşıma yapabilirmiyim? Birde ödenek çıkarsa bu parayı ben nasıl alacağım banka hesabıma felan mı yatıracaklar, ayrıca sürekli devam edecek mi bu ödene okul bitene kadar?

ilk olarak ikametgah aldırmalısın.
İkametgah aldırmak aslında zorunlu birşey. Bir yere taşındıktan sonra belirli bir süre içerisinde (10-20 gün) ikametgahını aldırman gerekli yoksa cezai işlem uygulanır.
git ilk başta ikametgah aldır, görevli ne zaman taşındın diye sorarsa da 10 gün falan oldu dersin geçersin.
10 dk sürer ikametgah aldırmak.
Kaymakam ile bizzat görüşmen daha yararına olur durumunu iyice anlatırsın.
Benim bildiğim tek seferlik burs veriliyor ama kaymakam derse 2 ayda bir yanıma uğra diye o zaman burs alabilirsin.
Yani devletin verdiği burs gibi düzenli olmaz.
Kaymakamlığa burs almak için gittiğinde dilekçe doldurmanı istiyorlar. işte xxxx üniversite de xx sınıf xxx bölüm okumaktayım. ailemin okumamda yaptığı maddi destek yetersiz vs. gibisinden birşey doldurursun. Zaten seni orda yönlendirirler nasıl yazacağın hakkında. Dilekçeyi yazdıktan sonra 1-2 kağıt imzalıyorsun. Daha sonra Halkbank' dan para çekebileceğin dekontu sana veriyorlar. Gidiyorsun vezneye dekontu veriyorsun paranı alıyorsun bu kadar.

ilk olarak ikametgah aldırmalısın.
İkametgah aldırmak aslında zorunlu birşey. Bir yere taşındıktan sonra belirli bir süre içerisinde (10-20 gün) ikametgahını aldırman gerekli yoksa cezai işlem uygulanır.
git ilk başta ikametgah aldır, görevli ne zaman taşındın diye sorarsa da 10 gün falan oldu dersin geçersin.
10 dk sürer ikametgah aldırmak.
Kaymakam ile bizzat görüşmen daha yararına olur durumunu iyice anlatırsın.
Benim bildiğim tek seferlik burs veriliyor ama kaymakam derse 2 ayda bir yanıma uğra diye o zaman burs alabilirsin.
Yani devletin verdiği burs gibi düzenli olmaz.
Kaymakamlığa burs almak için gittiğinde dilekçe doldurmanı istiyorlar. işte xxxx üniversite de xx sınıf xxx bölüm okumaktayım. ailemin okumamda yaptığı maddi destek yetersiz vs. gibisinden birşey doldurursun. Zaten seni orda yönlendirirler nasıl yazacağın hakkında. Dilekçeyi yazdıktan sonra 1-2 kağıt imzalıyorsun. Daha sonra Halkbank' dan para çekebileceğin dekontu sana veriyorlar. Gidiyorsun vezneye dekontu veriyorsun paranı alıyorsun bu kadar.

Teşekkürler hocam. Cevabınız için. Gene uzun bir süreç bizi bekliyor malesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri