Giriş yapılamayan kanalı adsendeden nasıl ayırabilirim?

Lannister

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar size bir konuda danışacağım. benim bi tane kanalım telif yemişti ve kapanmıştı giriş kısmında tel doğrulama istiyor ve girmiyor. bu kanalla ilişkilendirdiğim adsenseye bağlı bütün kanallar da para kazanmaya kapatıldı. daha sonra bunların para kazanmasını tekrar aktif yaptım ama tekrardan kapandılar. şimdi ben bu sorunlu kanalı adsenseden nasıl ayırabilirim, adsensemi tekrar temize nasıl çıkarabilirim. şimdiden teşekkürler.

Kanalın bağlı olduğu gmail hesabını silebilirsin

Hocam sorun şu ki gmail hesaplarına da erişemiyorum resimdeki gibi herhangi bir numara girsem bile kullanılmış diyor.
3147incie2145478.png

Hocam sorun şu ki gmail hesaplarına da erişemiyorum resimdeki gibi herhangi bir numara girsem bile kullanılmış diyor.
gmail hesabını silerken doğrulama sormuyor hatırladığım kadarıyla hocam.

accounts.google.com/EditServices
adresinden dener misin bi hocam.

gmail hesabını silerken doğrulama sormuyor hatırladığım kadarıyla hocam.

accounts.google.com/EditServices
adresinden dener misin bi hocam.

denedim yine olmadı hocam. aynı hatayı veriyor 'Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Hesabınıza erişimi hemen geri kazanmak için, hesabınızı nasıl doğrulayacağınızı seçin.' şeklinde. yeni adsense açmak da pek istemiyorum pin yoldaydı

Hocam aynı sorunla bende karşılaştım bu sabah. Daha önce kullanılmayan bir telefonla doğrulama yapıp, gmail hesabını sildim komple

Erişim Yetkilendirmeden başka bir gmaili yönetici olarak kullanabilirsiniz. Adsense olan hesabınıza kanal açmamanızı da tavsiye ederim.

Aynı sorun bende de var.ne kadar Tel numarası denediysem 'bu numara çok kullanıldı tarzında cvp alıyorum" Nasıl gmaili açıp hesabı silebilirim bilmiyorum :s
ÇÖzümü bulan paylasırsa sevinirim.

Aynı sorun bende de var.ne kadar Tel numarası denediysem 'bu numara çok kullanıldı tarzında cvp alıyorum" Nasıl gmaili açıp hesabı silebilirim bilmiyorum :s
ÇÖzümü bulan paylasırsa sevinirim.

3cx sistemini kullanmayı denediniz mi peki?

adseseden 3.taraf erişiminden YouTube'yi kaldırıp 1 hafta bekledim artık tüm hesapların bağlantısı adsense ile koptu benimde böyle kanalımdan dolayı kapanıp duruyodu

adseseden 3.taraf erişiminden YouTube'yi kaldırıp 1 hafta bekledim artık tüm hesapların bağlantısı adsense ile koptu benimde böyle kanalımdan dolayı kapanıp duruyodu
Daha sonra ne yaptin peki tekrar youtube ye bagladinmi adsensi??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri