Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vds den giriyorsanız kendi pc niz ile giriş yapmayı deneyin. yada maillerin açıldığı bilgisayardan giriş yapmayı deneyin.
Merhaba arkadaslar,
Bazi gmail adreslerime giris yapmak istedigimde telefon numarasi soruyor fakat numaralari hatirlamiyorum. Bunu nasil atlayabilirim? Bilen var midir acaba?
Tesekkurler
text+ android telefona google playdan indirin oraya mesaj göndererek aşabilirsiniz, en azından ben öyle yapıyorum.
Merhaba arkadaslar,
Bazi gmail adreslerime giris yapmak istedigimde telefon numarasi soruyor fakat numaralari hatirlamiyorum. Bunu nasil atlayabilirim? Bilen var midir acaba?
Tesekkurler
Tr IP ile açıldıysa vpn ile Tr bağlan İbrahim hocam.Kanal büyük ihtimalle açılacaktır.Açılmasa dahi sıklıkla oturum açtığınız şehri girin diyecektir.Maili açan arkadaşın memleketi ile işi çözersin.Ayrıca kanalı açınca gmail ayarlarından ekli telefona bakar ve vds'de de girersin numarayı yazıp.
Hocam numarayi bilmiyorum malesef![]()
Bazen 2-3 denemeden sonra şehir sorabiliyor hocam.
hocam belki 20 kere denedim, yine de sehir sormadi malesef.
[MENTION=12011]minnos[/MENTION] 'tan almistim mailleri saniirm, kendisine ulasabilen var mi?Hocam satıcı ile görüşüp numarayı sorabilirsiniz bazen sıralı olarak giriyorlar numaraları, onun dışında rastgele olunca bu durumlara çöp olabiliyor kanallar.
Satın alırken telefon numarası girilmemiş kanallar, ya da numara girilmişse kaydedilmiş olarak satın almanız daha yararlı olacaktır.
vdsden girince bugün aynısı bana oldu, gün içinde çok fazla denememe rağmen giremedim.
1 gün sonra google clean+opera gizli sekme kullanarak denedim ve bu kez şehir sordu ve kanala girdim.
birkaç gün sonra tekrar denenince şehir isteyebilir, uzak bir lokasyondan girince hesabın güvenliği için böyle bir soru soruyor.
Merhaba arkadaslar,
Tesekkurler
önce gmaile girerseniz şehir sorar şehiri yazın sonra kanala girin
Bir numara yolladım hocam size pm'den, sms seçin, bir bakın olursa yönlendiririm sizi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.