Girmesi zor ama kaliteli partnerler

dervegider

Kayıtlı Üye
İlerde böyle bir partnere ihtiyacım olacak. Acaba koşulları çok ağır olan (Çok abone, çok izlenim, eşleşensiz içerik) spam asla almayan çok da kaliteli olan bildiğiniz partner var mı? BroadbandTV var bir bildiğim, daha başka var mı?

Fullscreen de yari ozgun kanalim var 1.5 yildir orda izlenimleri dusuk oldugu icin kazanc orani felanda dusuk ama saglam firmadir cn ve creator x benzeri mcn lere referans olup mcn actiran bi firma die biliorum

bendemi sorun var yoksa bazı arkadaşlardamı özgün kanalım olacak partnerle falan uğraşçam kapı gibi gooleye gitmeyeceğim öylemi gerçekten anlamak istiyorum ama aklım almıyor yanlışım varsa düzeltin

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam Gizza'nın iletişiminden memnun değiller bir el at bu işe :D

Machinima'yı tavsiye ederim kesinlikle. Benim bir özgün kanalım machinimayla partner her türlü konuda hemen yardımcı oluyorlar. İngilizcenin biraz iyi olması lazım ayriyetten videolarını paylaşabileceğin forum tarzı bir sitesi var

Gizza kabul etmiyor herhalde. Özgün kinder kanalı gönderdim abime ait almadılar. :) Dahada özgün olamazdı halbuki. :)

ilgisiz bir firma TAA demişti canlı yayınında

Benim eskiden ozgune benzeyen ama spam olan kanalim vardi abonesi filan iyiydi basvurdum 4 gune kabul etdiler odeme konusunda bazi sorunlarim vardi hepsini halletdiler turkce yardimda movcud yani bir sıkıntı yasamadim aslinda :) 5-6 ayda kanalin parasinida soyledikleri zamanda odediler

Buzzmyvideos kesinlikle cok kaliteli bir firma :)

ilgisiz bir firma TAA demişti canlı yayınında

Benim eskiden ozgune benzeyen ama spam olan kanalim vardi abonesi filan iyiydi basvurdum 4 gune kabul etdiler odeme konusunda bazi sorunlarim vardi hepsini halletdiler turkce yardimda movcud yani bir sıkıntı yasamadim aslinda :) 5-6 ayda kanalin parasinida soyledikleri zamanda odediler

[MENTION=8291]duygusal-adam[/MENTION] anlatsın buzzmyvideos'u arkadaşlar. O çok dertliydi bu partner konusunda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri