Gitar vs Keman Kapışma

• Kullanıcı OnurGüler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
180k aboneye izlenimler az degilmi onur dostum. Uzun zaman önce gitar dersi kanali açmak icin heveslenip beni vazgeciren kanal olmustun :) forumda oldugunu yeni farkediyorum. Başarilar

180k aboneye izlenimler az degilmi onur dostum. Uzun zaman önce gitar dersi kanali açmak icin heveslenip beni vazgeciren kanal olmustun :) forumda oldugunu yeni farkediyorum. Başarilar

türkiye şartlarında bundan iyisi olmuyo hocam. anlık izlenimler hiç bi zaman uçmuyo. kimi videolar ancak 1 ay içinde fena degil izlenebiliyo o kdr :)) saol bu arada

Güzel çalışma, tebrikler. Daha çok kitleye hitap edebilmen açısından bir tavsiyem olacak. Bazı içerik üreten yabancı müzisyenler bunu çok yapıyor.

Herkes gitar çalamayabilir ya da çalmak istemeyebilir ama müzik dinlemeye meyillidir. Bazen şu videoda olduğu gibi herkese hitap eden müzikal içerikler üretirsen, markalar reklam için olumlu görebilir. Attığım video sponsor içerikli mesela.

Nisan'da Game of Thrones'un son sezonu geliyor, iyi bir izlenme hacmi olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=ABu3KdVX8FA

Son düzenleme:
Güzel çalışma, tebrikler. Daha çok kitleye hitap edebilmen açısından bir tavsiyem olacak. Bazı içerik üreten yabancı müzisyenler bunu çok yapıyor.

Herkes gitar çalamayabilir ya da çalmak istemeyebilir ama müzik dinlemeye meyillidir. Bazen şu videoda olduğu gibi herkese hitap eden müzikal içerikler üretirsen, markalar reklam için olumlu görebilir. Attığım video sponsor içerikli mesela.

Nisan'da Game of Thrones'un son sezonu geliyor, iyi bir izlenme hacmi olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=ABu3KdVX8FA

dostum uzun zamandır siteye girmediğim için bu mesajını ve önerini yeni gördüm. çokta güzel fikirmiş. bunun üzerinde düşünücem çok saol :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri