GitmeZamani Nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk mesajın ve kanal reklamı yapıyorsun ban yiyebilirsin.

ne hale geldi bu site nerde adminler nerde bu devlet

Evet forumdan GitmeZamani ban gelir birazdan

kanalını biraz düzelt sekil ver.. sahsen ilk girişi cok kötü :S fragman koy kanalına profil foto belirgin hale getir. video isimlerini daha düzgün gir.. İngilizce baslık da ekle :D yeter galiba suanlık :D

aynen dedim sorumu sordu ne :D ilk konudan reklam yada reklam değilse açıklama nerde

---------- Mesaj saat 22:02:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:01:48 civarında gönderildi. ----------

bir an derstdeyim sandım zamanları soruyor gibi :D

Yas 15. Herkes bu yaslarda bir ikinci sansi hak eder sanirim.

Bir daha kanal paylasmamaya calis [MENTION=4617]GitmeZamani[/MENTION].

Yaşa bakarak yorum yapmayalım bence abiler yaşım 16 yaşındayım ama yt işini yapıyorum :)

Ne münasebet yahu? Bana göre forumda kötüye kullanım gibi sorularımız olmasa olacak en güzel başlığı açmış.

yttalk.com sadece böyle başlıklardan oluşuyor neredeyse.

Ne münasebet yahu? Bana göre forumda kötüye kullanım gibi sorularımız olmasa olacak en güzel başlığı açmış.

yttalk.com sadece böyle başlıklardan oluşuyor neredeyse.

Orada insanlar birbirlerinin kanallari hakkinda yorum yapip nasil gelistirebilecegi hakkinda tavsiyelerde falan bulunuyolar. Buradaysa kanal kopyalanip belki ustune asil kanal sahibine telif bile atiliyor. Aradaki farktan dolayi kanal linki paylasilmamasi dogru bence. Kotuye kullanim yok tabii ama.

Konuyu kapatabilir misiniz ? Uzun zaman geçti yazalı, üye olurken Gmail gibi emaillerle üye olanın Hesabı kapatılır falan yazıyordu , bende Bu üyeliği açıp reklam yapayım dedim. Bilmiyorum hesap kapatılır mı ama misafirler linklere bakamıyor o çok koyuyor bana :D [MENTION=114]FGA[/MENTION] <<< Böyle yapılıyor sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri