Gittigidiyor ne para iadesi ne ürün yardımcı olabilecek ?

gencaslan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ablam gittigidiyorda ki bi mağazadan bir akülü araba sipariş ediyor. kredi kartından para çekiliyor ama aynı gün ürünü detaylı inceleyince vazgeçiyor ve iade istiyor. Mağaza sahibi geri iade yapılamayacağını ve bunun yerine o değerde para puan verileceğini söylüyor. Ama daha sonra da para puan da vermiyor ve isterseniz şikayet edin diyor tüm mesajları siliyor.

Şuan ne parayı geri alabildik ne para puanı ne de ürünü alabildik. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilirmisiniz.

Mesajlarda gittigidiyor' u konuşmaya davet et şikayette bulun el mahkum çözerler sorunu

Hocam, ablanız eğer açıklamadaki süreleri geçirmediyse eğer cayma hakkınızı kullanabilir ve paranızı iade alabilirsiniz.

"Cayma hakkının kullanabilmesi için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde alıcının, cayma hakkını kullanarak ürünü iade etmek istediğini satıcıya bildirmesi gerekmektedir. Satıcı, alıcının talebini aldıktan sonra en geç 10 (on) gün içerisinde, ürünü iade alıp ürün bedelini alıcıya hiçbir masraf yükletmeksizin iade etmekle ve iade kargo ücretini ödemekle yükümlüdür.

Sıfır Risk Sistemi içerisinde ürün bedeli satıcıya aktarılmış olsa bile, cayma hakkı gereğince alıcı ürünü iade edip parasını iade alma hakkına sahiptir."

gittigidiyor sağlam bi site 14 15 senelik bu sorunu çözerler desteğe başvur ve ekran görüntülerini göster

Gittigidiyor vb sitelerin özelliği zaten kartınızdan çekilen miktarı 3 iş günü boyunca siparişin size ulaşması ve onayınız için kendi elinde tutmasıdır. Dolayısı ile onay süreniz dolmamış ise hemen itiraz edin çözerler.

Gg nin musteri hizmet numarasi yok o kotu.ancak msj yoluyla ulasabiliyorsun.ama msj attiginizda cvp veriyolar ve yardımcı oluyorlar sonuna kadr.msj atin hemen

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar hepinize ilginiz icin tesekkurler. Sacma gelicek ama ablamin dedigine gore magaza sahibi tüm mesajlari silmiş kendi attığı mesajlari silebilir belki ama ablamin attığı mesajlari nasil silebilir onu bende anlamadim. Ablamin dediği bu hesabina girdim baktim hic mesaj gözükmüyor urun satin alinmis para magaza sahibi ulasmis gözüküyor

ablanız daha ürün gelmeden ürün onayı yapmış muhtemelen

cunku ablanız onaylamadan para satıcı hesabına gecmez

Hocam yazıyorsunuz ama biraz daha bilgi verin mesela hangi tarihte alınmış, paranın gönderildiğine dair ekran görüntüsü ya da msjların olmadığına dair. Ki daha çok yardımcı olabilelim. Zaten dediğim gibi 3 iş günü boyunca onaylama hakkınız vardı onaylamışsanız para zaten satıcıya gitmiştir ya da 3 iş günü sonuna kadar iade veya değişim ile ilgili itiraz etmediyseniz paranız yine satıcıya aktarılacaktır.

Şimdi ise yapmanız gereken tek şey site üzerinden yardım talebi oluşturmanız. Olayı olduğu gibi anlatın GG işinizi çözecektir bu kadar basit. Herhangi bir ürün almadım iade etmek istiyorum deyin. Satıcıya bağlı birşey değil onu alıp almaması GG politikası ile ilgili bir durum o. Kolay gelsin

Arkadaslar hepinize ilginiz icin tesekkurler. Sacma gelicek ama ablamin dedigine gore magaza sahibi tüm mesajlari silmiş kendi attığı mesajlari silebilir belki ama ablamin attığı mesajlari nasil silebilir onu bende anlamadim. Ablamin dediği bu hesabina girdim baktim hic mesaj gözükmüyor urun satin alinmis para magaza sahibi ulasmis gözüküyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri